• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :
بــــــــــــــــــــی خوابی... و دیگر هیچ

راهنمای حل بدین پلیز :-<
شروع ب شمردن گوسفند کن تو ذهنت ;D

عاقا خواهره من ی مشکلی داره داره درس میخونده!بعد از ی مدت کم سرش میدرده!خوابش میگیره
مشکل کجاس؟راه حل پیلیز1هفته دیگه کنکور داره

به نقل از Pink princess :
عاقا خواهره من ی مشکلی داره داره درس میخونده!بعد از ی مدت کم سرش میدرده!خوابش میگیره
اگه موقع مطالعه اينجورى ميشه ممكنه مربوط به چشم باشه. دوربين نيست خواهرت؟

نه!پارسال دکتر رفته بود چشش ضعیف نبود

آخه پارسال...؟!
چی شد که فکر کنید که یه معاینه اونم پارسال تضمین میکنه که تا امسال نمره چشمش تغییر نکرده؟!

1.همه چیزو خوب میبینه!
2.آخه هر دفعه رفت دکتر،دکتر گف چیزی نیس

1.همه چیزو خوب میبینه!
2.آخه هر دفعه رفت دکتر،دکتر گف چیزی نیس
خب باشه ببین مثلا من پارسال همه چیو خوب میدیدم ولی رفتم دکتر بخاطر همین سردرد ها و اینا بعد معاینه گف چشمت ضعیفه اونم 1/5 بعد گف بخاطر اینکه بهش فشار میاوردی ماهیچه های چشمت ضعیف شده یعنی عدسی چشم مشکلی نداشت خود ماهیچه های مژگانی بود بعد ی دارو بهم داد وقتی مصرفش میکردم خیلی چشمام درد میگرفت خیلی ولی بعد ی ماه استفاده خوب خوب شدم الانم چشمم 5. آستیگماته اونم بخاطر خورشید و ایناس
حالا شاید ضعیف نشده باشه ولی ی مشکلی احتمالا تو چشمم هس

ینی نوشته های دور و نزدیک رو خوب میدیدی؟
عینک درمانشه؟
این مشکل باعث خواب زیادم میشه؟

ینی نوشته های دور و نزدیک رو خوب میدیدی؟
عینک درمانشه؟
این مشکل باعث خواب زیادم میشه؟
آره خوب میدیدم ولی بعد ی مدت درد میگرفت چشام مثلا
یا وقتی میخواستم ی چیزی بخونم یا با کامپیوتر و اینا کار میکردم اینجوری میشدم البته الانم اون مشکل و دارم که رفتم دکتر بهم گف چون چشات روشنه اینجوری میشی
چشمای منو که با دارو درمان کرد ولی بستگی به اینکه عدسی چشم ضعیف باشه یا ماهیچه ها درمان ها فرق میکنه
من اونموقع ها خوابم زیاد میشد که اونم بخاطر سردرد هام بود چون وقتی آدم سردرد میگیره خوابش میگیره

احتمالا عادت به نستن نداره..باید زودتر شروع میکرد به زیاد درس خوندن تا بدنش عادت کنه..میتونه هر نیم ساعت یه بار سرشو بلند کنه نفس عمیق بکشه و یا خرما و یه کم اب بخوره،،یه کم کمک میکنه ایشالا که خوب بده ازمونشو
به نقل از май счастливый :
راستش نمیدونم ولی منم خودم وقتی از خواب بلند میشم هم قلبم تند میزنه هم تنم داغه داغه مامانم میگه از بچگی اینجوری بودم بعد فک میکنم یکی از دلایلش اینه که من کلا اروم قرار ندارم یکسره تو خواب تکون میخورم بعد وقتی خوابم سخت تر نفس میکشم بیشتر وقتی اینجوری میشم که توی جای شلوغ یا گرم خوابیده باشم بعد تنفسم سخت میشه
ببین خواب دو مرحله داره..یکیش خوا ارامش بخشه یا اسم دیگش نان رم. مرحله دوم هم خوابه رم هست..ما صبح از خواب رم بیدار میشیم..احتمالاچیزایی که تو خواب رم میبینی خیلی استرس زا و هیجانی هست یه چی دیگه هم که دارم بهش فکر میکنم یه دارویی بود که طول مدت فازهای خوابو عوض میکرد تا بچه ها راحت تر بخوابن چون فکر کنم تو مدت زمان فاز های خوابشون اختلال داشتن،،شاید ..البته نمیدونم صرفا حدسه

Back
بالا