پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
به نقل از Special girl :
کسی نظر دقیق تری نداره؟
بره ناقلا؟
اسمش postural hypotension یا orthostatic hypotention. هست.متاسفانه سایت های فارسی زبان که هیچی انگلیسی هارم گشتم دیدم اطلاعات خوبی نذاشتن. (چون اسم بردی اینارو رفتم از یه منبع علمی برات خلاصه کردم و ترجمه، امیدوارم جوابت توش باشه)
فشار خون سیستولیک حالت خوابیده و ایستاده 20میلی متر جیوه و فشار خون دیاستولیک فرد 1میلی متر جیوه اگر تفاوت داشته باشه میگن این مورد هست،
علامتشم همینه که بلند که میشی یه لحظه حس میکنی سرت یه جوریه، حس سبکی سر، یه حالتی که عادی نیست دیگه ادم میفهمه!
یه سری بیماری ها میتونن دلیلش باشن و بیشتر در سنین بالای 65سال مهم میشه اما شما اینا رو نداری.به افرادی که قضیه خیلی جدی باشه دارو میدن . و دارو برای درمان داره ولی شما شاملش نمیشید احتمالا.
در واقع دلیل سرگیجه شما میتونه از اینا باشه:
تغییر ناگهانی فشار خونه،که در واقع بدن برای خون رسانی به مغز برای لحظاتی کم میاره. که میتونه به دلیل:
1. از دست دادن حجم (مثلا خون ریزی، کم خوردن مایعات، در معرض هوای گرم قرار گرفتن و ،، )باشه .
2.کم خونی یعنی بعضیا چون خونشون کم هست این مشکل رو دارن و قلب در خون رسانی به مغز برای چند لحظه کم میاره
3. هایپر گلوکوزمیا (افزایش قند خون) یعنی هی بشینی غذاهای شیرین یا کربوهیدراتی بخوری ، تعادل بدن بهم میریزه تا کامل هضمشون کنه، بعد تا هضم کنه دوباره وسطش یه چیز دیگه میخوری و ،،مثلا کسایی که شکلات میخورن بعد میان بلند بشن فک میکنن فسارشون افتاده باز یکی دیگه میخورن.
من یه دوست داشتم فک میکرد ضعیف سده هی میشست پسته میخورد، میومد حرکت کنه و بلند بشه باز سرش گیج مانند میرفت و باز این خودشو جدی تر میگرفت

کلی چاق شد.
4. کاهش فشار خون پس از خوردن غذا. (چون بعد خوردن غذا، خون بیستر سمت روده ها و معده و به طور کلی دستگاه گوارش جریان پیدا میکنه و خون کمتری به خود قلب و رگ های اصلی میرسه)
5. ....
اقدامات:
1. اگر انمی دارید برطرفش کنین
2. در هنگام بلند شدن ارام بلند بشین و دستتون رو به دیوار بگیرید،
3. استفاده از کافءین در بعضی افراد موثر بوده
4، در هوای گرم راه نرید، سرفه نکنین ورزش نکنین
5. اگر میتونین جوراب کشی خیلی بلند بپوشید تا خون به جای رفتن در پاها، بیشتر قسمت های مرکزی بدن بمونه
6.پاهاتون رو به طور ضربدری بزارید و بلند بشین
7.ورزش به مدت 30تا 45 دقیقه در روز به مدت 6ماه، دیده شده که در بهبود وفراد تاثیر داشته.
8.میزان دریافتی اب و نمک خودتون رو افزایش بدین.
فاکتور های بعد از غذایی
9. غذاهای با حجم زیاد نخورید
10.غذاهای پر کربوهیدرات نخورید
11.بعد از غذا از فعالیت و حرکت پرهیز کنین
12...
بالا یادم رفت بپرسم دارو چی استفاده میکنی?گاهی دلیلش داروهای مود استفاده ست.