OHANY
مهمان
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
عصبی
منم همین جوریم :-ss
عصبی
منم همین جوریم :-ss
آره بخاطر ورزش ميتونه باشه،ماساژ آب گرم خيلي خوبه اينجور وقتابه نقل از sadlove :عصبی تا اونجا ک میدونم راه خاصی نداره مگه اینکه ارامشتونو حفظ کنین ک ب عنوان یه شهروند ایرانی فک کنم یکم در حد حرفه فقط عملی نمیشه
بابونه دم کنین بخورین شبی یه لیوان . چیزای ارام بخش مثلن شربت گلاب . زعفران . سیب .
عاقا پا دردم خیلی وحشتناک تر از اونیه ک فک میکردم بخاطر صندلیه
بعد من عادت ورزش داشتم (ورزشهای هوازی) دیگه یه دو هفته ایه نرفتم میتونه دلیلش هم اون باشه ؟
اینقدر درد میکنه الان دلم میخواد با قیچی و چاقو بیفتم جونش جداش کنم از بدنم
به نقل از eng.um.mahdie :پلک راست من دوسه روزی هست که میپره... دلیلش چیه؟
خوب ببین شما با مصرف قرص آهن مشکلی نداشتی؛وقتی قرص آهن میخوری آهن خیلی بیشتری به بدن می رسونی تا با گوشت و اینا.یعنی الان نسبت به قبل دوز کمتری آهن به بدن میرسهبه نقل از sadlove :من ازمایش خون دادم حدود دو سه هفته قبل و کم خونی نداشتم . دکتر قرص اهنمو قطع کرد .
بعد الان خیلی وقتها سر گیجه میگیرم جلو چشمام سیاهی میره . شدیدم هست .
میتونه دوباره کم خونی باشه ؟
یه عادت بد ک دارم چایی هست . هر روز میخورم .
بعد گوشت اینا هم میخورم زیاد خب . یعنی اهن میرسونم ب بدنم .
اخه حتی یه خراش هم نداشتم ک زخم شه دستم مثلن . ینی یه قطره خون کم نشده از بدنم :د
واقعن چرا باید کم خون شده باشم دوباره ؟ :/ چایی اینقدر تاثیر داره ؟ :/ ازمایش خون بدم یعنی دوباره ؟ :/
سرگیجم واسه نشستن زیاد اینا هم فک نکنم باشه . چون مواقعی ک قبلش راه رفتم کلی بعد یهو سرگیجه گرفتم اونقدر ک دو دستی چسبیدم دیوار :د
به نقل از sadlove :من ازمایش خون دادم حدود دو سه هفته قبل و کم خونی نداشتم . دکتر قرص اهنمو قطع کرد .
بعد الان خیلی وقتها سر گیجه میگیرم جلو چشمام سیاهی میره . شدیدم هست .
میتونه دوباره کم خونی باشه ؟
به نقل از ! Pearl ! :عزیز دل، کم خونی که فقط کم خونی از نوع اهن نیست، کمخونی ناشی از اسید فولیک یا B12 هم میتونه باشه،
تو ازمایش مشخص میشه....
سرگیجه هم عوامل زیادی داره ، فقطم کمخونی نیست عاملش
عوض دوباره آزمایش دادن، برین دکتر برای سرگیجه تون
به نقل از sadlove :مثلن چ دلایل دیگه ای ؟
به نقل از یسنا ؛؛) :من سردمه. |: حتی تو خونه با پالتو راه میرم ولی بازم سردمه. |: سرما خوردم ولی تب ندارم ؛ میشه آدم تب نکنه لرز کنه ؟ چیکار کنم؟ |: دکترم نمیرم.
یه راهی بگین سریع خوب شم. |: کنکور دارم. |:
خب کنکور داری که داری ؛ دکتر رفتن هم هیولا نیستبه نقل از یسنا ؛؛) :دکترم نمیرم.
به نقل از یسنا ؛؛) :من سردمه. |: حتی تو خونه با پالتو راه میرم ولی بازم سردمه. |: سرما خوردم ولی تب ندارم ؛ میشه آدم تب نکنه لرز کنه ؟ چیکار کنم؟ |: دکترم نمیرم.
به نقل از ! Pearl ! :کم خونی نداری؟ پارسال که آزمایش دادم نداشتم
فشارت پایین نیست؟ ن
خب کنکور داری که داری ؛ دکتر رفتن هم هیولا نیست.
موضوع هیولا بودن یا نبودن نیست. (: موضوع اینه ک دکترای الان اول دارو تجویز میکنن بعد بیماری رو تشخیص میدن در اغلب مواردم تشخیص نمیدن فقط دارو میدن. |:
سر درد داری? آره زیاد آب ریزش بینی داری? یکم عطسه میکنی? خیلی اسهال ، استفراغ داری? ن سرفه میکنی? نه اگر بله، خلط داره یا نه?اگر داره خلطش چه رنگیه?زرد، سبز، قعوه ای قرمز، کدومش?
صورتتم درد میکنه? ن چند روزه سرما خوردی? 3-4 روز گلو درد داری? ن به اصطلاح گلوت چرک کرده? ن
بیشتر پاهام و نوک انگشتام یخه.سرمم بعد از بیدار شدن از خواب بیشتر درد میگیره.
الان سرماخوردگیم بهتره ولی بدنم هنوز خیلی سردم میشه. |:
یک ماه مرتب کتوکونازول بزن هفته ای 2 باربه نقل از میم ح میم دال :من دو ماهه شدیدا شوره سر گرفتم! به طرز مسخرهای هرقدر میشورم و شامپو ضدشوره میزنم فایده نداره. از حموم که بیرون میام یک تکون به موهام بدم شوره میریزه! کتوکونازول هم زدم فایده نداره. نمیدونمم این مدت چی تغییر کرده که اینجوری شدم! چیکارش کنم؟ چه مرگمه؟
به نقل از ایلیا :از علائم سرماخوردگی فقط خارش گلو و سرفه رو دارم، خلط هم داره یکم سرفه ها. سرماخوردگیه؟ یا چیه؟