• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!

به نقل از sadlove :
بدون نسخه هم میفروشن عایا ؟ :د

و اینکه واقعن تاثیر داشت بنظرت ؟

آره فک کنم
من مثلا خيلي ضعف داشتم و کلا خسته بودم همش ! تمرکز نداشتم نميتونستم خوب حفظ کنم خوب ياد بگيرم ّ
قرص جوشان مولتي ويتامين و امگا3 ميخوردم خييييلي شارژ شدم !
ضعف عموميم مال کم خوني اينا نبودا ، کلا خسته بودم :))

• لایک
امتیازات: مت

به نقل از ッ MαryαM ッ :
یه چند وقتیه شبا خیلی بد میخوابم! خیلی خیلی... شده که اصلا شبا نخوابم... حتی بعدازظهرام که نمیخوابم بازم شبا خوابم نمیبره... بعد تازه صبحاش خیلی سرحالترم... :/ چه مرگمه عایا؟؟
بیشتر موقه ها برای مشغول بودن ذهن و دغدغه های فکری هستش.من خودم همینطور بودم که به روانشناس مراجعه کردم این توصیه ها رو کرد.موقعه خاب یا یه مدت کوتاه قبل خاب(مثلا نیم ساعت) به چیزایی که ذهنتون و درگیر میکنه فکر نکنید.معمولا آدما موقه خواب به گذشته و آینده میرن که خیلی خوب نیست
سعی کنید تا موقعی که کااااااملا برای خواب آماده نشدید(از نظر خستگی ) به رخت خوابتون نرید
اگه میبینید که خابتون نمیبره توی همون محیط خواب(یا یه جای آروم خونه)کمی قدم بزنید.
البته این اختلال خاب اگه همراه مشکلات دیگه ای هم هست(مثل عدم تمرکز و کم شدن اشتها و...)احتمالا مییتونه افسردگی جزئی باشه که بهتره جولوش و بگیرید.

عاقا یه سوال ، من جدیدا هر 5 دقیقه یه بار به هر چی دست میزنم جرقه میزنه (همون الکتریسیته ساکن) :-" مشکل از کجاس ؟ :-"

به نقل از am.ma :
عاقا یه سوال ، من جدیدا هر 5 دقیقه یه بار به هر چی دست میزنم جرقه میزنه (همون الکتریسیته ساکن) :-" مشکل از کجاس ؟ :-"
بیشتر بخاطر جنس لباس هاست مثلا لباسای کاموایی بار زیادی درست می کنن اگه دستتون رو بزنین به یه دیوار یا محیط رو مرطوب کنین کم میشه یا از بین میره

به نقل از آیدا ;) :
بیشتر بخاطر جنس لباس هاست مثلا لباسای کاموایی بار زیادی درست می کنن اگه دستتون رو بزنین به یه دیوار یا محیط رو مرطوب کنین کم میشه یا از بین میره

مسئله اینجاس لباسم کاموایی نیست!
با همین لباسا تا 2 ماه پیش همه چی اوکی و خوب بود :/

به نقل از am.ma :
مسئله اینجاس لباسم کاموایی نیست!
با همین لباسا تا 2 ماه پیش همه چی اوکی و خوب بود :/

خب شاید دستتو به یه سری چیزا زیاد میزنی، یا مثلاً جدیدا بی حال راه میری و پات به فرش کشیده میشه، یا حتی زیاد راه میری. :-"

به نقل از ـمهـ ـسا :
به نظرتون علت درد قفسه سینه که با نفس کشیدن دردش بیشتر حس میشه چیه؟ درد سمت قلب نیس ، وسط قفسه سینه س ، ولی وقتی شدید میشه به پشت هم منتقل میشه و تپش قلبم گاهی بهش اضافه میشه .
من همچین دردیو داشتم اکو و نوار قلبم دادم، ولی از استرس و فشار عصبی بود.

سلام دوستان!
من یه مدته وحشتناک جوش میزنم.شیرینی و از این چیزا هم نمیخورم.صابون مخصوص و یه الکلی رو که دکتر داده هم میزنم.ولی نمیره متاسفانه.چه راهکاری دارید؟
+برای کمتر خسته شدن گردن و کمتر سردرد گرفتن موقع درس خوندن چه پیشنهادی دارید؟
ممنون.

حوصله درس خوندن ندارم :|(الان ک تعطیلات عیده رو نمیگم )
راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ی تیکه از سمت راست سرم بدجوری درد میکنه ینی موهامو از درد نمیتونم ببندم لمس میکنم بدجوری درد میگیره حتی نگا میکنی هم نه قرمز شده نه چیزی
چند روز پیش تصادف کردیم ممکنه بخاطر اون اتفاق باشه؟بعد خطرناکه؟

Back
بالا