suzan_s
کاربر فعال

- شهر
- اراک
- رشته دانشگاه
- معماری
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
///راجع به قنده خون ، سه الی چهار قاشق عسل یا یک لیوان آب میوه بسیار بهتر از شکلاتو کیک اثر میکنه .
طبق چیزایی که گفتی سردرده عروقی برای قند خون و فشاره عصبیه ، فشار عصبی که باید جدا بررسی بشه و در صورت نیاز پیش روانشناس بری چند جلسه
و برای قند خونه پایین هم سعی کن مصرف میوه ، آبمیوه و عسل رو بیشتر کنی که قند خونت ثابت و طبیعی شه
///چند تا سوال که بهتره بهشون جواب بدی تا ببینم مشکله قنده خون در چه حده
1/میتونی روی مسائل تمرکز کنی؟
2/تپش قلب نداری؟
3/وزن اضافه نکردی این چند وقت؟
4/کم حافظه نشدی؟
5/تعرق زیاد یا مربوطی پوست نداری؟
دکتر برات قرص های تقویتی تجویز کرد ؟ اگه نه پس همه "طبیعی" و لب مرز بودن و اگه آره سعی کن حتماً تحت نظره پزشک ازشون استفاده کنیبه نقل از Prosur ::)سلام
خیلی ممنون که اینجایی :)
من اخیرا رفتم ازمایش دادم بعد تمام موارد لب مرز بودندر حدی که دکتر ازم پرسید چرا گوشت نمی خوری (!!!) در حالی که در واقعیت اصن اینطوری نیس.
و راجع ب قند خونمم که اره خیلی زود میوفته پایین، همیشه با خودم کلی شکلات و کیک دارم ب خاطر این قضیه؛ سر جلسه ی ازمون هم مصرف شیرینی شکلاتم خیلی میره بالا ولی بازم تاثیر خاصی نداره. ینی اتفاقی که نباید بیوفته، میوفته.
خب میدونی چون الان هنوز تو اون شرایطی ک این سردرده بهم دست میدم نیستم، منظورم درس و ازمونه، نمتونم چیزیو گزارش بدم :)
ی چیزی که هس... من کلا از این مدلا نیستم که زیاد بخوابم، از اولم خوابم کمتر بوده نسبت ب بقیه.
این ورزشای کششی رو هم حتما انجام میدم. :)
///راجع به قنده خون ، سه الی چهار قاشق عسل یا یک لیوان آب میوه بسیار بهتر از شکلاتو کیک اثر میکنه .
طبق چیزایی که گفتی سردرده عروقی برای قند خون و فشاره عصبیه ، فشار عصبی که باید جدا بررسی بشه و در صورت نیاز پیش روانشناس بری چند جلسه
و برای قند خونه پایین هم سعی کن مصرف میوه ، آبمیوه و عسل رو بیشتر کنی که قند خونت ثابت و طبیعی شه
///چند تا سوال که بهتره بهشون جواب بدی تا ببینم مشکله قنده خون در چه حده
1/میتونی روی مسائل تمرکز کنی؟
2/تپش قلب نداری؟
3/وزن اضافه نکردی این چند وقت؟
4/کم حافظه نشدی؟
5/تعرق زیاد یا مربوطی پوست نداری؟

در حدی که دکتر ازم پرسید چرا گوشت نمی خوری (!!!) در حالی که در واقعیت اصن اینطوری نیس.