- نام مرکز سمپاد
- Farz
- شهر
- Loading...
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- Overthinking
- دانشگاه
- Iran univ
- رشته دانشگاه
- Nursing
سلااام علت تجویز ویاگرا برای نوزاد پره مچور چیه ؟ هایپرتشن ریوی ؟
سلااام علت تجویز ویاگرا برای نوزاد پره مچور چیه ؟ هایپرتشن ریوی ؟
اگه بعد از 10 جلسه فیزیوتراپی و انجام تمرینها هنوز دامنه حرکتی مچت کامل برنگشته، لزوما غیرعادی نیست، چون بسته به علت آسیب، شدت درگیری، مدت بیحرکتی، جراحی/گچگیری و زمانی که از آسیب گذشته، برگشت دامنه حرکتی میتونه زمانبر باشه. ولی اینکه هنوز حس خشکی یا محدودیت حرکت داری، مخصوصا اگه نسبت به قبل پیشرفتی نداشتی، درد، ورم، گیر کردن حرکت یا بدتر شدن هم هست، بهتره دوباره پزشکت یا فیزیوتراپیستت معاینهات کنن. گاهی نیاز به ادامه درمان، تغییر برنامه تمرینی یا بررسی بیشتر هست.۱۰ جلسه فیزیوتراپیمو رفتم و تمریناتش رو هنوز انجام دادم
ولی بعد از کل اینها هنوز دامنهی حرکتی مچم کامل نیست و اندازهی اون پای سالمم دامنه داره و هنوز انگار این تاندون های اطرافش خشک شدن(شرمنده اینقد عامیانه حرف میزنم)
این عادیه یا برم دکتر؟
هنوز دامنه اش به حالت عادی برنگشتهاگه بعد از 10 جلسه فیزیوتراپی و انجام تمرینها هنوز دامنه حرکتی مچت کامل برنگشته، لزوما غیرعادی نیست، چون بسته به علت آسیب، شدت درگیری، مدت بیحرکتی، جراحی/گچگیری و زمانی که از آسیب گذشته، برگشت دامنه حرکتی میتونه زمانبر باشه. ولی اینکه هنوز حس خشکی یا محدودیت حرکت داری، مخصوصا اگه نسبت به قبل پیشرفتی نداشتی، درد، ورم، گیر کردن حرکت یا بدتر شدن هم هست، بهتره دوباره پزشکت یا فیزیوتراپیستت معاینهات کنن. گاهی نیاز به ادامه درمان، تغییر برنامه تمرینی یا بررسی بیشتر هست.
اینکه درد، ورم، لنگش یا مشکل توی راه رفتن نداری و حتی پیادهروی طولانی رو هم تحمل کردی، خوبه. ولی برگشت دامنه حرکتی معمولا از برگشت راه رفتن عادی عقبتره و بسته به آسیب اولیه، مدت بیحرکتی و بافتهای درگیر ممکنه زمان بیشتری ببره.هنوز دامنه اش به حالت عادی برنگشته
یعنی بدون لنگ زدن راه میرم هیچ دردی هم ندارم
حتی چند روز پیش مجبور شدم ۱۳ کیلومتر پیاده روی کنم بازم هیچ مشکلی نبود و درد و ورم عجیبی وجود نداشت
ولی دامنه حرکتیش هنوز در حدی نیست که بازم بخوام اروم اروم بدوم
از روی توضیحی که دادی نمیشه دقیق گفت، ولی اینکه چند ماهه یه خط بنفش/یاسیرنگ که کمی هم فرورفته هست، بهتره بری دکتر معاینه کنه.سلام روی شونهی راستم یه خط دو یا سه سانتی بنفش یا یاسی رنگ چند ماهه که هست و یه کم هم فرو رفتس و وقتایی هم که دست راستمو تکون میدم یکم سمت داخلی ماهیچه دوسر بازوم نزدیک به کتف حس داره.
من کف سرم موررمور میشه همش و یه چیز خارجی نیست یعنی مثلا نمیخاره فقط یه حس مورمور و گزگز دارم گاهی و چند ماهه اینجوریه این چیه 👀 👈👉
سلام نه کلا چیزی که مربوط به مو و پوست و اینا بشه نه هیچی
و اینکه اره مقطعیه و درد و قرمزی هم نداره فقط یه حس همون مور مور شدنو داره
ممنون از پاسختون🙏از روی توضیحی که دادی نمیشه دقیق گفت، ولی اینکه چند ماهه یه خط بنفش/یاسیرنگ که کمی هم فرورفته هست، بهتره بری دکتر معاینه کنه.
ولی این چندتا سوال رو هم جواب بده :
اندازهاش تغییر کرده یا نه؟ درد، خارش، حساسیت یا بزرگتر شدن داشته؟ ضربه، کشیدگی عضله، ورزش سنگین، تزریق یا آسیب اون ناحیه قبلش داشتی؟
اون حسی هم که با حرکت دست سمت داخل بازو/نزدیک شونه داری، اگه همراه درد، ضعف، محدودیت حرکت یا بیشتر شدن علائم بوده هم بگو.
۲۰۱۱ یه چیزی گفتن ولش🚶🏻♀️ببخشید شما امتحان کردین؟
به تاریخش دقت نکردم😅۲۰۱۱ یه چیزی گفتن ولش🚶🏻♀️