tiberium
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی سمنان
- شهر
- سمنان
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
- مدال المپیاد
- المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی فن آوری اطلاعات
پاسخ : گردهمایی چهارم سمپادیا (جمعه 19 آذر)
اول اینکه اگر سر سلام کردن و اینا کوتاهی از من دیدید ببخشید(از اونجایی که یکی از اونوریا بودم! )
البته من اون وسط که رسیدم سلام کردم به همه (به تک تک نمیشد طول میکشید! )
در رابطه با جلسه منم یه نظراتی دارم
همونطور که آقای مطهری هم گفت یه سری بحثا بحثایی بود که ما نمیتونیم کاریش بکنیم.به قولشون همین انحلال سمپاد
بعد یه نکته دیگه هم اینکه آقا وقت برنامه کم بود
جدا همچین بحثایی با 2 ساعت به جایی نمیرسه
دفعه بعدی اگر خواستیم برنامه ای بذاریم اگر بیشتر باشه بهتره به نظرم
در کل جلسه خیلی خوب بود.اگر واقعا بخوایم به هدف برسیم این کار باید تداوم داشته باشه
البته یه نظر دیگه هم دارم....شاید بهتر بود به جای اینکه راجع به چند موضوع بحث کنیم یه موضوع یا 2 موضوع انتخاب می کردیم و درست راجع بهش بحث میشد
الان مثلا برا بهتر شدن کیفیت سایت و اینکه سایت از این وضع در بیاد راه کار دقیقی ارائه نشد فکر کنم.
فقط یه سری نظر ارائه شد
اول اینکه اگر سر سلام کردن و اینا کوتاهی از من دیدید ببخشید(از اونجایی که یکی از اونوریا بودم! )
البته من اون وسط که رسیدم سلام کردم به همه (به تک تک نمیشد طول میکشید! )
در رابطه با جلسه منم یه نظراتی دارم
همونطور که آقای مطهری هم گفت یه سری بحثا بحثایی بود که ما نمیتونیم کاریش بکنیم.به قولشون همین انحلال سمپاد
بعد یه نکته دیگه هم اینکه آقا وقت برنامه کم بود
جدا همچین بحثایی با 2 ساعت به جایی نمیرسه
دفعه بعدی اگر خواستیم برنامه ای بذاریم اگر بیشتر باشه بهتره به نظرم
در کل جلسه خیلی خوب بود.اگر واقعا بخوایم به هدف برسیم این کار باید تداوم داشته باشه
البته یه نظر دیگه هم دارم....شاید بهتر بود به جای اینکه راجع به چند موضوع بحث کنیم یه موضوع یا 2 موضوع انتخاب می کردیم و درست راجع بهش بحث میشد
الان مثلا برا بهتر شدن کیفیت سایت و اینکه سایت از این وضع در بیاد راه کار دقیقی ارائه نشد فکر کنم.
فقط یه سری نظر ارائه شد