• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سرعت بالاتر از سرعت نور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Turk
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سرعت بالاتر از سرعت نور

مثل اینکه شما با حرفی که آقای over lord زدن قانع نشدید . خوب من اولا حرف آقای over lord رو تعیید می کنم دوما من خودم قول می دم که یک زنگ به دانشگاه تگزاس بزنم و با فیزیک اخترشناساشون صحبت کنم و یه نامه ی کتبی با امضای همه ی دانشمندای دانشگاه تگزاس بگیرم که سرعتی بالا تر از سرعت نور هست و اونا اینو کشف کردن شماهم وقتی چیزی رو نمیدونین اول در موردش تحقیق کنید و بعد اینجا سوال مطرح کنید ............................

یه توضیحی هم من بدم،
اول اینو بگم که اصولا قانون های فیزیک رو تعریف میکنن، تا زمانی که پدیده ها رو بتونه توجیه کنه، از اون نظریه استفاده می کنن، وقتی هم به مشکل بر خوردن، نظریه ی جدید ارائه میدن.
مثلا قوانین نیوتون تا مدت ها درست به نظر میرسید، در حالی که اوایل قرن گذشته، آزمایش هایی توی سرعت های بسیار بالا انجام شد که نتایج عجیبی داشت. برای همین دانشمندا (لورنتس، انیشتین و ...) به فکر یه راه جدید افتادن. لورنتس یه سری تبدیلاتی برای مختصات در دستگاه هایی که سرعت دارن مطرح کرد و انیشتین هم نظریه ی نسبیت خاص رو با توجه به اون داد. توی نشریه ی نیوتون، اگه بتونید نیروی ثابت به یه جسم وارد کنید، به صورت تئوری سرعتش هر اندازه میتونه زیاد بشه. در حالی که توی نسبیت خاص این طور نیست. سرعت به مقدار ثابتی که همون سرعت نور هست میل میکنه.
نظریه ای که الان درست به نظر میرسه، همین نسبیت هست که سرعت برابر و بالاتر از نور رو متصور نیست.
آزمایشی هم که به طور قطعی وجود سرعت بالاتر از نور رو تایید کنه فکر کنم نباشه.(حداقل من ندیدم)

یعنی این که ما هم نمی تونیم بگیم که بالاخره سرعت بالاتر از نور ممکنه یانه ! :-\

خب....سرعت بالاتر از سرعت نور ..، اگه ممکن بشه، غیب و ظاهر شدن ،(مثل هری پاتر !!!) هم ممکنه ، مثلا" من رو شما می بینی ولی بعد در کسری از ثانیه یه جای دیگه می بینی ، اگه سرعت بالاتر از سرعت نور ممکن باشه ، نامرئی شدن هم ممکنه ، ما می تونیم همیشه فرار کنیم از نور با این سرعت ؟؟؟
من که مطمینم ممکنه ، همون جور که یه روزی ممکن نبود کسی بتونه با یه نفر تو هزان کیلومتر دور تر فاصله به طور مستقیم صحبت کنه ، ولی الان امکان داره ... در مورد سرعت نور و سفر زمان هم همین طوره ، مگر چندین قرن پیش کسی فکر سفر دز آسمان رو می کرد ؟؟؟
اون ها منطق هاشون اون زمان شبیه منطق هایی الان ما بود و همون طور که الان مضحک به نظر می یاد عقاید اون ها ، منطق هایی که دریم بحث می کنیم در بارش الان درآینده مضحک به نظر می یاد ...!

به نقل از arman.a :
اون ها منطق هاشون اون زمان شبیه منطق هایی الان ما بود و همون طور که الان مضحک به نظر می یاد عقاید اون ها ، منطق هایی که دریم بحث می کنیم در بارش الان درآینده مضحک به نظر می یاد ...!
باهات موافقم ! دقیقا به همین دلیله که روش جر و بحثه ! بعضی هاقبول دارند که روزی ممکنه به این دانش برسیم ولی بعضی ها هم قبول ندارند درست مثل دوره ی تامسونشون ;D
حالا یه مسئله هاوکینگ در برابر تناقض دو تا برادر دو قلو ،جهان های موازی رو مطرح کرد .....
ولی خدا؟اخرت؟ اعمال من _شاید ما _ ؟ پاداش و یا جزا ؟

به نقل از s`dni :
ولی خدا؟اخرت؟ اعمال من _شاید ما _ ؟ پاداش و یا جزا ؟
چه ربطی داره آخه ....؟ یه زمانی فکر می کردن خدا تو آسمونه و حکومت می کنه و نمی دونم ....:دی ... ولی به هر حال تونستیم تو آسمون سفر کنیم ...، تو زمان هم میشه ...الکی نیست که ...،
بد نیست یه خورده مذهب قاطی شه با علم ولی تا این جایی که جلوگیری کنه از پیشرفت ، افتضاحه ..!!!!

یعنی با این سوال ها ازش خلو گیری می شه ؟ بالا خره این هم یه سوالی بود که به مزغم رسیده بود حالا چرا دعوا می کنید ؟
کلا الان یه چیزی فهیدم و اون اینه که کالا بحث جهان های موازی رو نفهمیدم ..... :-?
این چیزی که می گم درسته یا نه ! در حالی که ما این جا پشت کامپیوتر نشسته ایم یک نفر مثل ما در جهانی که موازی جهان ما هست و شاید او الان در حال درس خواندن باشه ;D
اگه این درست باشه اون کسی که در جهان موازی جهان ما زندگی می کنه شاید از نظر قیافه شبیه خودمون باشه ولی اصلا شبیه خودمون نیست :-/

من هم خودم چیز زیادی درباره ی جهان ها ی موازی نمی دونم ، فقط این رو می دونم که در جهان های موازی ، شرایط یکسانه اما رویداد ها متفاوت ، مثلا" یه نفر دقیقا" مثل من با همین شرایط من ( همین پدرو مادر و خانواده و زندگی و ...) اونجا ، یه جهان دیگه زندگی می کنه ولی اتفاق هایی که میوفته برامون کاملا" متفاوته .....
یکی از مسیله های دیگه هم که جهان های موازی رو به سفر در زمان ربط می دن فکر کنم مثلا" اینکه وقتی شما سفر کنین به گذشته و پدر بزرگ خودتون رو بکشین ، یه جهان موازی سریع تششکیل میشه ، جایی که شما وجود ندارین و ....... ( ولی این دوتا که با هم ..... :-\):دی
به نقل از H O S E I N :
تاپیک اساسی بی ربط شده. برای همین قفل میشه.
:-" :-" :-" :-"

پس دیگه چه تناقضی در برابر ما هست که بگه نمی شه بالاتر از سرعت نور حرکت کرد ؟ این قضیه دو قلو ها چه طور حل شد ؟
یعنی فقط الان مشکل سر چگونگی رسیدن به سرعت بالاتر از نوره ؟

به نقل از s`dni :
پس دیگه چه تناقضی در برابر ما هست که بگه نمی شه بالاتر از سرعت نور حرکت کرد ؟ این قضیه ی دو قلو ها چه طور حل شد ؟اون هم با جهان های موازی؟
یعنی فقط الان مشکل سر چگونگی رسیدن به سرعت بالاتر از نوره ؟
من متوجه نمی شم معمای دو قلو ها چه ربطی داشت به سفر در زمان ..؟ این که مربوط به نسبیته .....؟؟؟؟
اون قضیه ی ای که بیشتر مطرح می کردن واسه سفر در زمان که معمای پدر بزرگ بود ...؟؟ که این هم چند تا نظریه براش ارایه می دن یکی همونجهان های موازی بود ، که همون موقع که اون فرد پدربزرگش رو می کشه ، جهان به دو قسمت تقسیم میشه ، دو تا جهان موازی ..، که تو یکیش اون فرد وجود نداره و تو ی اون یکی دیگه ، داره ..! یه نظریه ی دیگه هم که یادم می یاد اینه که بعضی از فیزیک دان ها اعتقاد دارن هیچ وقت نمی شد تغییر بدی سرنوشت و اتفاق هایی که پیش می یان و دقیقا" این طوری باید میشده ، یعنی اینکه مثلا" به هر نحوی ..، این اتفاق جزیی از اتفاق های معمول بوده، مادربزرگ اون فرد پدرش رو از پدربزرگ حامله میشه و بعد اون فرد پدربزرگش رو میکشه ، حالا به هر طریقی ، ولی وقتی ما به گذشته سفر می کنیم ، اتفاق هایی که در آینده می افته رو هیچ وقت نمی تونیم تغییر بدیم ( واسه درک این نظریه کتاب آرتمیس فاول و معمای زمان ، ا این کالفر ، نشر افق به شدت توصیه میشه :دی و کتاب وقتی به من میرسی، ربکا استید نشر افق ، خیلی خفن توضیح دادن ، البته داستانه ، ولی خیلی روش کار کرده ، در هر حال درک آدم رو کلا" خیلی می برن بالا.!)

Back
بالا