- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- عمران-سازه
پاسخ : سرعت بالاتر از سرعت نور
شما از سال ۲۰۰۸نقل قول کردین!!به این موضوع دقت کردین؟واین که آخرین فعالیت سونا ۳/۱/۲۰۱۰ بوده؟!!
ایشون یه فرض یا تصور رو بیان کرده....نمیشه این فرض رو رد کرد چون گفته ما درکش نمیکنیم! ( فقط یه فرضه! )
اما در کل میخواد بگه که ذراتی که با سرعتی بیشتر از نور حرکت میکنن غیر از ذرات دنیا ما هستن و ذرات دنیا ی ما هم به اون ها تبدیل نمیشه ...
پس ما نمیتونیم با سرعت بیشتر از نور حرکت کنیم!
نظر من هم همینه.....ما با سرعتی بیش از نور نمیتونیم حرکت کنیم و به سرعت نور محدودیم
- سرعت نور <سرعت حرکت ما < +سرعت نور
این جوری بگم...فکر میکنم که یه محدودیت دیگه هم داریم...به نام سرعت...
خیلی چیزا اثبات نداره ... درست گفتن ... اما ما قبول کردیم چون با بقیه دانسته ها مون جور بوده...
حالا یه نفر میتونه بگه قبول ندارم و برا حرفش اثبات بیاره !
یا ردش کن یا اگه نتونستی باید قبولش کنی!!!
شما از سال ۲۰۰۸نقل قول کردین!!به این موضوع دقت کردین؟واین که آخرین فعالیت سونا ۳/۱/۲۰۱۰ بوده؟!!
ایشون یه فرض یا تصور رو بیان کرده....نمیشه این فرض رو رد کرد چون گفته ما درکش نمیکنیم! ( فقط یه فرضه! )
اما در کل میخواد بگه که ذراتی که با سرعتی بیشتر از نور حرکت میکنن غیر از ذرات دنیا ما هستن و ذرات دنیا ی ما هم به اون ها تبدیل نمیشه ...
پس ما نمیتونیم با سرعت بیشتر از نور حرکت کنیم!
نظر من هم همینه.....ما با سرعتی بیش از نور نمیتونیم حرکت کنیم و به سرعت نور محدودیم
- سرعت نور <سرعت حرکت ما < +سرعت نور
این جوری بگم...فکر میکنم که یه محدودیت دیگه هم داریم...به نام سرعت...
خیلی چیزا اثبات نداره ... درست گفتن ... اما ما قبول کردیم چون با بقیه دانسته ها مون جور بوده...
حالا یه نفر میتونه بگه قبول ندارم و برا حرفش اثبات بیاره !
یا ردش کن یا اگه نتونستی باید قبولش کنی!!!