به نقل از trojan3 :خیلی عالیه ولی تو همه چیز کمک خواستید غیر از مطالبش
اول معلوم کنید چه لینوکسی قراره کار بشه, من خودم فدورا کارم و میتونم کمک کنم
ببنید من قرار بود تا اخر امتحانام اینو تمومش کنم و منتشرش کنم و تا حد خیلی خوبی هم این اتفاق افتاده بود. بعد از امتحانام با یکی از نویسنده های مجله به این نتیجه رسیدیم که کلا سیستم عوض شه. یعنی گرافیک و ....به نقل از Naughty :ما که آخر نفهمیدین
درست شد یا نه
(من هنوز پایه هستم برای کار گرافیک)
به نقل از badihi :منم یه جایی جا بدین. اطلاعاتم بد نیست.
اختیار دارین. حرف شما کاملا درسته. ولی خودتون رو جای من بگذارید. شما از یه سری چیز های پشت پرده خبر نداری (البته خیلی چیز های خاصی نیستن) . یه مقداری طول کشید که نویسنده جمع کردیم. بعد قرار شد هر کی مطلبی بنویسه. برای یه سری از نویسنده ها مشکلی پیش اومد که نتونستن مطلبشون رو کامل کنن . بعد من که نمی تونستم مجله ای رو درست کنم که نویسنده هاش کلا ۲ یا ۳ نفر هستن. بعدش درگیر مسابقات و ... شدم و الان هم امتحانا.به نقل از Kinder :حدوداً 5 ماه از آغاز طرح این مجله میگذره؛ شما هر بار از تاخیر عذرخواهی کردید، انتشار رو عقب انداختید و این مجله هیچ وقت منتشر نشد !!!
اصولاً اینجور کارها با یک برنامه ریزی مناسب و انتخاب یک زمان مناسب برای انتشار کار نهایی، با درنظر گرفتن همه ی فاکتور ها و مشکلات موجود (درمورد شما وضعیت درس و مدرسه!)، کار نهایتاً با اندکی تاخیر حاضر می شه ! :)
حالا اگر این توانایی رو در خودتون نمی بینید که با وجود زمان کم موجود از پس کار بر بیاید، اصلاً چه دلیلی برای شروع کار هست ؟!!
کاملاً دوستانه گفتم ! :)
من کاملا کاملا پایه ی این کار هستم. نیاز به یه سری ادم خوش قول و منظم هست ! اگه بشه یه تیمی ۵ ۶ نفری یا بیشتر از نویسنده ها جمع کرد که هماهنگ و مهم تر از همه خوش قول باشن مطمین باشید این مجله طراحی می شه و به صورت منظم و ماهیانه منتشر می شه .به نقل از Samaneh.Z :بلاخره همیشه تا کار راه بیفته کمی طول میکشه، اتفاقا به نظر من بهتره که راهش بندازین ! بعد واسه تابستون وقتتون بیشتر میشه !
سلام. اول اینکه مرسی بابت همکاری .به نقل از MHD.H :با سلام و درود
من هم اعلام آمادگی می کنم برای گزینه 2 و 3
من طراحی بلدم و اگر اینجا آنلاین نبودم، می تونید از طریق یاهو باهام تماس بگیرید.
ARJ_98@yahoo.com
بلهبه نقل از پویا م :سلام. اول اینکه مرسی بابت همکاری .
راستی یه چیزی. ظاهرا در کار ساخت پادکست هم هستید . اگر به جز مجله خواستیم پادکست لینوکس هم ایجاد کنیم شما پایه هستید؟
حالا شاید خیلی جالب نباشه اینجا یادآوری کنم ولی این کار شدیدا خوش قولی می خواد. نمی خوام مثل دفعه ی قبل شه که هی می گفتیم هفته ی دیگه هفته ی دیگه اخرش هم بی خیالش شدیم.به نقل از MHD.H :بله
من در هر کاری پایه هستم![]()
بلهبه نقل از پویا م :حالا شاید خیلی جالب نباشه اینجا یادآوری کنم ولی این کار شدیدا خوش قولی می خواد. نمی خوام مثل دفعه ی قبل شه که هی می گفتیم هفته ی دیگه هفته ی دیگه اخرش هم بی خیالش شدیم.
شما که نظرتون احیانا عوض نمی شه؟ تو تابستون وقتش رو دارید دیگه؟