خوب شما فكر ميكنيد اگر سر كلاس دقت بيشتري كنيد و فوقش چند تا كتاب كمك درسي بگيريد و خودتون تو خونه اونارو حل كنيد و در صورت نياز از معلماي مدرسه سوال كنيد همين نتيجه رو نميگيريد؟به نقل از Master King :بچه ها خواهسا بیام دیدمونو نسبت به خیلی از مسائل از جمله کلاس خصوصی عوض کنیم . مثلا من به شخصه خودم عربی و شیمی و هندسه و فیزیک وریاضی رو خصوصی می رم دانش آموز بدیم نیستن تمام در سام هم بالای 19.5 شد پس دلیلی برای اینکه دانش آمز زای ضعیف کلاس خصوصی می گیرن وجود نداره![]()
به نقل از روژین :خوب شما فكر ميكنيد اگر سر كلاس دقت بيشتري كنيد و فوقش چند تا كتاب كمك درسي بگيريد و خودتون تو خونه اونارو حل كنيد و در صورت نياز از معلماي مدرسه سوال كنيد همين نتيجه رو نميگيريد؟
به نقل از مُحسن..! :من خودم هیچوقت کلاس خصوصی نداشتم، زیاد هم اهل کلاس تقویتی نبودم، اما یادمه برای پنجم به راهنمایی کلاس تست 20 نفره که معلم خود مدرسه ابتداییمون گزاشته بود میرفتم(1 ساعت بود)، سوم راهنمایی هم برای دبیرستان کلاس تست بود که اون هم همه بچه های پایه بودند، وقتی فهمیدم آزمون نداریم نرفتم دیگه![]()
به نظر من کلاس خصوصی به درد نمیخوره، من هروقت احساس ضعف میکردم یه کتاب کمک درسی میگرفتم یه روز تعطیل اختصاص میدادم بهش میشستم مثال و مسئله و هرچی داشت رو به دقت حل میکردم تا موضوع دستم بیاد. یه وقتم مطالب زیاد بود کلا بیخیال اون بخش میشدم!مثل الکتریسیته سال اولکلاس 8 9 نفره مخصوصا برای المپیاد خیلی خوبه!!هم اعتماد به نفس هست!هم یادگیری!
والا ماهم اگه اینقد کلاس خصوصی بریم معدلمونو 60 میگیریمبه نقل از Master King :بچه ها خواهسا بیام دیدمونو نسبت به خیلی از مسائل از جمله کلاس خصوصی عوض کنیم . مثلا من به شخصه خودم عربی و شیمی و هندسه و فیزیک وریاضی رو خصوصی می رم دانش آموز بدیم نیستن تمام در سام هم بالای 19.5 شد پس دلیلی برای اینکه دانش آمز زای ضعیف کلاس خصوصی می گیرن وجود نداره![]()
اما ميتونم حداقل 20 نفر از بچه هامون(از جمله خودم)رو نام ببرم كه بدون كلاس خصوصيم به معدل بالاي 19.5 رسيدن!به نقل از Dr.Stansfield :والا ماهم اگه اینقد کلاس خصوصی بریم معدلمونو 60 میگیریم![]()
آره خوب !به نقل از روژین :اما ميتونم حداقل 20 نفر از بچه هامون(از جمله خودم)رو نام ببرم كه بدون كلاس خصوصيم به معدل بالاي 19.5 رسيدن!
حالا کدوم پسر روستایی رتبه 1شده؟!تازه الان که قیمت کتاب کمکی خیلی کمتر از کلاس خصوصی نیست!درس درسه، چه در غالب متن و چه در قالب یه معلم، بازدهی کار با معلم بیشتر توی تمرین ها هست. اون پسر کشاورز توی روستا که رتبه یک میشه پولش کجا معلم خصوصی بگیره. آدم باید یاد بگیره درست درس بخونه.
اصلا درست نیست تو مرکز ما درس خون ها از کلاس استفاده میکنندبه نقل از Reverend :كلاس خصوصي...من كه نميرم...بابا معلما تجارتي راه انداختن،سود اور...معلمه سر كلاس كار نميكنه،بعد مياد به دانش اموزا كارتش رو ميده،ميگه اگه مشكلي داشتين من در خدمتم.اين يعني چي؟خود معلما دانش اموزا رو مجبور ميكنن كه برن خصوصي...
توي مركز ما كه اونايي كه مشكلي ندارن،كلاس نميرن(منظور زرنگا هست)
حتي كلاس المپياد هم نميرن...سيد بنيامين موسوي(مدال طلاي المپياد زيستو گرفت از مركز ما!) تا الان قسم ميخوره كه هيچ كلاسي نگرفته!(به جز اينكه يكي از فاميلاشون باهاش يه مقدار احتمال كار كرده،كه فكر نكنم كلاس خصوصي به حساب بياد)اينو گفتم تا دوستان بدونن كلاس خصوصي تضمين كننده ي موفقيت نيست و هر كسي كه كلاس نره،بيخيال نيست...
مثالا خودتون تو همه ی درس ها شاگرد اولیدبه نقل از مُحسن..! :اینکه کسی درس رو از اول نفهمیده مشکل از مدرسه و تمرین نکردن فرده، دیگه ماشالله با این همه کتاب بعید میدونم کسی درس رو نفهمه! چون اگر نفهمه واقعا یه مشکلی داره!