mahtab.f
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 1 تهران
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر - سخت افزار
پاسخ : ادبیات بد دانش آموزی
من وقتی مشکلی ندارم که دوستم این مدلیه که به قول خودتون ادبیات بد دانش اموزی داره واسه اینه که میدونم وقتی چیزی میگه از روی توهین نمی گه
حالا کاری ندارم ولی خیلیا این مدلی هستن که هر چی یکیو بیشتر دوست داره و راحت تره بیشتر این ادبیات رو داره
من خودمم هم بنظرم تا یه حدی اگه بیشتر باشه این جور حرف زدن خیلی بده ولی بعضی اوقات مهم نیست واسم چون میدونم پشتش قصد بدی نیست
ادم باید بدونه که با کی صحبت میکنه
و طبق همون این جوری حرف بزنه یا نزنه چون بعضیا این طوری حرف زدن رو بی احترامی میدونن حتی اگه تو قصدی نداشته باشی
مثل کلا عموم ادم هایی که سنشون زیاد هست
بعد هم لزوما کسی که این طوری حرف میزنه واسه مامان باباش نیست
میتونه از دوستاش تاثیر پذیرفته باشه
بعد هم این طوری حرف زدن خودش با گذر زمان درست میشه
و بیشتر این طوری حرف زدن مال دوره راهنماییه و کمی هم دبیرستان!
بعد هم این طوری حف زدن لزوما باعث پایین اوردن سطح مثلا شعور جمع نمیشه
اینکه همچین چیزی پذیرفته شده خیلی هم چیز خاصی نیست والا!به نقل از ساقي :به نظر من این که همچین چیزی بین دوست ها پذیرفته شده است و به اصطلاح قبحش شکسته شده بد تر از وجود داشتنشه !
وقتی ( فرق نمی کنه توی چه جمعی و با چه جوی) حاضری و این طوری صدات می کنن و باهات حرف می زنن و تو هم بدون هیچ اعتراضی شنونده هستی یعنی چیزی رو که میگه قبول داری . مطمئنم ما به این دید بهش نگاه نمی کنیم وگرنه ... اما در این مورد شنیدین که کلمات و عباراتی که مرتبا اطراف ما تکرار میشن روی شخصیت و روحیه ی ما تاثیر میذارن ؟!
چه مشکلی پیش میاد اگه با هم درست صحبت کنیم ؟!
من وقتی مشکلی ندارم که دوستم این مدلیه که به قول خودتون ادبیات بد دانش اموزی داره واسه اینه که میدونم وقتی چیزی میگه از روی توهین نمی گه
حالا کاری ندارم ولی خیلیا این مدلی هستن که هر چی یکیو بیشتر دوست داره و راحت تره بیشتر این ادبیات رو داره
من خودمم هم بنظرم تا یه حدی اگه بیشتر باشه این جور حرف زدن خیلی بده ولی بعضی اوقات مهم نیست واسم چون میدونم پشتش قصد بدی نیست
ادم باید بدونه که با کی صحبت میکنه
و طبق همون این جوری حرف بزنه یا نزنه چون بعضیا این طوری حرف زدن رو بی احترامی میدونن حتی اگه تو قصدی نداشته باشی
مثل کلا عموم ادم هایی که سنشون زیاد هست
بعد هم لزوما کسی که این طوری حرف میزنه واسه مامان باباش نیست
میتونه از دوستاش تاثیر پذیرفته باشه
بعد هم این طوری حرف زدن خودش با گذر زمان درست میشه
و بیشتر این طوری حرف زدن مال دوره راهنماییه و کمی هم دبیرستان!
بعد هم این طوری حف زدن لزوما باعث پایین اوردن سطح مثلا شعور جمع نمیشه