چند سوال (ابتدایی ) فیزیک!!

Your feline

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگـان
شهر
شهرستان
سال فارغ التحصیلی
105
پاسخ : چند سوال (ابتدایی ) فیزیک!!

به نقل از H O S E I N :
یه توصیه بهت میکنم. اینجا خیلی اعتیاد آوره و ضمنا" نمیتونه موجب پیشرفت زیادی برات بشه. بهتره این جا رو رها کنی. من هم قصد این کار رو دارم.
به نقل از آرمان آریا :
اوه باشه ممنونم از توصیه ی شما و به نطرم کاملا" منطقی است . ومن سعی می کنم زیادی وقت نگذرانم این جا و تا به حال فقط به خاطر راهنمایی ها ی شما و یک سری تبادل اطلاعات این جا می آمدم . ولی خب مثلا اگه یک روزی به راهنمایی شما احتیاج داشتم چه ؟ :-[
Spam?!

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از H O S E I N :
فقط وقتی سوال داشتید بیایید .
اوه باشه ممنونم اما شما که گفتید این جا رو رها می کنید ؟؟ ??? خب تصمیمتان عوض شد ؟ (;

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از Q U E E N :

ببخشید یعنی چه دوست عزیز ؟ اولا انگلیسی نوشتین خلاف مقررات انجمن است و بعدش هم منطورتان را می توانستید واضح تر هم بگویید. [-(

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از Q U E E N :

من از تو بهتر میدونم چی اسپمه چی نیست.

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

و باز هم سلام...!
ظاهرا هیچی از قانون کولن نفهمیدم فقط اینکه مقدار نیروی الکتریکی (جاذبه یا دافعه ) که در اثر تاثیر دو جسم بر هم بوجود می آید و مثل نیروی جاذبه عمل می کند . خب راستش به نظرم مشکل از خود کتابه [-( من نمی فهمم که چرا می گوییم میزان باری بین دو جسم باردار که اندازه شان کوچکتر از فاصله شان باشد ؟ :rolleyes: من نمی فهمم که اصلا از این فرمول چگونه استفاده کنیم ؟ و خوب خیلی چیزی دیگر ! می شود یک توضیح خیلی خیلی خلاصه در مورد این فرمول بدهید ؟؟
و یک سوال دیگه ، می توانم بپرسم که شما برای چه فیزیک می خوانید ؟ خب اگه لازم می دونید جواب ندید همین طوری پرسدم !( هین طوری همین طوری هم که نه ولی به هر حال ...) می خواستم تفکر های مختلف را در این باره بدانم و...

mamalmln

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی شهر ری
شهر
تهران
مدال المپیاد
فیزیک

به نقل از آرمان آریا :
و باز هم سلام...!
ظاهرا هیچی از قانون کولن نفهمیدم فقط اینکه مقدار نیروی الکتریکی (جاذبه یا دافعه ) که در اثر تاثیر دو جسم بر هم بوجود می آید و مثل نیروی جاذبه عمل می کند . خب راستش به نظرم مشکل از خود کتابه [-( من نمی فهمم که چرا می گوییم میزان باری بین دو جسم باردار که اندازه شان کوچکتر از فاصله شان باشد ؟ :rolleyes: من نمی فهمم که اصلا از این فرمول چگونه استفاده کنیم ؟ و خوب خیلی چیزی دیگر ! می شود یک توضیح خیلی خیلی خلاصه در مورد این فرمول بدهید ؟؟
و یک سوال دیگه ، می توانم بپرسم که شما برای چه فیزیک می خوانید ؟ خب اگه لازم می دونید جواب ندید همین طوری پرسدم !( هین طوری همین طوری هم که نه ولی به هر حال ...) می خواستم تفکر های مختلف را در این باره بدانم و...
من متوجه نیستم کجاش رو نمی فهمی.قانون کولن یه قانون تجربیه که نیروی بین دو بار الکتریکی رو تعیین می کنه.و خیلی شبیه قانون گرانش نیوتنه.و با قانون گائس هم ارزه.
راجع به سوال دوم بگم که فیزیک انقدر زیباست که نمی تونم با هیچی حتی پول عوضش کنم.

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از گل بهار :
من متوجه نیستم کجاش رو نمی فهمی.قانون کولن یه قانون تجربیه که نیروی بین دو بار الکتریکی رو تعیین می کنه.و خیلی شبیه قانون گرانش نیوتنه.و با قانون گائس هم ارزه.
راجع به سوال دوم بگم که فیزیک انقدر زیباست که نمی تونم با هیچی حتی پول عوضش کنم.
از توجه شما متشکرم اما مشکل من این است که خب یک فرمول که یادگیری اش خیلی ساده است اما من بیشتر مشکل با این دارم که چرا این طور شد ، یعنی خب مثلا قتی ما یک قانون را به صورت تجربی کشف می کنیم ( ما نه یعنی دانشمندا خب در هر حال ... ! (; ) بعدش یه سری اثبات هایی برایش می شود و یک سری منطق هایی که اون مشاهده و کشف تجربی ما را معنا دار کند و من با این مشکل دارم ( نمی فهمم ) و یک سری از یکا هایی که توش به کار می رود .
و در مورد سوال دومی خب از شما متشکرم .... ( به خاطر جواب ) اما خب هر چیزی و هر زیبایی یک هدفی برای ما که اون رو اون طور تصور می کنیم داره خب مثلا ( یک مثال خیلی ساده ) به نظر بعضی از ما چشم هایی آبی زیبااند اما در حقیقت به نطر ما زیبااند چون فکر می کنیم اگر خودمان آنها را داشتیم زیبا می شدیم خیلی از چیزی هادردنیا وجود دارند که فقط به خاطر اینکه تاثیری در زندگی ما ندارند ، اون ها را بی اهمیت می بینیم و توجهی نداریم به آنها در حالی که ممکن است واقعا زیبا باشند . بطرگترین دانشمندان به خاطر زیبایی دانشمند نشدند بلکه برای کشف زیباترین ها دانشمند شدند . خب حالا لازم نیست زیاد روش تمرکز کنید چندان مهم نیست ( خب شاید فعلا !!!)

نام مرکز سمپاد
.
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
1392
مدال المپیاد
فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از آرمان آریا :
از توجه شما متشکرم اما مشکل من این است که خب یک فرمول که یادگیری اش خیلی ساده است اما من بیشتر مشکل با این دارم که چرا این طور شد ، یعنی خب مثلا قتی ما یک قانون را به صورت تجربی کشف می کنیم ( ما نه یعنی دانشمندا خب در هر حال ... ! (; ) بعدش یه سری اثبات هایی برایش می شود و یک سری منطق هایی که اون مشاهده و کشف تجربی ما را معنا دار کند و من با این مشکل دارم ( نمی فهمم ) و یک سری از یکا هایی که توش به کار می رود .
و در مورد سوال دومی خب از شما متشکرم .... ( به خاطر جواب ) اما خب هر چیزی و هر زیبایی یک هدفی برای ما که اون رو اون طور تصور می کنیم داره خب مثلا ( یک مثال خیلی ساده ) به نظر بعضی از ما چشم هایی آبی زیبااند اما در حقیقت به نطر ما زیبااند چون فکر می کنیم اگر خودمان آنها را داشتیم زیبا می شدیم خیلی از چیزی هادردنیا وجود دارند که فقط به خاطر اینکه تاثیری در زندگی ما ندارند ، اون ها را بی اهمیت می بینیم و توجهی نداریم به آنها در حالی که ممکن است واقعا زیبا باشند . بطرگترین دانشمندان به خاطر زیبایی دانشمند نشدند بلکه برای کشف زیباترین ها دانشمند شدند . خب حالا لازم نیست زیاد روش تمرکز کنید چندان مهم نیست ( خب شاید فعلا !!!)

در مورد قانون کولن : خب دوست عزیز اون قانون تجربیه اما به مرور زمان بررسی شده و تقریبا" مطمئن هستیم که درسته. مثلا" در مورد این که R^2 در مخرج کسر هست سال ها دانشمندان بحث کردن. آزمایش ها کردن که هر کدوم نشون میده توان R باید 2 باشه و با دقت های بالا این مقدار رو بدست آوردن. تازه اگر مقدار توان 2 نباشه اون وقت خیلی از مفاهیم فیزیک جدید و فیزیک هسته ای هم عوض میشه و با مشاهدات ما سازگاریشونو از دست میده. مثلا" جرم نور غیر صفر میشه و خیلی چیزای دیگه بوجود میاد که تناقض هستن.

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

با سلام مجدد .
یک سوال ، چرا در قانون کولن :-[ می گوییم اندازه شان باید کوچکتر از فاصله شان باشد ؟؟

• شروع کننده موضوع

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از آرمان آریا :
با سلام مجدد .
یک سوال ، چرا در قانون کولن :-[ می گوییم اندازه شان باید خیلی کوچکتر از فاصله شان باشد ؟؟
خب شاید به خاطر این باشد اگر اندازه شان از فاصله شان کوچکتر نباشد ( یعنی فاصله شان از هم خیلی کم باشد . ) شاید جاذبه و دافعه ی قوی بین بار ها بوجود بیاید . و تاثیرشان دیگر به صورت یک نیرو نیست یعنی یک کار انجام شده ( دو ذره همدیگر را جذب یا دفع کردند ) می دونم خیلی چرت هستش اما خب دیگه لااقل بهتر از هیچی هست که خودم جواب خودم را بدهم ؛ شاید یک بنده ی خدایی هم خواست بخونه !! ان شالله بعد ف****ر ..... :rolleyes:

بالا