فکر کنم نوشته پاسخنامه مَجازی . درسته ؟!به نقل از سمانه ز. :یه کادره آبیه بالای پاسخنامه مثل اینکه ! توش نوشته مجازید یا نه!![]()
توي كارتش نوشته ! كارت ورود به جلسه !به نقل از astronomer_girl :این کد داوطلبی و اینا رو از کجا آوردین؟ به من کارت ورود به جلسه نداده بودن. فقط بالای پاسخنامه یه رمز بود که با اون وارد نمیشه! X-(
اگه درست باشه خيلي سوتيه توپي بودبه نقل از @Hosein@ :فکر کنم نوشته پاسخنامه مَجازی . درسته ؟!
به نقل از astronomer_girl :ثبت نام المپیاد بسیج شروع شده. مدرسه ما فرم ثبت نام نیومده تو سایتش هم چیزی ننوشته. چجوری باید اسم نویسی کنیم؟
كلا بسيج سطح آزموناش مهم نيس . مهم دوره اي هست كه تو تهران برگزار مي كنه (به مدت يه هفته) . نكته ي اصلي مبلغشه (دوره ي ما 300 تومن بود)به نقل از Laya1375 :ازموناش خوبه؟ ارزشه ثبت نامو داره؟ اخه ما راهنمائي که بوديم سطح آزموناش خيلي پايين بود!!!![]()
به نقل از @Hosein@ :كلا بسيج سطح آزموناش مهم نيس . مهم دوره اي هست كه تو تهران برگزار مي كنه (به مدت يه هفته) . نكته ي اصلي مبلغشه (دوره ي ما 300 تومن بود)
اگه شما تنهاييد واس المپياد خب عيب نداره . اما اگه چند نفريد مي تونيد اين مقدار پولو رو هم بذاريد و به كاميار بگيد براتون استاد بياره ... (كاري كه ما انجام نداديم
و كاميار هم دعوامون كرد)
معمولا زمانش عيد نوروزه . سطح كلاساش خوبه . اساتيدش هم خوبن . دوره ي ما نيما چرتاب سلطاني(اخترفيزيك) ، حميدرضا اكبري(سماوي) ،به نقل از Laya1375 :اون وقت زمانه کلاساش کيه؟ سطحه کلاساش خوبه؟؟؟![]()
استاداش خوبن؟
به نقل از @Hosein@ :معمولا زمانش عيد نوروزه . سطح كلاساش خوبه . اساتيدش هم خوبن . دوره ي ما نيما چرتاب سلطاني(اخترفيزيك) ، حميدرضا اكبري(سماوي) ،
فواد مطهري(كيهان شناسي) و كاميار (كروي و اپتيك) اومده بودن ...
قانون تيتوس - بد ؟ بيخيال بابا . مگه نجومم المپياده ؟ بشين تمرين كن شكل ستاره رو بكش . كافيه ...به نقل از amirhoseinm :من اولین بارمه واسه نجوم!!!یه قانون تیتیوس بد بخونی کافیه؟اصلا کفش چقدره؟
به نجوم توهین نکنید!!!1به نقل از @Hosein@ :قانون تيتوس - بد ؟ بيخيال بابا . مگه نجومم المپياده ؟ بشين تمرين كن شكل ستاره رو بكش . كافيه ...
به نقل از amir_tatog :به نجوم توهین نکنید!!!1![]()
به نقل از ~AndromedA~ :من نمیدونم چرا اونا که تازه از دوره میان انقد ریلکس با المپیاد برخورد میکنن؟!![]()
![]()
![]()
![]()