بهینه سازی زندگی

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
بهینه‌سازی (Optimization) شاخه‌ای از ریاضیات است که در آن سعی می‌شود که ماکزیمم و مینیمم یک ‏سیستم معادلات را با توجه به یکسری الزامات، به دست آورد‎.‎

مثال: در مساله زیر، سعی کنید مقادیر بهینه تعداد آنتن مورد نیاز و ارتفاع هریک را پیدا کنید‎.‎
برای پوشش دادن به ناحیه‌ای به عرض ده و طول بیست کیلومتر به‌وسیله آنتنهای تلویزیون، چند آنتن و با چه ‏ارتفاعی و در چه نقاطی باید نصب کرد که متضمن کمترین هزینه باشد.؟ می‌دانیم که: برای پوشش ناحیه‌ای ‏به عرض و طول یک کیلومتر به آنتنی به ارتفاع پنج متر نیاز است. و برای پوشش دادن به سطحی که عرض و ‏طولش یک کیلومتر بیشتر باشد، ارتفاع آنتن را باید پنج متر اضافه کرد.( مثلاً برای پوشش مساحتی به عرض ‏وطول دو کیلومتر ارتفاع آنتن باید ده متر باشد). مخارج هرپنج متر ارتفاع یک آنتن برابر‏‎ X ‎است.‎

آیا تا به حال به بهینه سازی زندگیتون فکر کردین؟ به اطرافتون نگاه کنید. هر روز کلی کتاب و وسایل با خودمون میبریم مدرسه. کتابخونه مون پر از کتاب هائیه که خونده نشدن و قرار نیست خونده بشن. هر روز کلی از وقتمون صرف بیکاری میشه. فایل های کامپیوترمون به هم ریخته و نامنظمه. چینش اتاقمون بدترین شکل ممکنه و .... بهتر نیست اوضاع رو کمی تغییر بدیم؟

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID
پاسخ : بهینه سازی زندگی

دقیقا این کاریه که من حدود 5-6 ماهه دارم انجام میدم

- با مدیریت زمان شروع کردم، یه سررسید که کارای هر روز رو توش مینویسم خیلی کمک کرده، برنامه های موبایل هم خوبن از اوتلوک هم میشه استفاده های خوبی کرد

- بعد نظم دهی به افکار که برای این کار از نقشه های ذهنی و فلوچارتای سازمانی استفاده کردم، برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت رو برحسب 1. شغلی و تحصیلی 2. مهارتی 3. کاربردی 4. ارتباطات 5. ایده آل ها تقسیم بندی کردم و واسه هر کدوم از زیر مجموعه هاشون یه زمانبندی قرار دادم

- نظم دادن به ابزار و اطلاعات (چیزای سخت افزاری و اطلاعات نرم افزاری) رو هم تو چند چیز برنامه بندی کردم: 1. آپدیت اطلاعات اینترنتی (تو شبکه های اجتماعی و...) هر 6 ماه یک بار 2. نظم دادن به ایمیل ها با استفاده از اوتلوک و فولدر بندی و فیلتر گذاری و... 3. پارتیشن بندی منظم داخل کامپیوتر (منظورم فقط پارتیشن بندی هارد نیست، پارتیشن بندی داخل درایوی) 4. کاهش نرم افزار ها به چیزای کاربردی

- بررسی های دوره ای زندگی: ماهی یک بار (آخر ماه) کل ماهی که گذشت رو مرور میکنم ببینم اصلا چیکار کردم؟ با یک ماه قبل چه تفاوتی کردم؟ به چیزایی که میخواستم رسیدم یا نه و اگه نرسیدم چرا؟ چی مانعش شده؟ این کار رو آخر هر فصل و هر نیم سال هم به صورت کلی تر انجام میدم

- چیز دیگه هم خوبه که من تازگیا انجامش نمیدم :-" حسابداری مالی (گردش مالیتونو با نرم افزار های مختلف یا به صورت دستی میتونید چک کنید، یه دفترچه کوچیک داشته باشید و هر خرجی که میکنید رو با یه عنوان بنویسید، حتی خرید یک آدامس)

(اینا هم خوبه)

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به شدت نیازمند این کارم ولی نمیدونم چطوری !
وقتم داره به راحتی پای تلویزیون و کامپیوتر تلف میشه !
خودم حس میکنم ولی نمیدونم چرا هیچوقت نمیتونم یه برنامه ریزی بکنم که بتونم بهش عمل کنم :(

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

نظری دیگه ای نبود؟ بابا کمی ژست خفن بودن بگیرید. این چه وضعشه !

kdbwnf

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی قم
شهر
قم

من چند روزی می شه که تصمیم گرفتم. زندگیم از این رو به اون رو شده!
برای برنامه ریزی هم نرم افزارهای خوبی پیدا کردم که کار آدم رو آسون می کنه.
نرم افزار mindManager برای ویندوز و نرم افزار Xmind توی لینوکس خیلی نرم افزارهای مفیدی هستن.

به نظرم کافیه که آدم ، تنها به چیزایی که می دونه عمل کنه. همین براش کافیه.
اما دشوار ترین بخش این کار ، برنامه ریزی هست. من واقعا موندم چطور برنامه ریزی باید کرد. کسی می دونه؟ خیلی دردسر داره.

Dizzy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3
شهر
کرج
مدال المپیاد
کامپیوتر
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
شهرسازی

من 5 بار برای بهینه سازی زندگیم تلاش کردم ولی حداکثر 1 هفته موفق بودم

این مشکلات رو دارم:
1.اراده ندارم برای انجام یک کار به صورت مستمر
2.افکارم خیلی نا منظمه
3.اصن نمی دونم از زندگی چی می خوام (بزرگ ترین مشکلمه)
4.در حال حاضر چند تا زمینه رو پیگیری می کنم و خیلی شاخه شاخه شده کارم ولی با توجه به 3 می ترسم اگه هر کدوم رو حذف کنم، تو آینده که هدفم پیدا شد، دچار مشکل شم
5.تنبل هستم متاسفانه واسه همین تلاش نمی کنم

اگه کسی تونست کمک کنه، ممنون میشم :)

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از تــــــــــــــارا :
2.افکارم خیلی نا منظمه
3.اصن نمی دونم از زندگی چی می خوام (بزرگ ترین مشکلمه)
2. از نقشه ذهنی برای تقسیم بندی و دفترچه برای یادداشت فکرات استفاده کن
3. تو یاهو میگم، از این تاپیک هم میتونی استفاده کنی http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,45492.0.html

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

خوب فکر کنم مشکل همه اراده ی ضعیف باشه ! هممون تا حالا تصمیمایی گرفتیم ،

ولی مشکل اینه که اراده ی قوی نداریم بهشون عمل کنیم ! فوقش چند روز یا هفته ! نه فقط در مورد درس و مشق بلکه در مورد خیلی چیزا !

حالا کسی راهکاری واسه این مشکل داره ؟! اگه این مشکل حل بشه خیلی از مشکلا حل میشن !

باز یه جمله یادم افتاد ، تو حرف بزنم نوشته بودم : انسان ها خالی از توانایی نیستن ، خالی از اراده هستن !

Emperor of Shadow

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خیلی دور
رشته دانشگاه
هوافضا

به نقل از 4245 :
خوب فکر کنم مشکل همه اراده ی ضعیف باشه ! هممون تا حالا تصمیمایی گرفتیم ،

ولی مشکل اینه که اراده ی قوی نداریم بهشون عمل کنیم ! فوقش چند روز یا هفته ! نه فقط در مورد درس و مشق بلکه در مورد خیلی چیزا !

حالا کسی راهکاری واسه این مشکل داره ؟! اگه این مشکل حل بشه خیلی از مشکلا حل میشن !

باز یه جمله یادم افتاد ، تو حرف بزنم نوشته بودم : انسان ها خالی از توانایی نیستن ، خالی از اراده هستن !
همه ی همه اش هم که اراده نیست بعضیاش برمیگرده به شکل گیری شخصیت که عوض کردن شخصیت هم کار سختیه :(

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نظر من اکثرش همون همت و ارادست دیگه حوصله خیلی چیزا نیست دغدغه های زیادی توی زندگی ها وجود داره فکر به مسایل خاص دیگه مارو از اینجور چیزا دور کرده بهنظرم بهینه سازی ازبهترین کارهای در زندگیه واقعا صرفه جویی در مال و وقت و.... میتونه زندگی رو واسه خودمون و ایندگانمون روشنتر و مطمعن تر بکنهغ

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از محمّد :
آیا تا به حال به بهینه سازی زندگیتون فکر کردین؟ به اطرافتون نگاه کنید. هر روز کلی کتاب و وسایل با خودمون میبریم مدرسه. کتابخونه مون پر از کتاب هائیه که خونده نشدن و قرار نیست خونده بشن. هر روز کلی از وقتمون صرف بیکاری میشه. فایل های کامپیوترمون به هم ریخته و نامنظمه. چینش اتاقمون بدترین شکل ممکنه و .... بهتر نیست اوضاع رو کمی تغییر بدیم؟
من هر چند هفته یکبار فایل های کامپیوترم رو مرتب می کنم. اصولا برای تنظیم کردن کار هام از sticky note های رنگارنگ استفاده می کنم. بسی تاثیر داره! گهگاهی هم از sticky note های مجازی هم استفاده می کنم!

کتاب هایی که نمی خونم رو یه مدتیه دارم می ذارم تو جعبه بذارم تو زیرزمین. اتاقم شدیدا به هم ریختس. تصمیم دارم درستش کنم ولی وقتش نیست. حسش هم نیست!! این حس نبودن خیلی چیز بدیه! :D

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

آخ مشکل من همین نداشتن حسه !
تازه خیلی هم میخوابم !
همه ی برنامه ریزی هام سر همین خوابیدن به باد فنا میره!
مثلا" تصمیم میگریم امروز ساعت 3-4 بخوابم بعد پاشم درس بخونم !
میخوابم بیدار میشم میبینم ساعت 8 شبه !
ای دل غافل... :-"
یه چیز دیگم هست خیلی کند درس میخونم ...
یه مدت خیلی برنامه ریزی میکردم ولی نمیتونستم 100 در 100 بهش عمل کنم !
واسه همین فعلا" زندگیم بدون برنامه پیش میره :((

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از Dr.Stansfield :
آخ مشکل من همین نداشتن حسه !
تازه خیلی هم میخوابم !
همه ی برنامه ریزی هام سر همین خوابیدن به باد فنا میره!
مثلا" تصمیم میگریم امروز ساعت 3-4 بخوابم بعد پاشم درس بخونم !
میخوابم بیدار میشم میبینم ساعت 8 شبه !
ای دل غافل... :-"
یه چیز دیگم هست خیلی کند درس میخونم ...
یه مدت خیلی برنامه ریزی میکردم ولی نمیتونستم 100 در 100 بهش عمل کنم !
واسه همین فعلا" زندگیم بدون برنامه پیش میره :((
حالا من با خواب خیلی کاری ندارم. ولی یه چیزی رو خوب می دونم. این نداشتن حس برای ۲۰ دیقه ی اوله. بهش غلبه کنیم حله!

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنم!چندوقته اصلا برنامه ندارم!بابا یه کم راه حلای عملی ارائه بدین!مثلا اقا فرشید میگه اوت لوک و موبایل!بابا من دست ه اینا بزنم،حکمش اعدامه! :-s

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

من خیلی وقته دارم سعی میکنم زندگیمُ سروسامون بدم !
دارم کتاب "قورباغه را قورت بده" رو میخونم ! خیــــــلی توپه !
و به خاطر اینکه حس انجامشُ داشته باشم کتاب"لبخند بزنید نیازی به دلیل نیست" .
خیلی خوبن . واقعا تاثیر دارن .
حتی بعضی وقتا که اصن اعصاب این چیزا رو ندارم به زور میخونم . چون واقعا تاثیر دارن تو حالم ! :)

maleck :)

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
دانشگاه گیلان
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع
تابع هدف زندگیم با محدودیت هایی که دارم، جواب شدنی بهم نمیده.
می خوام بهینه سازی کنم، شدنی نیست...

Radikal_2002

عزازیل
نام مرکز سمپاد
یکی از مدارس سمپاد گیلان(شرق)
شهر
گیلان
سال فارغ التحصیلی
1400

دقیقا این کاریه که من حدود 5-6 ماهه دارم انجام میدم

- با مدیریت زمان شروع کردم، یه سررسید که کارای هر روز رو توش مینویسم خیلی کمک کرده، برنامه های موبایل هم خوبن از اوتلوک هم میشه استفاده های خوبی کرد

- بعد نظم دهی به افکار که برای این کار از نقشه های ذهنی و فلوچارتای سازمانی استفاده کردم، برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت رو برحسب 1. شغلی و تحصیلی 2. مهارتی 3. کاربردی 4. ارتباطات 5. ایده آل ها تقسیم بندی کردم و واسه هر کدوم از زیر مجموعه هاشون یه زمانبندی قرار دادم

- نظم دادن به ابزار و اطلاعات (چیزای سخت افزاری و اطلاعات نرم افزاری) رو هم تو چند چیز برنامه بندی کردم: 1. آپدیت اطلاعات اینترنتی (تو شبکه های اجتماعی و...) هر 6 ماه یک بار 2. نظم دادن به ایمیل ها با استفاده از اوتلوک و فولدر بندی و فیلتر گذاری و... 3. پارتیشن بندی منظم داخل کامپیوتر (منظورم فقط پارتیشن بندی هارد نیست، پارتیشن بندی داخل درایوی) 4. کاهش نرم افزار ها به چیزای کاربردی

- بررسی های دوره ای زندگی: ماهی یک بار (آخر ماه) کل ماهی که گذشت رو مرور میکنم ببینم اصلا چیکار کردم؟ با یک ماه قبل چه تفاوتی کردم؟ به چیزایی که میخواستم رسیدم یا نه و اگه نرسیدم چرا؟ چی مانعش شده؟ این کار رو آخر هر فصل و هر نیم سال هم به صورت کلی تر انجام میدم

- چیز دیگه هم خوبه که من تازگیا انجامش نمیدم :-" حسابداری مالی (گردش مالیتونو با نرم افزار های مختلف یا به صورت دستی میتونید چک کنید، یه دفترچه کوچیک داشته باشید و هر خرجی که میکنید رو با یه عنوان بنویسید، حتی خرید یک آدامس)

(اینا هم خوبه)
تا حالا راجب بهش فکر نکردم البته برای ایده هام وسوالام یه دفترچه دارم که یادداشت کنم که یادم نره (همیشه خیلی از ایده ها و سوالای جالبی که به زهنم میرسید رو فراموش میکردم.) که با کار تونستم حلش کنم ولی برای اتاقم یا درسام چنین برنامه ای ندارم و به نظرم باید انجامش بدم چون بهش نیاز دارم.

بالا