غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
واقعن بتون دلسترم میدن؟:| من فک میکردم دادن نوشابه و دلستر و هر چیز گاز دار گناهه تو دانشگاها:|
تو این ۳سال فقط یبار دادن اونم روز دانشجو فک کنم بود.

سلف بهشتی خیلی بدجاست، سعی کنید علوم زیستی و برق و زمین شناسی و روانشناسی و ادبیات قبول نشید چون برید پایین بیایید بالا هرچی خوردید میسوزه.
من به ندرت میرم سلف، همونم میرم سلف اساتید :))
ولی سلف دانشجوعا ماهی‌ش رو اصلا دوس نداشتم، انقدر خار و پوست داره گوشت نداره :)) و به نظرم جوجه‌اش بد نیس قیمه‌اش بو قیمه نذری میده و یه بار خوردم خوب بود.
سلف اساتید :|

+شماها می تونین سلف نرین اما ما خوابگاهیا تقریبا مجبوریم بریم سلف و گر نه دهنمون سرویس میشه سر آشپزی.

سلف اساتید :|

+شماها می تونین سلف نرین اما ما خوابگاهیا تقریبا مجبوریم بریم سلف و گر نه دهنمون سرویس میشه سر آشپزی.
#بانفوذ
دخترا ما ۷ نفر جمع شدن هر یکی یه روز غذا میپزه :D

_____
ی نکته غذا آزاد از بوفه مرکزی هم میشه بخرید، اخرین بار که خوردم مرغ بود ده و پونصد
به نظرم ب نسبت قیمت خیلی خوبه

#بانفوذ
دخترا ما ۷ نفر جمع شدن هر یکی یه روز غذا میپزه :D

_____
ی نکته غذا آزاد از بوفه مرکزی هم میشه بخرید، اخرین بار که خوردم مرغ بود ده و پونصد
به نظرم ب نسبت قیمت خیلی خوبه
سهمیه هیئت علمی ای؟:/

بوفه غذاش خوبه اما خرجش زیاد میشه (البته که این خرجا واسه شما هیچه :-")

سهمیه هیئت علمی ای؟:/

بوفه غذاش خوبه اما خرجش زیاد میشه (البته که این خرجا واسه شما هیچه :-")
سهمیه هئت علمی چیه :-?

×آقا من تربیت مدرس میرفتم کارورزی، ی بار ناهار رفتم سلف اساتید خیلی غذاشون خوب بود :((

کیفیت سلف دانشگاه ما در این حد بود که غذارو میریختن توی کافور ولی ظاهرا از نوع مرغوب نبود و اثر چندانی مشاهده نمیشد:/

سلف ما کافور یوخ ولی غذا همیشع نرم و شفته بود:)) که زود بخوریم بریم چون همیشهههه دیر استادا ولمون می کردن :))

بچه‌ها قیمتای جدیدتون چند شده؟
لطفا دانشگاهتونم بگین.
علوم پزشکی اردبیل، ناهار و شام ۲۰۰۰ تومن، صبونه ۱۰۰۰ تومن.

+ پنجشنبه ها شکلات صبحانه ۲۰ هزار تومنی همراه با نون لواش رو می‌دن ۱۰۰۰ تومن :-".

برین کنار...
سلف ما فقط ناهار میداد و ترم پیش 20/000 بود :-"

Back
بالا