به نقل از S!DiOuS :ماسك انبه هم عاليه پوست نرم ميكنه
هم ميشه ماسك انبه خريدبه نقل از شوکوهــ :خب الان این ماسک انبه رو چجور باید استفاده کرد ؟
پوست انبه ، خود انبه له شده ، با مواد دیگه ای قاطی ، مثلاً ؟
به نقل از fatishar :ابلیمو چون اسیدیه باعث کک و مک روی صورت میشه
فکر کنم دارید برعکس میگید.به نقل از fati sharrr :ابلیمو چون اسیدیه باعث کک و مک روی صورت میشه
توی یکی از این سایتای پزشکی و اینا نوشته بود.با استفاده از محلول اسیدی میتوان به کم رنگ شدن و از بین بردن لک های صورت کمک کرد.تکه ای پنبه را اغشته به ابلیمو کرده و روی لک ها بمالید.پس از ده دقیقه صورت خود را با اب ولرم بشورید و از کرم مرطوب کننده استفاده کنید.
لک همون کک و مکه نیست مگه؟به نقل از pink princess :منم ی جایی خونده بودم که برا از بین بردن لک ها از ابلیمو استفاده کرد
ولی خب اگه واسه اینکه باعث کک و مک میشه کسی منبعی داره؟من ک کله نت رو گشتم نبود
به نقل از sara.tahmasbi :من شنیدم اگه خمیر دندون از شب بذارین رو جوشاتون نا صبح خوب میشه
من امتحان کردم خوب شد اما برای دوستم نتیجه نداد
اغلب ميوه هاي تابستوني همينن جدا!به نقل از Captain.Pisko :اینجوری که تو می گی از فردا هر پوست و ته مونده ی گیاهی و میوه ای رو بذاریم رو صورتمون لطیف شه دیگه
چه ماسکی واسه از بین بردن چربی پوست و کدوم واسه خشکی پوست خوبه؟
به نقل از مهـشـاد :چرا؟
مگه تو این میوه ها چی هست؟
صرفا میوه های تابستونی اینجورین؟
من خودم شخصا استفاده نکردم ولی یه جایی خونده بودم که پوست رو شاداب می کنه و به کاهش تورم دور چشم و حلقه های تیره ی زیر چشم هم کمک می کنه.به نقل از ˙·● ๖ۣZα┣-┫я Å ●·˙ :کسی ماسک خیار ( اونایی که بصورت ژل هست) استفاده کرده ؟ فوایدش چیه ؟