- شروع کننده موضوع
marlik
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید صدوقی
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع - صنایع
طبق تعاریف ِ اقتصاد خرد ، کالای ِ نرمال کالایی ست که کشش ِ درامدی ان بزرگتر از صفر باشد ؛ یعنی با افزایش درامد ، تقاضای مردم افزایش یابد و بالعکس
همچنین کالای لوکس کالایی است که کشش درامدی ان بزرگتر از یک باشد ، پس کالای لوکس ، حتما یک کالای نرمال است
کالای ضروری کالایی ست که کشش درامدی ان بین صفر و یک باشد مانند خدمات عمومی ، نوشابه ، غذا و ...
اما کالای پست : کالایی که به ظاهر کم ارزش است اما سهم ِ ویژه ای از درامد خانوار را به خود تخصیص می دهد ، مانند نان ، لوبیا ، مارگارین
در کالای پست ، کشش درامدی منفی است که این بدین معنی ست که با افزایش درامد ، تقاضا کاهش می یابد
خب پس کالای لوکس حتما معمولی ست ، درسته ؟
کالای معمولی می تواند لوکس باشد ، درسته ؟
کالای معمولی می تواند ضروری باشد ، درسته ؟
کالای پست می تواند ضروری باشد
این جمله ی اخر واقعا از نظر من اشکال داره ، اول فک کردم که دارم بد ترجمه ش می کنم ، اما می بینم هرچقدر هم زبان َم ته کشیده باشه دیگه اینا رو بلدم ترجمه کنم
من يستطيع مساعدتي؟
؟
همچنین کالای لوکس کالایی است که کشش درامدی ان بزرگتر از یک باشد ، پس کالای لوکس ، حتما یک کالای نرمال است
کالای ضروری کالایی ست که کشش درامدی ان بین صفر و یک باشد مانند خدمات عمومی ، نوشابه ، غذا و ...
اما کالای پست : کالایی که به ظاهر کم ارزش است اما سهم ِ ویژه ای از درامد خانوار را به خود تخصیص می دهد ، مانند نان ، لوبیا ، مارگارین
در کالای پست ، کشش درامدی منفی است که این بدین معنی ست که با افزایش درامد ، تقاضا کاهش می یابد
خب پس کالای لوکس حتما معمولی ست ، درسته ؟
کالای معمولی می تواند لوکس باشد ، درسته ؟
کالای معمولی می تواند ضروری باشد ، درسته ؟
کالای پست می تواند ضروری باشد
این جمله ی اخر واقعا از نظر من اشکال داره ، اول فک کردم که دارم بد ترجمه ش می کنم ، اما می بینم هرچقدر هم زبان َم ته کشیده باشه دیگه اینا رو بلدم ترجمه کنم
من يستطيع مساعدتي؟
؟