چرا سمپادیا ف یلتر شد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
:دی خواب موندم!!
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : چرا سمپادیا ف یلتر شد؟

به نقل از سعید آرزومند :
هیچی! فقط 80 درصد ملت نمیتونن و نمیان اینجا دیگه.

اگه واسه کسی سمپادیا حکم فان داشته باشه که واسه اومدن توش تلاش نکنه اگه فیلتر باشه خوب نیاد بهتره.... آدم واسه چیزی که براش ارزش داره زحمت میکشه

• لایک
امتیازات: N.Y.M
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

به نقل از NADIMATRIX :
اصلا تا حال کسی تلاشی هم واسه رفع این مشکل کرده ؟؟؟

نخیر، همه به حالت ;;) نشستن دارن نیگا میکنن! آخه این سؤاله؟!

pariya

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
شیراز
مدال المپیاد
یه حماقتی کردیم یه زمانی :|

موندم تو كف كار اينا..
آخه اگه اينجا رو هم فيلتر ميكنن بايد facebookرو دوبل فيلتر كنن!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از i/v\0}{/-\/v\/v\/-\|> _|-}{||?/-\3|i :
اگه واسه کسی سمپادیا حکم فان داشته باشه که واسه اومدن توش تلاش نکنه اگه ف****ر باشه خوب نیاد بهتره.... آدم واسه چیزی که براش ارزش داره زحمت میکشه
شاید کسی حالا به هر دلیلی نمیتونه فبل شکن تهیه کنه و بیاد سایت٬ ربطی به زحمت کشیدن یا نکشیدن نداره!‌ :-"

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

بله؟؟ فقط 80 درصد نمی تونند بیایند ؟ مطمینید ؟؟ اوه ! پس از آن 80 درصد 70 درصد نمی خواهند بیایند نه ؟؟

mhmmdshirazi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید Helli
شهر
tehran
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
:دی خواب موندم!!
دانشگاه
دانشگاه امیر کبیر
رشته دانشگاه
مهندسی مکاترونیک
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ستـاره :
شاید کسی حالا به هر دلیلی نمیتونه فبل شکن تهیه کنه و بیاد سایت٬ ربطی به زحمت کشیدن یا نکشیدن نداره!‌ :-"

ببین من صرفا" منظورم اونا بود که تو فیسبوک ولن و نمیان بعده فیلتر شدن اینجا... و لزومی به قند شکن نیست!! راه های آسون تری هم هست که میگن نگو!!!

• لایک
امتیازات: N.Y.M

shayan-emperor

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
میرزاکوچک خان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
:-"

واقعا اين خيلي بده يکي زودتر اين مشکل رو درست کنه !!!

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

دوستان عزیز، محترم و اینا :D باز جو گیر شدین شروع کردین به کامنت دادن هـــا ~X(
ما خودمون هم می دونیم باید اقدام کنیم ... بعضیا نکاتی رو می گن که بخاطر سادگیش شاید بعضیا منفی بدن و بدبرخورد کنن. ولی "گاهی آدم مجبور میشه مطالب ساده ای رو بگه تا حس خودش رو نسبت به چیزی نشون بده" یعنی درک می کنم این سایت رو دوست دارید؛ اما یه کم صبر کنید. وقتی جایی رو فیلتر می کنن بهت میل نمی زنن که به فلان دلیل کردیم؛ ما هنوز جوابشون رو نشنیدیم.
اینکه این چند روز عملی صورت نگرفته، چیزیه که شماها میبینین! پنجشنبه و جمعه فیلتر بودیم؛ و فرهنگ و ارشاد بستن اصولا:) توی این چند روز راه های حل مشکل رو پرسیدیم و دنبال راه سریع بودیم. و ضمنن مطالب فروم رو هم بازنگری کردیم تا مشکل رو بفهمیم زودتر:)
امیدوارم روال اداریش زودتر پیگیری و فیلتر رفع بشه تا همه خوش و خرم و اینا باشیم :D

با تشکر از شماها که میخواین این بحث هارو کمش کنین چون فایده ای نداره تقریبا #S-:

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

قضیه سیتی چیه یه روز فیلتر بود بعد درست شد ؟ مگه اونا روال اداری نداشتن ؟ ^-^

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

والا سیتی هنوز هم برای من فیلتره ! همین طور که سمپادیا برای عده‌ای بازه الان لابد سیتی هم برای شما بازه !

• شروع کننده موضوع

nimafo

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
888
شهر
888
سال فارغ التحصیلی
888
مدال المپیاد
888
دانشگاه
888
رشته دانشگاه
888

از اون وقتی که این سایت فیلتر شد یه سوال برام پیش اومد:

"به نظر شما اون فردی که اینجا رو فیلتر کرده،اصلاً به روح اعتقادی داشته؟"
:D

dr.eniac

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
دانشگاه
علوم‌پزشکی مازندران
رشته دانشگاه
دندان‌پزشکی

به نقل از nimafo :
از اون وقتی که این سایت ف****ر شد یه سوال برام پیش اومد:

"به نظر شما اون فردی که اینجا رو ف****ر کرده،اصلاً به روح اعتقادی داشته؟"
:D

روح رو نمیدونم ولی مطمئنم به زندگی بعد از مرگ اعتقاد داشته ! (چاکریم ممد جون :D )

knight_black_lord

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
؟؟؟؟
شهر
در حال حاضر آواره،فراری... از شهر و کشورم!!! (بندرعباس)
مدال المپیاد
همش پرید!!!
دانشگاه
Winnipeg university
رشته دانشگاه
Medical science

:-w آقا یه لیستی از کل تاپیکا و انجمنایی که قرار حذف بشه بدین که ملت اینقدر تو کف نمونن خب...
اصلا یه گروهی راه بندازین (مثل ناظم ها) بیان رفع ف****ر کنن... اصلا کی گفته که ف****رینگ زیر سر ای تاپیکاست که شما دارین زرتی پاک میکنین؟
یه لیست بدین ملت از خماری در بیان... و یه تاریخ برای تموم شدن ف****ر...
راستی اگه این ف****ر همینجوری داره **** میشه... اگه یکی بخواد مثلا در مورد ف****ر تصفیه ی هوا یا ف****ر کولر حرف بزنه تکلیف چیه؟ :-"

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

من یهچی بگم :
سال پیش هم بعداز عید شروع کردن فروما رو خیلتر کردن پی سی و و و
من ازیکی از مدیراشونپرسیدم کهچرا خیلتر شده بودین ؟ گفت برادران به لینک آهنگ و فیلم حساسن :|
حالا من نمیدونم شاید این جا رو بهخاطره همیناس :|

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

ما 99درصد مطمئن هستیم که سمپادیا توسط گزارش های مردمی فیلتر شده. یعنی یک یا چندنفر توی صفحه گزارش این سایت رو گزارش دادن که محتوای مجرمانه داره و اونها هم دیدن و فیلتر کردن.

تو این مملکت یک قدم مثبت برداشتن برای هرچیزی حرامه ! اصلا به من چه سمپاد منحل میشه ، به من چه شبکه های ارتباطی سمپاد ضعیفه. سرمون رو میندازیم پایین زندگی خودمون رو میکنیم بعدش هم گور بابای دوست رفیق همسایه و مملکت. ملت ما یعنی ملتی که میپرسن پول نفت کجا رفت بعدش خودشون میرن میزنن تلفن همگانی رو خراب میکنند. ملت ما یعنی ملتی که موقع حرف زدن و انتقاد و روشن فکر بازی و دم از فرهنگ زدن از همه جلو میزنن ، اما سرکلاس میزنن صندلی میشکونن.

فیلتر هم بگذار باشه حالشو ببرید! ما هم سایت رو ول میکنیم به امان خدا ... خود دانید.

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش

من به یه نکته پی بردم الان همه ی ما مجرمیم! چون قیلطر شکوندیم! البته شایعست!

آبجي مرضيه

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
سمنان ---> بهشتی
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از یک مدیر :
ما 99درصد مطمئن هستیم که سمپادیا توسط گزارش های مردمی ف****ر شده. یعنی یک یا چندنفر توی صفحه گزارش این سایت رو گزارش دادن که محتوای مجرمانه داره و اونها هم دیدن و ف****ر کردن.

تو این مملکت یک قدم مثبت برداشتن برای هرچیزی حرامه ! اصلا به من چه سمپاد منحل میشه ، به من چه شبکه های ارتباطی سمپاد ضعیفه. سرمون رو میندازیم پایین زندگی خودمون رو میکنیم بعدش هم گور بابای دوست رفیق همسایه و مملکت. ملت ما یعنی ملتی که میپرسن پول نفت کجا رفت بعدش خودشون میرن میزنن تلفن همگانی رو خراب میکنند. ملت ما یعنی ملتی که موقع حرف زدن و انتقاد و روشن فکر بازی و دم از فرهنگ زدن از همه جلو میزنن ، اما سرکلاس میزنن صندلی میشکونن.

ف****ر هم بگذار باشه حالشو ببرید! ما هم سایت رو ول میکنیم به امان خدا ... خود دانید.
شما هم الكي دل ميسوزونيد چون خودتون اول از همه جا ميزنيد
كسي كه براش تغييره وضعيت مهم باشه بيخيال نميشه
مديره كله سايتو باش [-(

akvan

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
کرج

به نقل از یک مدیر :
ما 99درصد مطمئن هستیم که سمپادیا توسط گزارش های مردمی ف****ر شده. یعنی یک یا چندنفر توی صفحه گزارش این سایت رو گزارش دادن که محتوای مجرمانه داره و اونها هم دیدن و ف****ر کردن.

ف****ر هم بگذار باشه حالشو ببرید! ما هم سایت رو ول میکنیم به امان خدا ... خود دانید.

شما که جا زدی حداقل اون انجمنایی که حذف کردید رو برگردونید !!!!
دیگه هم خر و هم خرما رو از ما نگیرید :|

T@RAN€H

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 Shz

به نقل از یک مدیر :

ببینید مسلمه که واسه هر سایتی یه عده خبرچین هست این فقط سمپادیانیست. اگر قراره به همین زودی کنار بکشید خوب کلن سایتو ببندین :|
از یه لحاظ هم حرفتون قابل احترامه ،از قدیم هم گفتن ملت ایران نباید بهشون روداد ! مگر نه خیانت می کنن :| ( نمونشم تو تاریخ زیاده ...، سکوت پیشه می کنیم ...)

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

به نقل از یک مدیر :

من نتونستم ارتباط اين رو بفهمم كه ملت گزارش دادن، چه ربطي داره به بي فرهنگي ملت؟
ميشه توضيح بدي؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا