mamareza کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,664 امتیاز 2,002 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی شهر تهران دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2011/9/24 #31 پاسخ : تفکر و wc در مورد من که هیچ رابطه ای ندارن. ولی وقت بیکاریه دیگه...چرا که نه؟؟!!!!
hermes کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 908 امتیاز 2,878 نام مرکز سمپاد دبیرستان شهیداژه ای 1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 92 دانشگاه صنعتى اصفهان رشته دانشگاه مكانيك 2011/9/24 #32 پاسخ : تفکر و wc دولت هاي غربي مارو از اتاق هاي فكرشون ميترسونن!در صورتي كه غافلند ازاينكه هر خانه ي ايراني حداقل يك اتاق فكر هست
پاسخ : تفکر و wc دولت هاي غربي مارو از اتاق هاي فكرشون ميترسونن!در صورتي كه غافلند ازاينكه هر خانه ي ايراني حداقل يك اتاق فكر هست
HTC کاربر فوقحرفهای ارسالها 790 امتیاز 1,021 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر دانشگاه رشت رشته دانشگاه پزشکی 2011/10/14 #33 پاسخ : تفکر و wc هوای متعادل برای روانشناسی و در روانشناسی معنی داره :) شما روانشناسی سرت نمیشه :) + اتاق فکر من =هرجا که کتاب میخونم ! حتی دستشویی! البته واضحه هرکی دستشویی زیاد بره تفکرات زیادی به سرش میزنه اما من به شخصه زیرمیز یا جای ساکت بهتر تفکراتم میاد
پاسخ : تفکر و wc هوای متعادل برای روانشناسی و در روانشناسی معنی داره :) شما روانشناسی سرت نمیشه :) + اتاق فکر من =هرجا که کتاب میخونم ! حتی دستشویی! البته واضحه هرکی دستشویی زیاد بره تفکرات زیادی به سرش میزنه اما من به شخصه زیرمیز یا جای ساکت بهتر تفکراتم میاد