به نظر من رابطه ی عجیبی بین این دوتا وجود داره...اخه در طول امتحانات ترم،بچه ها قبل از این که برن wc،هیچی نمی نوشتن،ولی به محض رجعت ه سالن،این قلم بود که بر برگه ها میچرخید و سوالای خفن رو حل میکرد!من که نمره ی زیستم رو مدیون wc هستم!اخه به محض اینکه مراقب،اذن دخول به wc رو به من داد و من وارد شدم،جواب اخرین سوال(که یادم نمیومد چی بود) یادم اومد!wc،واقعا دمت گرم!خیلی بچه باحالی هستی!
وقتي آدم دست شويي ميره ماهيچه هايي كه از ....به خود جلوگيري مي كنند و مصرف بالايي دارند به حالت استراحت در مي آيند و نوعي آرامش به انسان دست مي ده و در ضمن آدم احساس سبكي هم مي كنه...
چیزی که من شنیدم اینه
میگن صدای شرشر آب آرامش بخشه ، مثلا وقتی کنار رودخونه ای آبشاری چیزی میری خیلی احساس آرامش میکنی !
دستشویی هم یه همچین وضعیتی داره و آرامش باعث افزایش تمرکز میشه
يه چيز جالب.به درد بخور بودن دستشويي، بستگي به محيطش هم داره.
مثلا بهترين دستشويي ها دستشوييه كه درش كاملا آهني يا چوبي باشه (بعني شيشه نداشته باشه) و يه هواكش پرسرصدا داشته باشه
تا مراقبي كه پشت در وايميسه نه بتونه بفهمه داري چيكار ميكني، نه چيزي بشنوه
من هم به نظرم خیلی موثره !!! راستش ما یه پژوهش نرم افزاری هست منو دوستم گفتیم می خوایم سیستم عامل بنویسیم بعدا همین 3 ساعت پیش کلی داشتم روی یه باگ کارمیکردم !! هیچی به ذهنم نمیرسید !! ولی WC همه چی رو حل کرد !!!
چیزی که من شنیدم اینه
میگن صدای شرشر آب آرامش بخشه ، مثلا وقتی کنار رودخونه ای آبشاری چیزی میری خیلی احساس آرامش میکنی !
دستشویی هم یه همچین وضعیتی داره و آرامش باعث افزایش تمرکز میشه
نه تنها اب بلکه دیدن طبیعت هم باعث ارامش می شه
من قبل از امتحان تیزهوشان رفتیم بیرون واقعا تاثیر داشت یه جورایی ادم رو سبک می کنه
یه مجله ی پزشکی هم خونده بودم حالا دقیق یادم نیست ولی می گفت بعد از دیدن درخت و اینا تا یه مدت انسان ارامش زیادی داره
به همین دلیل هم شنا واسه افسرده ها توصیه می شه