به نقل از Alex Mercer :هر کی یه نظری داره دیگه که بستگی به شخصیت خودش هست...
من فقط نظر شخصی خودم رو اعلام کردم...
شاید یه خورده تند اعلام کردم...
اگه کسی ناراحت شد شرمنده الان دیگه نمی شه پست رو تغییر داد...
شما روی بعد عید حساب باز کن به این زودی ها آپلود نمی شه...به نقل از alex delpiero :سایت شبکه مدرسه هنوز به قول هایی که داده بود عمل نکرده که ...![]()
فکر کنم فیزیک باشه ، تابستون!به نقل از Alex Mercer :شما روی بعد عید حساب باز کن به این زودی ها آپلود نمی شه...
راستی کسی می دونه سمینار بعدی چی و کی قراره باشه؟
تابستان نه بهار گفتنبه نقل از Pegior :فکر کنم فیزیک باشه ، تابستون!
البته مطمئن نیستم!![]()
من که عشق کامپیوتر و اینجور چیزها هستم... :)به نقل از کیمیا.پ :بعدي توي بهاره!
موضوعش اي تي هستش!
این که عکس های این چند روز رو روی سایت بذارن و ... از این چیزابه نقل از شواليه سبز :میشه تاریخش هم بگین؟؟؟؟؟ خرداد که نیس؟؟؟ اردیبهشت هم که !!!! فروردینه؟؟؟ نمیدونم چرا هر تاریخی میشه به کار من نمیاد این از کامپیوتر اونم که ... لابد باز میندارن وقتی که من کار دارم![]()
![]()
سوال بعدی : اسکول نت چه وعده هایی داده بوده؟؟؟؟(درست بخونین اسکول = school)![]()
![]()
![]()
مدرسهی زمستانی علوم کامپیوتر برگزار شد. گزارش برنامه و خلاصهی کارگاهها را به زودی روی همین سایت ببینید. برای دریافت گواهی حضور در مدرسه، تا تاریخ ۱۹ اسفندماه فرصت دارید که به ما ایمیل بزنید.
خوب لابد نمیتونستن همشو قرار بدن رو سایت دیگه...به نقل از mojhgan :فقط یکیش رو گذاشتن! تعداد عکسایی که گذاشتن نسبت به همه عکسا خیلی کمه!
واسه چی آخه؟؟؟؟؟به نقل از کیمیا.پ :اين امكان وجود داره كه افرادي كه سري قبل بودن رو براي مدرسه ي بعدي راه ندن..![]()
به نقل از ..AndromedA.. :ساله دیگه از کجا باید بفهمم؟