amir.mr
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- طلايه داران
- شهر
- اهواز
- مدال المپیاد
- زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
- دانشگاه
- شهيد بهشتي
- رشته دانشگاه
- پزشكي
پاسخ : مسابقه پزشکی 1و2و3و4
اقا من همینطوری شرکت کردما!اصلا نمیدونم پزشکی چی هست جون شما!اگه جوابا یه کم اوت بود،شرمنده!
1-قرنیه؟ خیلی نزدیک شدی ! خیلی !
3-برای جلوگیری از خونریزی خاکستر،برای جلوگیری از عفونت آب نمک!دلیلش رو هم کمال شرمندگی نمیدونم! غلط !
7-اسهالهای ویروسی!(ویروس انتروکوکساکی! )بازم نمیدونم!ای خدا لعنت کنه این مجله ها رو که دو خط بیشتر نمینویسن! اسهال ویروسی نیس ، *** ویروسیِ !
11-استفاده از شیلد(محافظ) غلط !
13-چهار بعد از ظهر،فکر کنم بدلیل افزایش اشعه فرابنفش! B-) غلط !
14-اسپاسم عضلانی(همون کزاز!قلج اعصاب! )،انسداد مجاری اشکی! * غلط !
*پ.ن:یه جا خونده بودم دیستروفی ماهیچه ای دوشن هم میتونه اثر داشته باشه! .ولی از اونجایی که جواب فقط دو مورد داره،لینو نوشتم ببینم این هم میشه یا نه!اقای مدیر،هدف من از این پ.ن جواب نیستا!
اقا جون خودت 2امتیاز هم به ما بده،ضایع نشیم!
#
در مورد سوال 13 : جواب سوال یه بازه ی زمانی نیس ! یعنی این که بگیم فلان ساعت باید عینک افتابی بزنیم ! 2تا مورده !
مثلا اگه خورشید وضعیتش چجوری باشه باید عینک داشته باشیم ؟!
اقا من همینطوری شرکت کردما!اصلا نمیدونم پزشکی چی هست جون شما!اگه جوابا یه کم اوت بود،شرمنده!
1-قرنیه؟ خیلی نزدیک شدی ! خیلی !
3-برای جلوگیری از خونریزی خاکستر،برای جلوگیری از عفونت آب نمک!دلیلش رو هم کمال شرمندگی نمیدونم! غلط !
7-اسهالهای ویروسی!(ویروس انتروکوکساکی! )بازم نمیدونم!ای خدا لعنت کنه این مجله ها رو که دو خط بیشتر نمینویسن! اسهال ویروسی نیس ، *** ویروسیِ !
11-استفاده از شیلد(محافظ) غلط !
13-چهار بعد از ظهر،فکر کنم بدلیل افزایش اشعه فرابنفش! B-) غلط !
14-اسپاسم عضلانی(همون کزاز!قلج اعصاب! )،انسداد مجاری اشکی! * غلط !
*پ.ن:یه جا خونده بودم دیستروفی ماهیچه ای دوشن هم میتونه اثر داشته باشه! .ولی از اونجایی که جواب فقط دو مورد داره،لینو نوشتم ببینم این هم میشه یا نه!اقای مدیر،هدف من از این پ.ن جواب نیستا!
اقا جون خودت 2امتیاز هم به ما بده،ضایع نشیم!
#
در مورد سوال 13 : جواب سوال یه بازه ی زمانی نیس ! یعنی این که بگیم فلان ساعت باید عینک افتابی بزنیم ! 2تا مورده !
مثلا اگه خورشید وضعیتش چجوری باشه باید عینک داشته باشیم ؟!