کدام لیگ از همه قوی تر است؟!

• شروع کننده موضوع

goooogooooli

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان تهران!
شهر
تهران
مدال المپیاد
زیست.........................دوستان می گن برو شیمی ولی من از شیمی بدم میاد!
رشته دانشگاه
دندان پزشكي
از دیدگاه من لیگ برتر در بحران به سر می برد و لیگ سراسر مبارزه ی انگلیس جایگاه خود را به عنوان بهترین لیگ جهان از دست داده است.

در اين جا سوالات زير مطرح مي شود: آيا لاليگا بهترين است؟ چون رئال و بارسا دو تيم قدرتمند هستند؟

آيا سري آ ايتاليا بهترين است؟ چون فوتبال تاكتيكي ارائه مي دهد؟

آيا ليگ برتر انگليس بهترين است؟ چون هيچ بازي در اين ليگ آسان نيست و تيم هاي ليگ برتر به دنبال بهترين بازیکنان هستند.

يا آيا آرژانتين و برزيل به دليل حضور بازيكنان با كيفيت در تيم هايشان صاحب بهترين ليگ جهان هستند؟

به عقيده من مي توان از روي جايگاه تيم ها در رنكينگ فيفا و پس از تورنومنت بزرگي چون جام جهاني درباره برترين ليگ جهان قضاوت كرد، در جام جهاني شاهد رويارويي برترين بازيكنان و تيم ها با يكديگر بوديم و اين مي تواند محك خوبي درباره اين موضوع باشد.

در حال حاضر از خيلي جهات ليگ برتر انگليس در بحران به سر مي برد، بنابراين بعيد نيست كه لقب بهترين ليگ جهان را از دست بدهد.

اين موضوع را مي توان با توجه با انتخاب اخير بهترين بازيكن دنيا و برنده توپ طلا، همچنين تيم منتخب فيفا، به اثبات رساند. در مراسم اخیر بهترین های جهان موسوم FIFA Ballon D’Or تیم منتخب سال که از رأی گیری 50 هزار فوتبالیست حرفه ای به دست آمده است معرفی شد.

در زير مقايسه اي بين 4 ليگ برتر دنيا از لحاظ آمار تعداد گل در هر بازي صورت گرفته است:

آلمان (بوندس ليگا) : 2.79 گل
اسپانيا (لاليگا): 2.78 گل
انگليس(ليگ برتر): 2.67 گل
ايتاليا(سري آ): 2.63 گل

لاليگا ليگ قدرمتندي است و اين شايد به اين دليل باشد كه دو تيم برتر آن يعني رئال و بارسلونا، صاحب كادر فني قدرتمندي هستند. همجنين بازيكنان ستاره زيادي نيز دارند.
البته اكنون ستارگان زيادي در اين ليگ مي درخشند. مدتي قبل عده اي بر اين باور بودن كه بازيكني در حد مسي يا رونالدو وجود ندارد، ولي اكنون ستارگان زيادي در لاليگا درخشديده اند، از جمله آنها مي توان به ديگو فورلان، سرخيو آگرو، خوآن ماتا، بانگا، نيلمار و فرناندو يورنته و خيلي هاي ديگر اشاره كرد.

حتي شايد بازي درو تيم ميانه جدول در لاليگا، از بازي مشابه در انگليس جذاب تر باشد، مثلاً شما بازي اسپانيول و سويا را با بازي اورتون و ساندرلند مقايسه كنيد!

البته بوندس ليگاي آلمان نيز مي تواند در بين بهترين ليگ هاي دنيا قرار گيرد، اكثر تيم هاي آلماني به خوبي سازماندهي شده اند و فوتبال خوبي را ارائه مي دهند و اين يكي از فاكتورهاي برترين ليگ هاي دنياست.

افت لیگ برتر!!!!!!!!!!!!!!!
در حقيقت ستارگان در ليگ برتر درخشش خود را از دست داده اند، به عبارت ساده تر بعضي از آنان پا به سن گذاشته و طراوت سابق در بازيشان مشاهده نمي شود.

اجازه بدهيد بيشتر وارد موضوع شويم. وقتي شما به ليگ برتر فكر مي كنيد چه نام هايي به ذهنتان مي آيد؟ شايد وين روني، ديديه دروگبا، سسك فابرگاس، فرناندو تورس يا كارلوس توز از جمله بازيكناني باشند كه ابتدا به ذهن مي آيند؟ درست است، ولي كدام يك از آنان اكنون به عنوان يك بازيكن با كلاس جهاني به حساب مي آيند؟!

اجازه دهيد توضيح دهم، توز كه در مقطعي از فصل عالي بود و سپس افت كرد، وين روني كه از ماه مارس تا كنون به استثناي پنالتي كه به ثمر رساند، يك گل ديگر براي منچستر به ثمر رسانده است، فرناندو تورس كه سايه اي از تورس سال هاي گذشته در زمين بوده است و سسك فابرگاس نيز موفق به كسب افتخاري با آرسنال نشده است و هنوز نيز مشغول دست و پنجه نرم كردن با مصدوميتش است. دوران اوج ديديه دروگبا نيز پس از چند فصل عالي، رو به افول است.

اون هایی که حس خوندن کل مطلب ندارن قسمتهای مهم نوشته رو سبز کردم :)

سوالهایی که می تونین تو پست هاتون جواب بدید:
1-به نظر شما بهترین لیگ دنیا چه لیگی چرا؟
2-آیا لیگ انگلیس افت کرده؟

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران
پاسخ : کدام لیگ از همه قوی تر است؟!

به نظر من ليگ انگليس از همه ليگ ها قوي تره چون تو اين ليگ رقبت هست ولي تو ليگاي ديگه نيست
الان شما اختلاف رئال با ويارئال 9 امتياز هست
----------------
يه نكته ديگه : طبيعتا تماشاي بازي اورتون بازي ساتدرلند كه دو تيم ضعيف ليگ برتر هستند جذابيت نداره
اسپانيول تيم پنجم لاليگايه و سويا تيم هفتم
اگه اونجوري بخواي بسنجي بازي ليورپول تاتنهام كه قشنگتره

nima-m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

من خودم طرفدار لیگ آلمانم، میدونم که با این پست کلی دعای خیر برای خودم میخرم!!

لیگ اسپانیا دو تا تیم فوق العاده قوی داره، ولی به نظر من لیگی که نتیجه اش توی دو تا بازی ال کلاسیکو مشخص بشه، لیگ نیست. از سویا تا خیخون همه جلوی این دو تیم 5 تایی میشن.

لیگ ایتالیا هم واقعا بعد از کاچوپولی افت کرده. بازی های خواب آور شده واقعا. افت ایتالیا توی جام جهانی و تیم های ایتالیایی توی بازی های اروپایی همین رو نشون میده.

لیگ انگلیس ولی به نظر من هنوز لیگ خوبیه. شاید مثلا لیورپول افول کرده باشه، ولی عوضش تاتنهام اوج گرفته. واقعا دیدن بازی های تاتنهام لذت بخشه.

ولی لیگ آلمان: بدون شک یک دست ترین لیگ توی این چهار تا همین آلمانه. امسال بعد از مدتها بین تیم اول با بقبه ی تیم ها اختلاف افتاده، ولی هنوز خیلی تیم ها برای گرفتن سهمیه ی لیگ قهرمانان و حتی قهرمانی تلاش می کنن. دو فصل پیش که ولفسبورگ قهرمان شد، در هفته ی آخر 5 تا تیم شانس قهرمانی داشتن!! از این جهت لیگ آلمان واقعا تکه!
تعداد ستاره های این لیگ کمتر از اسپانیاست، ولی اون هم با بازیکن سازی فوق العاده و برنامه ریزی به سیک آلمانی، داره رفع میشه. این بازیکن ها همه از لیگ آلمان برخواستن:
مسوت اوزیل، توماس مولر، شوین اشتایگر، لام، مارکو مارین، ماریو گومز، مانوئل نوئر، رنه آدلر و خیلی های دیگه
ستاره هایی هستن که شاید اسمشون رو نشنیده باشید، ولی بعدا بسیار خواهید شنید:
لوئیس هولتبی(ماینتس)، گوتزه(دورتموند)، کنتنتو(بایرن)، بک(هافن هایم)، تونی کروس(بایرن)، آندره شورله(ماینتس) و خیلی های دیگه

توی بازی های اروپایی یه 6-7 سالی آلمان افت کرده بود که باز هم با برنامه ریزی، داره به سطح اول اروپا بر میگرده. فصل بایرن به فینال لیگ قهرمانان و هامبورگ به نیمه نهایی لیگ اروپا رسید.

من بازی های در پیت لیگ آلمان رو هم بعضا نگاه می کنم و حال می کنم!!

پرتماشاگر ترین لیگ فوتبال دنیا هم بوندسلیگا هست. تقریبا همه ی باشگاه ها برای همه ی بازی ها ورزشگاهشون کاملا پر میشه.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_sports_attendance_figures
جالبه بدونید بوندسلیگای دو هم هشتمین لیگ پر طرفدار دنیاست!

mahta.H

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

حذف شد.

• لایک
امتیازات: *M.M*

JUVE

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

لیگ برتر از نظر من افت کرده اما همچنان اوله
سری آ که همون سری آ گذشته داره میشه
به تدریج دارن تیماش دوباره شاخ میشن
لیگ اسپانیا هم که لیگ نیست
از نظر من لیگی که کلا دوتا تیم توش ببرن لیگ نیست

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

طبیعتا لیگ انگلیس چون زادگاه فوتبال انگلیسه و اولین تیم باشگاهی تو انگلیس به وجود اومده و کلا همیشه عال بوده

5 تیم اول هم رقابت خیلی سختی دارن

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

فکر کنم این هفته ی لیگ برتر انگلیس ثابت کرد هنوزم با وجود نداشتن نماینده در نیمه نهایی در لیگ قهرمانان پارسال بهترین لیگه جهانه
باخت منچستر به ولوز تیم بیستم جدول باعث شد رقابت در صدر جدول بالا بره
همچنیم بازی نیوکاسل و آرسنال هم که 4بر4 مساویشد هم شایان توجهه
اختلاف تیم اول با دوم به چهار امتیازرسیده و حالا چهار تیم شانس قهرمانی دارن در حالی که در لیگ آلمان دورتمون با اختلاف دوازده امتیازی قهرمانیش صد درصد همین طور قهرمانی بارسا در لالیگا وحتی نایب قهرمانی رئال

mohammad.S

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
طلایه داران اهواز
شهر
ahwaz
دانشگاه
ان شا الله شهید چمران
رشته دانشگاه
pezeshki

اگه بخوام از لحاظ قدرت کلی بگو لالیگا اما بازی های جزیره جذاب ترن (به نظر من)

spikyrobin

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
چی شده؟؟؟!!
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
میم متالوژی

khob maloome team haye spaniayi behtarin bazi ro erae midan tarafdare barcelonam ama bazi finale jame hazfi k real bord ro k mididam vaghean az bazi barsa lezat bordam

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

لالیگا...

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

قطعا انگلیس
بعدشم لالیگا
تو تیم های لالیگا فقط رئال و بارسا هستن که قوی ان ولی مابقی تیم ها سطح فوتبالشون خیلی پایین تر از اون دوتاست

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

انگلیس از همه یهتره .

چون رقابت بین 2تیم نیست فقط الان تو انگلیس 6 تا تیم قوی هست .
ایتالیا هم تا قبل از اون رسوایی ها و سقوط یوونتوس خوب بود ولی بعد از اون ماجرا یونتوس نابود شد و رم هم که پرنوسان بازی میکنه.
اسپانیا هم که رقابت بین 2 تیم هست اصلا جذابیت نداره !:D
در باره ی آلمان هم چون بازیاشو زیاد ندیدم نظری ندارم .

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نظر من لیگ انگلیس
چون حداقل رقابت توش هست
نه اینکه مثل لا لیگا فقط رقابت بین بارسا و رئاله تازه تقریبا قهرمانی بارسا حتمی شده

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

البته لیگ آلمان هم بنظرم خوبه
چون ما بازی هاش رو نمیبینیم ممکنه بهش توجه نکنیم

nima-m

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای فیزیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی برق

به نقل از NADIMATRIX :
البته لیگ آلمان هم بنظرم خوبه
چون ما بازی هاش رو نمیبینیم ممکنه بهش توجه نکنیم
چه عجب یه نفر به این نتیجه رسید که اول ببینه بعد نظر بده! جدی جدی نود درصد کسایی که میگن آلمان لیگش آشغاله یه بازی هم ندیدن ازش!

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از nima-m :
چه عجب یه نفر به این نتیجه رسید که اول ببینه بعد نظر بده! جدی جدی نود درصد کسایی که میگن آلمان لیگش آشغاله یه بازی هم ندیدن ازش!

تیم های آلمانی به جنگیدن تا دقیقه نود معروفن . نمونه بارزش تیم ملی آلمان که ناباورانه تو جام جهانی حذف شد
الان 3 دوره متوالیه که تو جام جهانی آلمان داره مقام سومی میاره . حیرت انگیز نیست ؟
همین نویر دروزبان تیم شالکه که دروازبانه تیم ملی شون هم هست بنظرم بعد کاسیاس بهترین دروازبان دنیا باشه
ولی هنوز خیلی مونده به کاسیاس برسه

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

به نقل از NADIMATRIX :
تیم های آلمانی به جنگیدن تا دقیقه نود معروفن . نمونه بارزش تیم ملی آلمان که ناباورانه تو جام جهانی حذف شد
الان 3 دوره متوالیه که تو جام جهانی آلمان داره مقام سومی میاره . حیرت انگیز نیست ؟
همین نویر دروزبان تیم شالکه که دروازبانه تیم ملی شون هم هست بنظرم بعد کاسیاس بهترین دروازبان دنیا باشه
ولی هنوز خیلی مونده به کاسیاس برسه
محض اطلاع الیورکان که دروازه بان بایرن بودوتیم ملیشون زمان حضورش بهترین دروازه بان انتخاب شد
کاسیاس شاگردشم حساب نمیشه
لیگ هم فقط لیگ ایتالیا

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Amir Hossein :
محض اطلاع الیورکان که دروازه بان بایرن بودوتیم ملیشون زمان حضورش بهترین دروازه بان انتخاب شد
کاسیاس شاگردشم حساب نمیشه
لیگ هم فقط لیگ ایتالیا

لیگ ایتالیا که بدترین لیگ به نظر منه . آدم خوابش میبره از نگاه کردن بهبازی هاش . فیلمبرداری مسابقه هاش هم که افتضاح
نویر هم رفت بایرن تا در مسیر موفقیت قرار بگیره
شالکه بهترین بازیکنش رو از دست داد . البته اگه رائول رو در نظر نگیریم

Amir Hossein

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدهاشمی نژاد2
شهر
مشهد

به نقل از NADIMATRIX :
لیگ ایتالیا که بدترین لیگ به نظر منه . آدم خوابش میبره از نگاه کردن بهبازی هاش . فیلمبرداری مسابقه هاش هم که افتضاح
نویر هم رفت بایرن تا در مسیر موفقیت قرار بگیره
شالکه بهترین بازیکنش رو از دست داد . البته اگه رائول رو در نظر نگیریم
پس به نظرشماکدوم لیگ خوبه؟
حتمالیگ اسپانیاکه اختلاف تیم اول ودوم20امتیازه =))

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Amir Hossein :
پس به نظرشماکدوم لیگ خوبه؟
حتمالیگ اسپانیاکه اختلاف تیم اول ودوم20امتیازه =))
اگه یه خورده زحمت به خودت داده بودی من گفتکم که لیگ انگلیس (#10)
اختلاف تیم اول و دوم تو اسپانیا 20 امتیازه ؟!!
اگه دوم و سوم گفته بودی یه چیزی
بابا تو دیگه خدای فوتبالی :))

بالا