• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کدام لیگ از همه قوی تر است؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع goooogooooli
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کدام لیگ از همه قوی تر است؟!

به نقل از mДhtДb :
من با اینکه خودم طرفدار رئالم اما به نظرم توی لیگ های دنیا لیگ جزیره از همه جذاب تره
برای مثال وقتی توی لالیگا تیم اول یعنی همون رئال با تیم سوم یعنی همون والنسیا بازی میکنه اینکه رئال نتونه والنسیا رو ببره احتمالش 5درصده اما توی لیگ برتر حتی وقتی تیم اول با تیم ششم هم بازی داره هر احتمالی وجود داره و درسته که منچستر چند ساله داره قهرمان میشه اما شانس قهرمانی حداقل برای 6 تیم بالای جدول وجود داره و اینجوری نیست که تیم اول و چهارم مثلا 30 امتیاز اختلاف داشته باشن.
اما از نظر قوی بودن اگه بخوایم بحث کنیم لالیگا قوی ترین لیگه چون بهترین ستاره ها در اون بازی میکنن و کم کم تیمهای دیگه هم مثل مالاگا و بیلبائو دارن خودشونو میکشن بالا هرچند که هنوز خیلی فاصلشون با رئال و بارسا زیاده.
در کل من بعد این همه سخنان نفهمیدم خودم دقیقا چی گفتم ;D ;D ;D
هیجان جزیره بیشتره...ولی قضیه اینه که اون 6تا اول فصل و نهایتا تا نیم فصل اول شانس قهرمانی دارن نیم فصل دوم میشن 2تا تیم دقیقا اتفاقی که تو لالیگا ازهمون اول فصل میفته! ولی مثلا اینکه همون 2تا تیم تا آخر لیگ رقابتشون نفس گیره،هیجان جزیره رو میبره بالا

من که میگم لیگ انگلیس!چون دو قطبی نیستش!هر تیمی هم به نوبه خودش قویه!ینی منچستر به اون ابهت حتی از ویگان هم می ترسه!
بعدش مقدار پولی که تو لیگ انگلیس جابجا میشه خیلی زیاده!ورزشگاه ها و آکادمی های فوتبال تیم های لیگ یکشون هم که اصلن قابل مقایسه با لیگای دیگه نیست

به نقل از Immortal :
من که میگم لیگ انگلیس!چون دو قطبی نیستش!هر تیمی هم به نوبه خودش قویه!ینی منچستر به اون ابهت حتی از ویگان هم می ترسه!
بعدش مقدار پولی که تو لیگ انگلیس جابجا میشه خیلی زیاده!ورزشگاه ها و آکادمی های فوتبال تیم های لیگ یکشون هم که اصلن قابل مقایسه با لیگای دیگه نیست
خب بارسا هم همیشه از رئال بتیس و هرکولس میترسه

معلومه فقط لیگ جزیره!چون رقابتُ حساسیت بازیا بیشتره درست برعکس لالیگا.

به نقل از یه کاسه شیر :
معلومه فقط لیگ جزیره!چون رقابتُ حساسیت بازیا بیشتره درست برعکس لالیگا.
تنها مزیت لیگ جزیره به لالیگا همینه،هیجان و حساسیتش بیشتره،همین.ولی مگه بهتر بودن یه لیگ فقط با توجه به حساسیتش تعیین میشه؟
ینی تنها معیار حساسیت و هیجانه؟

• لایک
امتیازات: reza7

به نقل از یلدا-ق :
تنها مزیت لیگ جزیره به لالیگا همینه،هیجان و حساسیتش بیشتره،همین.ولی مگه بهتر بودن یه لیگ فقط با توجه به حساسیتش تعیین میشه؟
ینی تنها معیار حساسیت و هیجانه؟
نه من منظورم اینه که تو لیگ جزیره تو نمیتونی پیش بینی کنی که کدوم تیم قهرمان میشه 6-7 تا تیم کاملا مدعی قهرمانین اما تو لالیگا از اول فصل معلومه که یا رئال یا بارسا مدعین وکلا دوتا بازی حساس (ال کلاسیکوها) داره ولی تو لیگ انگلیس تو هر هفته یه بازی مهم هست (حداقل)

فعلا ک لالیگا فک کنم قوی ترین لیگ باشه
چون تیم فیفا ک کلا از لالیگاس و بهترین تیم نلی هم از لالیگاس
کلا سطح بازیشونم شاخه
همین مالاگا ک خودم فک میکردم شیش هف تا از دورتموند بخوره دیشب خیلی خوب تونست تحمل کنه

• لایک
امتیازات: 3p d

به نقل از Cristiano Ronaldo :
فعلا ک لالیگا فک کنم قوی ترین لیگ باشه
چون تیم فیفا ک کلا از لالیگاس و بهترین تیم نلی هم از لالیگاس
کلا سطح بازیشونم شاخه
همین مالاگا ک خودم فک میکردم شیش هف تا از دورتموند بخوره دیشب خیلی خوب تونست تحمل کنه
چرا مالاگا باید 6-7 تا از دورتموند میخورد آخه؟ مالاگا رئال رو برده و با بارسا مساوی کرده بود تیم قوی ه واقعا
لالیگا سطحش بالاست و اصلا هم دو قطبی نیس،تیمای ته جدولی هم نهایت تلاششون رو میکنن جلو بارسا و رئال.مشکل از سطح بازی بقیه تیما نیس،بارسا و رئال سطحشون خیلی بالاست که اینو تو اروپا هم نشون دادن
قهرمان لالیگا رو هم اصلا ال کلاسیکو تعیین نمیکنه،ال کلاسیکو ها سر جمع 6 امتیاز دارن حتی ممکنه یکی از این دو تیم هر 6 امتیاز رو هم بگیره ولی در نهایت قهرمان نشه چون قبلا لغزیده و امتیاز از دس داده
در ضمن الان مثلا تو لیگ جزیزه اختلاف منچستر و سیتی 15 امتیازه ولی اختلاف بارسا و رئال 13 تا س. همیشه این اختلاف امتیاز رو ضعف لالیگا میدونستن ولی الان میبینیم اختلاف امتیازا تو بوندس لیگا و جزیره بیشتر از لالیگاست
توی لالیگا یه مدت خیلی زیادی رئال سوم بود و فاصله ش با تیم چهارم کمتر از تیم دوم بود و این ینی لالیگا دو قطبی نیست،الانم دومه ولی فاصله ش با اتلتیکو 1 امتیازه فقط،بقیه تیمای لالیگا جز بارسا و رئال تیمای سطح پایینی نیستن و هیچ وقت هم از پیش بازنده نیستن
توی جزیره اول فصل 6-7 تا مدعی مطرح میشه ولی از اون 6-7 تا در نهایت 2تا تیم تا آخر نیم فصل تو کورس قهرمانی هستن و بقیه بهتره بگم فقط اسمای بزرگی دارن.مثلا آرسنال هر سال مدعی ه ولی عملا واقعا مدعی نیس فقط مدعی رفتن به چمپیونزه همین یا تاتنهام مثلا...سیتی و منچستر مدعی واقعی هستن هر سال تا حدی چلسی،لالیگا هم همینه رئال و بارسا مدعین تا حدی اتلتیکو و والنسیا

• لایک
امتیازات: reza7

به نظر من بوندسلیگا...
شاید خیلی ها مخالف باشن ولی به نظر من یه لیگ نباید فقط بخاطر کیفیت بالاش بهترین باشه...
میگم بوندسلیگا چون هم رقابت هست(البته قبول دارم الان فقط شانسای قهرمانی بایرن و دورتموندن ولی همیشه اینطوری نبوده), همه ورزشگاه های تیما پرمیشن و دلیل نمیشه چون یه تیم پرافتخاره,طرفداراش بیشتر باشن.
نژادپرستی؛تبانی و... تو بوندسلیگا نیست
و بازیکنای بومی تو این لیگ خیلی زیادن در حالیکه لیگ برتر جزیره اکثر ستاره هاش خارجیه و مالکانشون هم بریتانیایی نیستن(مثلا چلسی و منچسترسیتی)
امیدوارم نظراتم منطقی بوده باشه :)

• لایک
امتیازات: Frost
Back
بالا