به نقل از Mozee :اگرم رتبه نیاوردی اصلاً ناراحت نباش چون خوارزمی به اندازه ی پشم هم ارزش نداره
نه نگران نباش تو کارتو به بهترین نهو انجام بده اتفاقی نمیفته!به نقل از نسیم :بچه ها من می خوام خوارزمی شرکت کنم. ایده ی کار مال خودم بوده ولی جدیدا مشابهش رو یه جایی دیدم که البته گویا نفرستادن خوارزمی...می ترسم تمام زحماتم هدر بره !
به نقل از ندا مکرم :من هم نمیدونم و این برام سواله، ولی با توجه به تجربه ای دارم، می دونم که طرح های جدید و اختراعات مد نظرشون نیست! بلکه بیشتر از طرح هایی که قبلا جاهای دیگه خیلی کامل انجام شده حمایت میکنند و این واقعا جای تاسف داره!!
به نقل از astronomer_girl :چرا موضوعات پژوهشی رتبه نمیارن؟ من از مهر تا حالا دارم واسه مقالم جون می کنم امروز معلممون گفت زیاد امیدوار نباش طرح های پژوهشی رتبه نمیارن. رتبه واسه اختراعاته. آب پاکی رو ریخت رو دستم. باید دعا کنم استانی حداقل رتبه بیاره.
بعید نیست ! مخصوصا تو دفاعیه بهت میگن حالا نمی خوای بسازیش؟ ولی به دادنش به خوارزمی کاملا می ارزه! همین که طرحت یه چیز خفن و نو باشه خودش یه امتیاز خیلی بالاست واسه رفتن به مرحله های بالاتر!به نقل از !TAKHYON :خب طرح من در مورد پزشکیه!
ولی یه چیزی که هست این طرح هزینش بالاست!( به هزینش میارزه اون طرح)
وا3 همین مقالش هم آمادست و فقط نمیتونم درستش کنم به خاطر دلایلی( کمبود امکانات و هزینه بالا و نبود راهنمای متخصص)!
البته طرح کامله و با چند نفر عاقل و بالغ( منظورم دو سه تا دبیر و یک پزشک عمومی) هم صحبت کردم که تایید کردند
حالا من اینو به خوارزمی بدم ازم نمیخوان درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟