• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد سازنده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HHH
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آيا شما فرد انتقاد پذيري هستيد؟

• رای‌دهندگان
    43
  • Poll closed .
پاسخ : انتقاد سازنده

دوستان نکته بسیار حائز اهمیت در انتقاد اینه که یه جاهای انتقاد نیس کار ما و فضولیه صرف هست باید توجه کرد اغلب انتقاد به رفتار جمعی اجتماعی فرد وارد میشه و انتقاد به یک سری رفتار درونی شخصی هرچند درست اما فضولی و دخالت هست.....

هر کسی انتقاد پذیره به شرطی که فرد مقابل با احترام اونو بیان کنه...

خب کل صفحه رو خوندم و کلی جواب میدم
اینکه بگیم آقا آشغالتو از رو زمین بردار مسلما نمیتونه انتقاد باشه ... انتقادی که جنبه ی امری داشته باشه انتقاد نیست دیگه ، دستوره
کلن شیوه ی بیان این انتقاد خیلی مهمه ، به نظر من چند چیزو باید تو انتقاد در نظر گرفت
اینکه تو جریان این انتقاد به طرف توهینی نشه ، یعنی طرفو مقابل تحقیر نشه
به علاوه اینکه نباید از انتقاد ما جوری باشه که سبب برداشت بد بشه مثلا همین دستوری بودن

فکر کنم بهتره در مورد این سوالا یه جمع بندی داشته باشیم
مثلا چجوری میشه جنبه ی انتقاد رو تو خودمون تقویت کنیم ؟ یا شیوه ی درست انتقاد چیه ؟

GCD قبلا يه حرف خوب ميزد ؛
هيچ وقت به چيزي ١٠٠٪ مطمئن نباشيد ، حتي اگه شده ١٪ احتمال بديد كه عقيده شما اشتباهه

ببينيد عمدتا ما وقتي نميتونيم يك انتقاد رو قبول كنيم كه اين عقيده برامون به وجود بياد كه من طبق اصول خودم پيش رفتم و اين كار طبق اصول خودم اشتباه نيست ، خيلي خوبه كه آدم توي كار هايي كه مي كنه براي خودش اصولي تعيين كنه ، اما اين اصول نبايد غير قابل تغيير باشن چون ديگه اصول نيستن ، تعصبن . مثل اينه كه توي هندسه اصلي باشه كه به نتيجه اشتباه و متاقض با منطق ختم بشه ، بعد اقليدسم بياد بگه اقا عوضش نمي كنم ، اصل ِ خودمه، خودم تعريفش كردم
خلاصه كه اگر به اين باور برسيم كه ممكنه اصولي كه ما برا خودمون تعريف كرديم ممكنه غلط باشه ، روحيه ي انتقاد پذيريمون هم رشد مي كنه .

• لایک
امتیازات: N.M

یک چیز دیگه هم که وجود داره " تعریف انتقاد" ـه ، که برای ِ آدم ها متفاوت ِ . به نظرتون انتقاد با گفتن ایراد های ِ رفتار طرف چه فرقی داره ؟

+ تلاش برای ِ آپ نگه داشتن تاپیک :|

به نقل از SaϔnA.M :
یک چیز دیگه هم که وجود داره " تعریف انتقاد" ـه ، که برای ِ آدم ها متفاوت ِ . به نظرتون انتقاد با گفتن ایراد های ِ رفتار طرف چه فرقی داره ؟

+ تلاش برای ِ آپ نگه داشتن تاپیک :|
به نظر من گفتم ایراد های رفتاری طرف هم نوعی انتقاده... .

وقتی ایراد کسی رو میگی هدفت میتونه هر چیزی باشه.... تخریب اون ....
ولی وقتی داری انتقاد میکنی یعنی این که ایراد را با این هدف میگی که اصلاح شه واصلا هم هیچ خصومتی با اون نداری و یه جورایی به فکر بهتر شدنشی!
یعنی یه جور حس مسئولیت نسبت به کار اون (البته تقریبا)!

به نقل از Ala :
وقتی ایراد کسی رو میگی هدفت میتونه هر چیزی باشه.... تخریب اون ....
ولی وقتی داری انتقاد میکنی یعنی این که ایراد را با این هدف میگی که اصلاح شه واصلا هم هیچ خصومتی با اون نداری و یه جورایی به فکر بهتر شدنشی!
یعنی یه جور حس مسئولیت نسبت به کار اون (البته تقریبا)!
اینطور نیست. انتقاد خودش به دو دسته‌ی انتقاد سازنده و انتقاد مخرب تقسیم می‌شه که معنیشون هم احتمالا واضحه.

من انتقاد مخرب رو نمی‌تونم بپذیرم حتی اگه درست باشه. چون اعتقاد دارم فرد باید انتقاد سازنده می‌کرده که نکرده و من با این قضیه مشکل دارم.

به نقل از پویا م :
اینطور نیست. انتقاد خودش به دو دسته‌ی انتقاد سازنده و انتقاد مخرب تقسیم می‌شه که معنیشون هم احتمالا واضحه.

من انتقاد مخرب رو نمی‌تونم بپذیرم حتی اگه درست باشه. چون اعتقاد دارم فرد باید انتقاد سازنده می‌کرده که نکرده و من با این قضیه مشکل دارم.

lمنم منظورم تقریبا همین بود! فقط مثل این که یکم بد گفتم!
خط دوم لایک!

وای پسر چقدر بحث مفیدو فوق العاده و جذابو خوبی داشتیندمتون گرم من حسابیحال کردم
من خودم آدم خیلی انتقاد پذیر رو انتقاد کنی هستم نصیحتارم خیلی راحت قبول میکنم طرز آدم های انتقاد پذیر متکبر نیستن همیشه به فکر بهتر شدنن و و خوبیهای بقیه رو میبینن

Back
بالا