• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عصبانیت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عصبانیت!

من وقتی عصبانی میشم یا صحنه ی جرم رو ترک میکنم یا ....
انواع عربده رو سر طرف میکشم
ولی همیشه حواسم هست ی چیزی نگم ک نشه درستش کرد
اما....

کم عصبانی میشم ولی اگه بشم ... !
1. عربده
2.چند مشت بسیار محکم
3.تحقیر روانی طرف

من خیلی زود عصبانی میشم متاسفانه ... ;D
ولی زود آروم میشم! :-"البته این درصورتیِ که عصبانیتمو سرِ یه چیزی خالی کنم ... مثلا در طول مدارس که صندلی یا مدادی چیزی رو میزدم به زمین!
ولی الان سخت شده یه خورده!مثلا یه بار از دست مامانم عصبانی شدم ، دستمو محکم زدم تو دیوار ... :))
داد هم میزنم گاهی! ;;)ولی خیلی کم!
به نظرم آدم بهتره موقعِ عصبانیت هیج کاری نکنه!فقط محلِ حادثه رو ترک کنه!
خودم که این کارو میکنم آروم میشم ;D

زود عصبانی میشم؛خیلی بدِ ها!ولی میشم دیگه.شاید به خاطر اینه که همیشه فکر میکنم حرف خودم درسته و وقتی یه چیزی خلافِ اون میشنوم عصبی میشم خوب!!! :-?
ولی درکل وقتی عصبی میشم هیچ مهاری رو خودم ندارم؛تازه دوست دارم این عصبانیت همینجوری داغ بمونه! ;D.اگه عصبی بشم مدیر مدرسه ام جلوم باشه یه چیزی بهش میگم؛ولی خیلی بدِ ها!سر این یه بار مدیر راهنمایی مون 2روز گوشیمو پیشِ خودش نگه داشت!!! :-"(آخه قرار بود اون روز بده،بعد چون بد حرف زدم دیرتر دادن! :-[)
وقتیم عصبانی میشم بیشتر لفظی خودمو خالی میکنم،تا کتک کاری و این حرفا!این چیزا مالِ پسراس دیگه! ;D

از دست دوستام کم پیش میاد عصبانی شم ولی داداشم.....
من و داداشم اصلا نمیتونیم با هم حرف بزنیم یه جمله هر کدوممون بگه دو ساعت بعدش دعوا میکنیم

من به ندرت عصبانی میشم. B-)
و وقتی هم میشه خیلی ناجور نیست یعنی کار بدی نمیکنم فقط با لحن اعتراض آمیزی حرف میزنم مثلا میگم"ساکت باشید دیگه اه"

بستگى داره مثلا اگه دوستام باشن چى بشه كه از دس تشون عصبانى بشم و در ضمن عصبانى شدنمون دو طرفس و چون دوستيم آخرش يكيمون كوتاه مياد ;))
ولى اگه خواهرام كارى بكنن كه عصبانى بشم خدا جلو دارمه ;Dجديد ترين فوشاى روزو حوالشون مى كنم و تا چند روز ميونمون با هم تعريفى نداره :|
اما اگه مامانو بابام باشن قربونشون برم عين چى خفه ميشم و اعتراضى نمى كنم 8-^حالا چى بشه اين وسط يه نرمه اعتراضى هم بكنم ;))

خيلي زياد عصباني ميشم... :-"
در مواقع عصبانيت:
قبلنا عادت داشتم يه چيزي رو به سمت شخص مورد خشم پرتاب ميكردم(كه بيشتر اوقات هم اون يه چيزي كنترل تلويزيون بود :-")
ولي الان كه اعصابم آروم تر شده فقط فحش به يارو ميدم و شايد مقداري داد...
و بهتره به اين مورد هم توجه داشته باشين كه تنها كسي كه واقعن بعضي وقتا ديونم ميكنه داداشمه ~X(
و گاهي اوقات پسر عمم،گاهي اوقات اون يكي پسر عمم يا شايد دختر كوچيكه ي همسايه و.... :-? :-"

na aslan kheili sakhte!!!!!!!!!!!!!!!!! B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) bishtar harfe bad mizanam ya dast roo noghte zafe taraf mizaram age majboor sham dargir misham

من اکثر اوقات وقتی عصبانی می شم یه چند تا نفس عمیق می کشم تا از عصبانیتم کم شه ، بعد هم که آروم تر شدم باید ببینم که چه خاکی بریزم.....
من معلولا وقتی عصبانی می شم ، تمام عصبانیتم رو می ریزم تو نگاهم....

Back
بالا