عصبانیت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عصبانیت!

من زود عصبانی می شم !
این نظر دوستامه !

ولی خودم می گم من زیاد عصبانی نمی شم !
اونا به این خاطر اینو می گن که زیاد عصبانیت واقعی ( یا به قول معروف اون روی س گ ) من رو ندیدن !

البته وقتی عصبانی می شم زود خاموش می شم !

قبلنا زود عصبانی می شدم ولی الان خیلی خیلی کم پیش میاد که عصبی بشم!
وقتی عصبی بشم با بقیه کاری ندارم

وقتی هم که ناراحت و عصبی ام اگه سین جینم کنن حسابی عصبانی می شه!

خودمو خوب كنترل ميكنم
اگه خيلي شديد باشه از اون مكاني كه توشم بيرون ميام
قدم زدن اينجور مواقع خيلي آرومم ميكنه

من تو کل کلاس به عصبی بودن معروفم!!!!!

بغل دستیم میگه وقتی عصبی میشی هیشکی جرئت نداره بهت نزدیک شه!!!!!!!!!

در گذشته آدمی بودم که خیلی عصبانی میشدم ،
اما الان خیلی آروم تر از قبلم ، قبلا وقتی عصبانی میشدم ، سر همه دادمی زدم حتی کسایی که خیل دوسشون داشتم ... عزیزانم ! و همین باعث شد که خیلیا رو از دست بدم ... و از اعتبار خودم کم کنم !
الان با سکوتی که می کنم طرف خودشو جمع می کنه! ســــــکـــــــــو تـــــــــ...
بعضی مواقع هم بانگاهم منظورمو می رسونم .

و الان خوب میدونم که دلیل این عصبانیت ها چیه !

وقتی یکی اذیتم کنه عصبانی میشم نمیشه کنترلش کنم
در بقیه عصبانیت ها قابل کنترلم!

به نقل از age :
ایا شما میتوانید عصبانیت خودتون رو کنترل کنید؟ اگر آره به چه شکل؟
اصلا چرا انسان عصبانی میشه؟
در هنگام عصبانیت چیکار میکنید؟سعی میکنید منطقی عمل کنید یا اینکه یک بلایی سر یک چیزی میارید؟
من تا حدودی میتونم سعی میکنم به حرف هایی که میزنم فکر کنم چون میترسم حرفی بزنم که نباید بزنم
این خیلی کمک میکنه

خيلي جاها عصباني نشدم ميگن عصبي نشو ولي خب اون لحظه واقعا عصباني نشدم
امان از روزي كه يكي تو خونه زور بگه منم قاطي كنم خصوصا اگه بابام باشه قاطي كنمم بد ميكنم دسته خودم نيست البته نصفه بيشترش به خودم حرف ميزنما نه به بقيه
معمولنم مثلا تو خونه كه دعوام ميشه يا ميرم تا يه چند ساعت افتابي نميشم يا در اتاقو قفل ميكنم به خودم فقط خودم فحش ميدم
تو مدرسه انقد قاطي داريم فكر كنم من توشون گمم البته تو مدرسه معلمارو بذاري كنار يه دوست دارم ماه اروم ارامشه مطلق saye تو سايت وقتي با اونم ريلكس

من زود عصبانی میشم....ولی از انجا که انسان بی خیالیم مشکلی نیس !اصلا به عصبانیتم فکر نمی کنم....جواب میده خیلی باحاله!!

من خیلی به ندرت و خیلی سخت عصبانی میشم ولی وقتی بشم دیگه کسی جلودارم نیست :-"
بیشتر اوفات سعی میکنم مشکلات رو با صحبت حل کنم

من وقتي عصباني ميشم كسي نميتونه جلو مو بگيره بيشتر اوقات با صدا بلند كردن يا رفتن از اونجا براي تموم شدن اون انجام ميدم

وقتي ام عصباني ميشم كه كسي به حرفم گوش نده دوست دارم كهوقتي يه حرفي زدم زود انجام بده(طرف مقابل)وگرنه عصباني ميشم

بهتر نیست دلایل ایجاد عصبانیت و راه های کنترلش، مزایا و معایب و ... رو بررسی کنیم ؟!! :-?

اول بايد بفهميم عصبانيت چي هست؟
عصبانيت يک پاسخ ب يک عامل هستش،ک بصورت تخليه ي سريع انرژي صورت ميگيره.
دلايل عصبانيت:
اصولا و ب طور منطقي علل عصبانيت با توجه ب هر شخصي فرق ميکنه،مثلا ممکنه يکي توجاهاي شلوغ خيلي زود عصبي بشه و يکي ديگه نه،اما در بعضي چيز ها تقريبا همه ي انسان ها عصباني ميشن ،مثلا ديدن ظلم ظالم ب مظلوم،البته ري اکشن افراد فرق داره
کنترل:
يکي از بهترين راهکارها براي اينک آدم عصبانيت خودش رو فرو ببره اين که:محلي ک اونو عصبي کرده يا شخصي ک باعث ايجاد عصبانيتش شده دوري کنه تا بتونه کنترل خودشو بدست بياره،چون در مواقع عصبانيت بدليل فوران انرژي عموما انسان ها تصميم هاي غير عقلاني ک ميگيرن ک ب سرعت از تصميمشون هم منصرف ميشن...

• لایک
امتیازات: L.E

من اصلا عصبانی نمیشم
جدی میگم
یعنی من مشکلی دارم؟
با این حساب که یکی از خصوصیات ادما عصبانی شدنه
یعنی من .........

یک آدمی که زود عصبانی میشه ، چه قدر توی جامعه ضرر میبینه ؟ اصلا میبینه ؟
بعضی ها معتقدن وقتی بقیه فکر کنن اعصاب نداری ازت حساب میبرن ، تا حدی هم درسته !
نظرتون چیه ؟

به نقل از SaϔnA.M :
یک آدمی که زود عصبانی میشه ، چه قدر توی جامعه ضرر میبینه ؟ اصلا میبینه ؟
بعضی ها معتقدن وقتی بقیه فکر کنن اعصاب نداری ازت حساب میبرن ، تا حدی هم درسته !
نظرتون چیه ؟
آخه اینکه همه از آدم حساب ببرن همه جا خوب نیس مثلا یه آدم بی اصاب تو خونه خیلی براش بد می شه شاید تو زندگیش خیلی آسیب ببینه!
همین طور خانوادشم آسیب می بینن!
ولی بعضی جاها لازمه که آدم عصبانی بشه مثلا یه معلم عصبانی درسشو خیلی می تونه جلو ببره!
ولی همین معلمم باید دید که معلم چیه!
مثلا بعضی درسا مثه اجتماعی خیلی مهمه که رفتارای اجتماعی خود معلم چطوریه!
کلا اینکه یه آدم شخصیت عصبانی داشته باشه یا یه شخصیت خیلی آروم خیلی بده!

تجربه ی شخصیم اینه که آدمایی که زود عصبانی میشن تا وقتی که خودشون نخوان تغییر کنن تغییر نمیکنن!
البته تو عصبانیت دو تا عامل تاثیر داره یکی محیطه یکی خود شخص و ویژگی هاش.
اون بخش تربیتی رو میشه به مرور و با تمرین عوض کرد ولی بخشی که مربوط به خود شخصه حل نمیشه اینجوری...
به نظرم لازم نیست حتمن بیمار روانی باشی که از دارو های اعصاب استفاده کنی!خیلی از دور و بری هامون که زود عصبانی میشن اگه همین حالا برن دکتر میفهمن نیاز به درمان دارویی دارن ;D جدن چیزیه که جواب میده از دو نظر.هم خود شخص درمان میشه کم کم هم تاثیر منفی که رو سارین میذاشته حل میشه قضیش!

من وقتى عصبانى ميشم حتما بايد سرمو بكوبم به تختم و مشت بزنم تو ديوار در غير اين صورت خواهر بدبختم له ميشه! كلا خيلى از اين اخلاقم ضرر كردم چون وقتي عصبانى ميشم مغزم از كار ميفته و نميتونم از خودم دفاع كنم! صحبتي يني!

پاسخ

من چون کلا دوست دارم متفاوت باشم، سعی میکنم اصلا عصبانی نشم. چون همه بلدن عصبانی بشن ولی عده ی کمی میتونن جلوی خودشون رو بگیرن. تازه اگه یکی عصبانی بشه، ممکنه طرف مقابلش سادیسم داشته باشه، خوشش هم بیاد. حالا بیا جمعش کن ! ولی نمیگم اصلا عصبانی نمیشم، بعضی مواقع تا بیای عواقب کار رو در نظر بگیری ، عصبانی شدی رفته پی کارش !

آدمیم ک خیلی زود عصبانی میشم و در اکثر موارد عصبانی شدنم ب جا بوده چون حق با من بوده! سعی می کنم حرف نزنم چون می دونم اگه حرف بزنم ... ;D

Back
بالا