بانکوک
خب تایلند از نظر خود بنده زیباترین طبیعت دنیارو داره و یه جوری نمایانگر بهشت روی زمینه !
من فقط سه تا شهرشو به طور مختصر معرفی میکنم چون معمولا تورها همین 3 تا شهرو بیشتر از بقیه جاها ترجیح میدن ! بانکوک و پاتایا برای خانواده ها و پوکت که دنیاییه برای مجرد ها
خب اول بگم که تایلند کشور زیاد اخلاقی برا ما ایرانیا به حساب نمیاد و درآمد ثابت مردمش از روی همون کاراست (پادشاه تایلند از زنانی که توی دیسکو ها کار میکردن تشکر کرد گفت درآمدمون از توریستو مدیون شماییم و اگه شما نبودین کشورمون به اینجا نمیرسید :) ) برای همین باید آمادگی روبرو شدن با هر صحنه ای رو خصوصا تو مناطق ساحلی داشته باشید #-o پس اگه فکر میکنین خانوادتون نسبت به این چیزا حساسن اصلا بیخیال تایلند خانوادگی شین بعدا برنامشو بریزین مجردی بریم پوکت
حتی لحظه ای که شما تازه وارد فرودگاه میشین سه چهارنفر با سرعت برق میریزن سرتون و چه بخواین چه نخواین عکس میندازن بعدا اگه خواستین عکسو میخری ازشون اگر هم نخواستی که هیچی مشکلی نیست
بانکوک
بانکوک حدود 250 سال پیش بناش ریخته میشه و الان به عنوان پایتخت تایلند شهریه با هتل های بزرگ و زیبا و ساختمونهای بلند و مثل هر شهر بزرگی یکم هوای آلوده
به علت توریستی بودن بانکوک معماری سنتی داره جای خودشو به معماری مدرن و غربی میده ولی همچنان اون رسوم اصیل یک تایلندی رو میشه تو شهرشون دید . (بانکوک حدود 11 میلیون نفر جمعیت داره
)
اولین جای دیدنی این شهر که خیلی هیجان انگیزه
بانکوک کروکودیل فارم یا همون مزرعه تمساح های بانکوکه که واقعا قشنگه
یه یارو میره وسط تمساحا بقلشون میکنه و ژانگولر بازی درمیاره ، سرشو تو دهن تمساح میکنه ( #
) و کلی کار دیگه
هوای این محیط به شدت گرمه ، برای خنک کردن میومدن یه شیلنگو به پشت یه فن وصل میکردن ، وقتی فن میچرخید آبو خیلی خیلی ریز میکرد میریخت به سر و هیکل تماشاچیا
توی مزرعه فیل سواری هم داره و میتونین صنایع دستی ساخته شده از پوست تمساحو هم بخرین ( میخریم میخریم
) راستی اینجا فیل سواری نکنین یه جای بهتر هست
در ضمن پاتایا هم کروکودیل فارم داره ، بستگی داره وقتتونو چجوری تنظیم میکنین و تو هر شهر چقدر هستین .
اینم چندتا عکس دیگه :
http://www.thaitravelhealth.com/blog/wp-content/uploads/2009/01/crocodile-farm.jpg
http://www.tothailand.com/gallery/albums/userpics/10003/normal_crocodile-farm-bangkok-thailand.jpg
http://www.tothailand.com/gallery/albums/userpics/10003/normal_crocodile-farm-bangkok-thailand.jpg
جاذبه بعدی شام در کشتیه
یه شب فوق العاده میشه براتون
با یه کشتی مجلل توی رودخونه وسط شهر بانکوک حرت میکنین و جاذبه های شهرو میبینین ، انصافا نمای شهر فوق العادست ! معابد طلاییشون همینطوری میدرخشه !
توی کشتی درسته اسمش شامه ولی بساط رقص و این کاراش جوره :P همون دختر تایلندیا اینجا هم میان باهات عکس میگیرن بعد چراغ قوه میندازن تو صورتت تو تاریکی پیدات میکنن عکستو بهت میفروشن
عکس اینجا ارزش خرید داره فرودگاهه پول حروم کردنه
جای بعدی باغ وحشه
یه منطقه عالی و بی نظیر !
چندین بخش داره ولی من فقط دوتا بخششو دوست دارم ، یه جا هست میری بالای یه سکو زرافه ها میان گردنشون بهت میرسه بهشون غذا میدی
یه جای دیگه سوار ماشینت میکنن میری وسط شیرا و ببرا و این جونورا
یهو میفتن دنبالتون ماشینه هم فقط میگازه آدم تا مرز آنفاکتوس میره برمیگرده
قسمتای دیگش هم هست که میری تو یه جنگل و میمونا از سر و کولت بالا میرن
یا میری غذا دادن به شیرا رو میبینی و .... قسمت آبیش هم که خودش یه عالمه دیگست و جونورای دریایی توش ریختن خلاصه جایی بس جالب است
شهرای تایلند خودشون یه جور باغ وحش طبیعین اگه باغ وحش نرین هم توی خیابون به اندازه کافی میمون و پرنده و فیل میبینین
توی بانکوک حتما یه معبد رو برین ببینین ، چیزای جالبی داره توش ! مثلا یه مجسمه 20 متری دراز کش از بودا دارن هرروز براش غذا میزارن شب میرن غذاهارو میریزن دور
کاخ پادشاهی هم هست اینا دیگه چیزی برای توضیح نداره و خیلی عادیه ! بقیه جاهای دیدنیش شهر سوختست و بازاراش ! بانکوک که میرین سعی کنین از زیبایی ها لذت ببرین ، پاتایا که برین اوضاتون بهم میریزه :P
خب غذا هم که مشخصه همه میدونن اونا چیا میخورن ! از من میشنوین شام و نهار و صبحانه برین مک دونالد ساندویچ بزنین
اگه بدتون نمیاد (خصوصا امثال ستاره
) اینجور غذاهارو بخورین :
پستای بعدی میریم روی سایر شهرها
اگه از بانکوک هم چیزی یادم اومد اضافه میکنم
آها ! از من میشنوین بیخیال بازار سنتی بشین همون مدرناشو برین هم تمیزه هم خوشبو
بازارای سنتیش همه چی درهمه و رستوراناش ازین کنارخیابونیای خودمونن شرط میبندم بالا میارین وقتی طرف داره پوست یه جونور شبیهو موشو میکنه و سرخ میکنه کوفتش میکنه ! :-& با ذزائقه ما ایرانیا جور در نمیاد
همه بازار سنتیشونو بوی غذا گرفته برا همین بیخیال شین برین هتل همون مورچه پولوتونو بخورین
در این موارد سوالی بود در خدمتم