- شروع کننده موضوع
dr.eniac
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- دانشگاه
- علومپزشکی مازندران
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
از امروز تو این تاپیک میام کشورهای خارجی که سفر کردن بهشون آسونه ، خرج زیادی هم نداره و زیبا هم هستن رو برای بررسی دقیقتر میزام دوستانی که سفر داشتن به این کشورا حتما کمک کنن تا بقیه بهتر اینجاهارو بشناسن
*پ.ن :با اجازه دادا مهران با توجه به اینی که مدت ِ زیادیه تاپیک خوابیده سفر ِ جدید رو شروع خواهیم کرد مقصد : هند .
شما می تونید مقاصد پیشنهادی تون رو به من پ.خ کنید تا سفر نامه تدارک ببینم با نظرتون . کوییــ ـن
*پ.ن 2 : خب من یه چارتی واسه توریست بردمون طراحی کردم که هر سفر شامل این مراحل شه
چارت خارج گردی سمپادیا :
فصل های سفرنامه
1- موقعیت : جمعیت ،استانها ، نقشه ، قاره ، معرفی موقعیت کلی و همسایه ها
2- تاریخ : دیدنی های تاریخی و معرفی آنها
3- مناسبات فرهنگی : غذا ها ، جشن ها ، دیدنی های مدرن ، خیابانها
اگه بخشی جا مونده یا نظر یا پیشنهاد دیگه ای دارید ، به من پ.خ کنید یا از راهای دیگه ، بگید بالاخره :
*پ.ن : متنها خلاصه برداری از نوشته های ِ منابع مختلف ، توریست بردهای ِ کشور ِ مذکور و هرچی ِ که خودمون شنیدیم !اطلاعاتی که
دارید و مایلین اضافه شه رو هم باز پ.خ کنید یا اگه خواستید خودتون بذارید در چارچوب ِ تاپیک
*پ.ن :با اجازه دادا مهران با توجه به اینی که مدت ِ زیادیه تاپیک خوابیده سفر ِ جدید رو شروع خواهیم کرد مقصد : هند .
شما می تونید مقاصد پیشنهادی تون رو به من پ.خ کنید تا سفر نامه تدارک ببینم با نظرتون . کوییــ ـن
*پ.ن 2 : خب من یه چارتی واسه توریست بردمون طراحی کردم که هر سفر شامل این مراحل شه
چارت خارج گردی سمپادیا :
فصل های سفرنامه
1- موقعیت : جمعیت ،استانها ، نقشه ، قاره ، معرفی موقعیت کلی و همسایه ها
2- تاریخ : دیدنی های تاریخی و معرفی آنها
3- مناسبات فرهنگی : غذا ها ، جشن ها ، دیدنی های مدرن ، خیابانها
اگه بخشی جا مونده یا نظر یا پیشنهاد دیگه ای دارید ، به من پ.خ کنید یا از راهای دیگه ، بگید بالاخره :
*پ.ن : متنها خلاصه برداری از نوشته های ِ منابع مختلف ، توریست بردهای ِ کشور ِ مذکور و هرچی ِ که خودمون شنیدیم !اطلاعاتی که
دارید و مایلین اضافه شه رو هم باز پ.خ کنید یا اگه خواستید خودتون بذارید در چارچوب ِ تاپیک