پاسخ : خارج گَردی!
منم پا برهنه پریدم وسط توضیحات! با اجازه شروع میکنیم:
خب به نظرم یه سری تجربیات بود که واسه کسایی که میخوان برن هند خیلی لازمه:
1.غذا: اگه غذای تند دوست ندارین حتما موقع سفارش غذای هندی تاکید کنید ((No Chilli))بعد از 10 بار که اینو گفتین، تازه غذا میشه مثل غذاهای بندری اینجا!
تا جایی که ممکنه از دست فروشها غذا نگیرین، هر چند ممکنه وسوسه انگیز باشه! نگید من جای دیگه خوردم ولی زنده موندم! هند خیلی فرق داره!
و خداوند KFC، McDonald وPizza Hut را آفرید تا هیچ توریستی از گشنگی تلف نشود!
حالا با همه اینا چند تا غذای خوشمزه هم داشتن:1. ماسالا دوسا2. باتر چیکن3. بائو باجی4.سمبوسه 5.نودل و فراید رایس مخصوص(باید تو رستوران چینی ها بخورین!)
از اون جا چای و شیرینی های محلی هم بگیرین. خیلی خوشمزه بودن.
2.خرید: خب حالا از تو فاز خوردنو اینا بیاین بیرون! می رسیم به قسمت مورد علاقه م!
نکات ضروری: کل کل کردن و چونه زدن با فروشنده فراموش نشه! هر جـنسیو میتونین به یک سوم قیمت اولیش بگیرین! به جز فروشگاه هایی که قیمت ها تگ شدن! بعدشم اگه چیزی خریدین نرین جای دیگه قیمت کنین، مطمئن باشین دست بالای دست بسیار است!
فک کنم تا ساعت هشت و نیم نه هم بیشتر باز نبودن!
جو گیر نشین زیاد خرید کنین که اگه جو گیر بشین باید ما به التفاوت قیمت هند با ایرانو پول اضافه بار بدین!
خرید لوازم الکتریکی در صورتی که نمایندگیشو پیدا کنین بد نیس! موبایلو لپ تاپ و اینا یه 300-400 تومن ارزونتر از تهرانه!
اسم مرکزخریدا و بازارا رو از نت در بیارین من خیلی یادم نی!
در کل مرکز خریدای زنجیره ای مکس بد نبودن+ پالیکا بازار دهلی
برای خرید دهلی نو و جیپور بهتر بودن!
زیورآلات در هر دو نوع بدلی و جواهر اصل با تنوع خیره کننده موجود میباشد!
تندیس و مجسمه داشتن ولی نمیدونم چرا اینقدر گرون بود!
برای خرید ساری و شال ابریشمی به مغازه های بزرگ مخصوص پارچه برین! بقیه جاها میندازن بهتون!
3.هتل: اصن یه وضی!
خمیر دندون،مسواک ،صابون و کلا وسایل بهداشتی نداشتم اگه داشتن پولی بود. دمپایی و حوله هم همین طور!
وسایل خوردن شامل لیوان و قاشق چنگال و... هم پولی بود فک کنم!
در ضمن هتل ها مثلا 4 یا 5 ستاره بود خیر سرشون!
در عوض نت مفتی داشتن با سرعت توپ!
4.متفرقه: حواستون به جیبا و پولاتون باشه! خطر دستبرد! B-)
هند کشور دیدنی هست ولی برای کسایی که به سفر فوق تفریحی عادت دارن خوب نی! فقرو اختلاف طبقاتی وحشتناکه! اصن یه جورایی آزار دهنده ست! نمیدونم خودشون چه جوری باهاش کنار اومدن!
جاهای دیدنیش رو هم که کویین گفت!
با تشکر از وقتی که به من دادین!