• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره تحصیل در خارج از کشور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع farshidGCD
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشاوره تحصیل در خارج از کشور

هدف من اینه که "دانشگاه ملی سئول" درس بخونم یا دانشگاه دانکوک(تلفظش رو یادم نمیاد؟!یه چیزی تو این مایه ها)...خیلی جدی ام..تا اونجایی که اطلاع دارم مدرک زبان نمیخوان فقط باید زبانت اونقدر خوب باشه که از پسش بربیایی...اونقدر اطلاعات دارم و تحقیق کردم که حد نداره ;))...فقط الان نمیخوام..حداقل لیسانسم رو ایران بگیرم.چون برای فوق راحتتر میتونی بری(قابل توجه همه اونایی که میخوان برن,خیلی پرس و جو کردم چون شرایط سخته فقط در صورتی که از مرفهین جامعه باشی یا یکی رو داشته باشی اونور میتونی..)....اسمم به سفارت دادم ولی هنوز تماسی گرفته نشده
راه حل شما چیه؟ استاد پیدا کنم؟ بعد به استاده باید چی بگم؟ از خودم تعریف کنم؟ بعد به استاد گفتم باید چه کنم؟

کسی در مورد بورسیه تحصیلی مطلب مفیدی میدونه؟

احتمال گرفتن فاند کامل برای ایرانی ها با رزومه فوق العاده هستش؟
نسبت به یه دانشگاه پولدار غیر دولتی با رَنک ۲۰۰ تا ۳۰۰ جهان

نظرتون رو درباره مزایا و معایب و شرایط تحصیل پزشکی در روسیه رو بگید.
کسی درباره هزینه هاش و پذیرش دانشگاهاش اطلاعاتی نداره؟

من الان ترکیه ام ، نگاه بستگی به دانشگاهش داره ، آزمون پزشکی یوس که اونجا برگزار میشه تو میتونی آزمون هر دانشگاهی رو بدی ، حالا ممکنه دانشگاهش ممکنه عالی و دولتی باشه و ممکنه غیر دولتی باشع و گاهی هم بدرد نخور .بستگی داره قبولی کدوم دانشگاه رو بیاری ، در کل بعضی از دانشگاهاش عالین ، آزمون یوس هم سوالات ریاضی و هوش و هندسع است ، اگه قبولی اونارو بیاری عالی میشه ، فقط فک کنم مشکل زبان ترکی پیش میاد که با تمرین حله :D

Back
بالا