- نام مرکز سمپاد
- فرزانـــــــگان
- شهر
- تــــــــهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- زبان و ادبیات چینی
پاسخ : مشاوره تحصیل در خارج از کشور
هدف من اینه که "دانشگاه ملی سئول" درس بخونم یا دانشگاه دانکوک(تلفظش رو یادم نمیاد؟!یه چیزی تو این مایه ها)...خیلی جدی ام..تا اونجایی که اطلاع دارم مدرک زبان نمیخوان فقط باید زبانت اونقدر خوب باشه که از پسش بربیایی...اونقدر اطلاعات دارم و تحقیق کردم که حد نداره
...فقط الان نمیخوام..حداقل لیسانسم رو ایران بگیرم.چون برای فوق راحتتر میتونی بری(قابل توجه همه اونایی که میخوان برن,خیلی پرس و جو کردم چون شرایط سخته فقط در صورتی که از مرفهین جامعه باشی یا یکی رو داشته باشی اونور میتونی..)....اسمم به سفارت دادم ولی هنوز تماسی گرفته نشده
راه حل شما چیه؟ استاد پیدا کنم؟ بعد به استاده باید چی بگم؟ از خودم تعریف کنم؟ بعد به استاد گفتم باید چه کنم؟
هدف من اینه که "دانشگاه ملی سئول" درس بخونم یا دانشگاه دانکوک(تلفظش رو یادم نمیاد؟!یه چیزی تو این مایه ها)...خیلی جدی ام..تا اونجایی که اطلاع دارم مدرک زبان نمیخوان فقط باید زبانت اونقدر خوب باشه که از پسش بربیایی...اونقدر اطلاعات دارم و تحقیق کردم که حد نداره
...فقط الان نمیخوام..حداقل لیسانسم رو ایران بگیرم.چون برای فوق راحتتر میتونی بری(قابل توجه همه اونایی که میخوان برن,خیلی پرس و جو کردم چون شرایط سخته فقط در صورتی که از مرفهین جامعه باشی یا یکی رو داشته باشی اونور میتونی..)....اسمم به سفارت دادم ولی هنوز تماسی گرفته نشدهراه حل شما چیه؟ استاد پیدا کنم؟ بعد به استاده باید چی بگم؟ از خودم تعریف کنم؟ بعد به استاد گفتم باید چه کنم؟