به نقل از پارسا :بالا عرض کردم ! یکسری کتاب داره !
چه جوری می شه موفق بود ؟ : نمی شه !اون طور که تجربه نشون داده ، ایرانی ها خیلی عالی امتحان بدن ، 610 می گیرن ( اگه اشتباه نکنم از 700 نمره هست) در صورتی که خیلی از چینی ها ، هندی ها و پاکستانی ها ، 690 به بالا می شن توی این امتحان ! که طبیعتا توی دانشگاه های تاپ ، مثل MIT دیگه با این نمرات جایی برای ایرانی ها نخواهد بود ( این آزمون ، برای ورود از دبیرستان به دانشگاه هست ، یا به قول خودشون under graduate )
مقاله تاثیر داره ؟ مقالاتی که در سطح دانش آموزی هست که به هیچ وجه ! وقتی ملت با مقاله ترجمه شده ، توی خوارزمی اول می شن ، دیگه چه انتظاری از بقیه مقالات دانش آموزی هست ؟ولی مقالات دانشجویی ( اگه درست حسابی باشه ) خیییلییی مهم و تاثیر گذار هستند
کالج رفتن : کالج اختیاری نیست ! اگه مدرک پیش دانشگاهی نداشته باشید ، کالج براتون الزامی هست ! ولی می تونه باعث بشه جای بهتری قبول بشید
والا من خودمم دوساله مالزی ام، و همچنان تک تک چیزایی که دوسال پیش گفتم رو بازم میگمبه نقل از صادق. green :با سلام .
دوستان عزیز در ابتدا که این صفحه رو دیدم و مطاله کردم عضو این سایت نبودم . اما وقتی چیزهائی که این ابتدا نوشته شده رو خوندم وظیفه دونستم بنا به شغلم حرفه ام و کارم صحبت کنم با حرف بزنم .
بعد رفتم عضو شدم و این متن رو براتون مینویسم . امیدوارم که صاحبان محترم این سایت نوشته های من رو پاک نکنند .
تمام این چیزهائی که GCD را رد میکنم . چرا میگید سخته. مگه ما اینجا نیستیم . مگه ما درس نخوندیم . مگه ما زندگی نمیکنیم اینجا . مگه ما کار نمیکنیم . چرا میگی سخته عزیز من . نه به خدا سخت نیست . نیست. نه درس خوندن تو مالزی سخته نه کار کردن . حتا با این گرونی ، با این شرایط که دلار هم قیمتش ثابت نیست من با اطمینان میگم که راحت هست . چه برسه به ۲ سال پیش که شما این پست رو دادید.
به نقل از سـ. :سلام. به این تاپیک که خیلی وقته رسیدگی نشده؛ اما خب تیری در تاریکی. :دی
اوضاعِ بورس یا حتّی پذیرش گرفتن واسه رشتههایِ انسانی چطوریه؟
بستگی به رشتش دارهبه نقل از @@sin :سلام
وقتی که داشتم تایپیک انتخاب رشته رو می خوندم همه ی بچه ها می گفتن رشته های ریاضی برای ادامه در خارج از کشور مناسب تره.و کشور های خارجی فقط این رشته ها رو جذب می کنن.
می خواستم بدونم ایا این درسته؟؟؟
یعنی رشته های تجربی هیچ کدومشون تو خارج از کشور جذب نمی شن؟؟ :-ss :-ss :-ss :-ss
اگر هم جذب می شن کدوم رشته هاش بیشتر؟؟؟؟![]()
تا جایی که من اطلاع دارم پذیرش در دانشگاه های آمریکا در سطح تخصص برای رشته های تجربی مخصوصا پزشکی سخته(چون پزشکی ایران رو قبول ندارند و باید لیسانس همون جا رو داشته باشی) اگر هم پذیرفته شی فاند و بورسیه نمی دهند به احتمال زیاد(کلا هم هزینه دانشگاه رشته پزشکی زیاده). برای لیسانس هم همونطور که گفتم سخته و المپیاد جهانی شاید باعث پذیرفته شدن با بورسیه بشود.به نقل از GCD :بستگی به رشتش داره
مثلا یک لیسانسه پرستاری به راحتی اکثر کشورا هم کار گیر میاره، هم میتونه اقامت بگیره و هم ادامه تحصیل بده
رشته های کم طرفدار توی ایران هم اکثرا مشکلی ندارن برای جاهای دیگه (مثلا زمین، شیمی، داروسازی&...)
ولی پزشکی، دندونپزشکی، توی اینجور چیزا خیلی سختگیری میشه
بازم البته بستگی به کشورش داره
به نقل از John-Cena :بدون داشتن پایان خدمت بعد از تحیل در یک رشته برای ادامه تحصیل میشه رفت اون ور؟؟؟؟البته غیرقانونیش منظورم نیست.ولی میگن اگه معدل الف بیازین تو دانشگاه تو هر رشته ای باشید کشورهای اروپایی و کانادا خودشون بورسیه میکنن تا برای اونا کار کنید....
کلا پزشکی ایران برای آمریکا یکی از سخت ترین رشته هاست، چندین امتحان مختلف میخواد تا مدرک قابل قبول بشه توی آمریکابه نقل از Sara NY :تا جایی که من اطلاع دارم پذیرش در دانشگاه های آمریکا در سطح تخصص برای رشته های تجربی مخصوصا پزشکی سخته(چون پزشکی ایران رو قبول ندارند و باید لیسانس همون جا رو داشته باشی) اگر هم پذیرفته شی فاند و بورسیه نمی دهند به احتمال زیاد(کلا هم هزینه دانشگاه رشته پزشکی زیاده). برای لیسانس هم همونطور که گفتم سخته و المپیاد جهانی شاید باعث پذیرفته شدن با بورسیه بشود.
اگر مشکل مالی ندارین و سوابق تحصیلی خیلی خوبی هم دارین ادامه تحصیل در خارج خیلی خوبه!![]()
روی معافیت و خریدنش فکر کنید! خدمت فکر نکنم منتفی بشه! مگر انقدر اونجا درس بخونید که 50 سالتون بگذره اون موقه معاف میشید!به نقل از John-Cena :این که میگی گواهی اشتغال به تحصیل و وثیقه گذاشتن لازمه اینجوری اگه بری و مجبور باشی برگردی که اونا هزینه رو نمیدن...یه چیزی هم هست میگن اگه چند سال اونجا بمونی بعد برگردی خدمتت منتفی میشه.جریانش چیه؟؟؟؟؟کلا راهی برای اینکه بدون پایان خدمت برای همیشه بری و اونجا درس بخونی و برای اونا کار کنی و شهروند اونجا بشی هست؟؟؟؟؟