من دوران راهنمایی ام تو بدترین و خشک ترین محیطی که تو سمپاد ممکنه طی شد
ولی با این حال بی نهایت دوستش دارم
من اگه بر می گشتم خیلی کارا هست که دلم می خواد تو اون دوران انجام بدم
یادش بخیر درسی نمی خوندیم ولی هرچی بلدم از راهنمایی بلدم
در هر صورت دبیرستان خیلی بهتره
آدم تو راهنمایی یه جو رایی احساس خریت می کنه
احساس می کنه حسابش نمی کنن
خصوصا ما که راهنمایی و دبیرستان یه جا بود
اينک آدم تو اين سن شخصيت خودش رو پيدا مي کنه واقعا بده؟؟؟اين موضوع بحران شخصيت و بلوغ بستگي ب شخص داره...
برعکس شما بهترين دوران کل زندگيم راهنماييم بوده،ب شخصه از دبيرستان و جو مزخرفش بشدت بدم مياد...لاقل تو راهنمايي2نفر بودن ک بدوني وقتي بهشون ميگي دوست واقعا يني دوست،لاقل يکي بود مثل خودت هم رنگت باشه...لاقل يکي بود ک بدوني ميتوني بهش اعتماد کني
لااقل يکي بود ک دنياش بادنيات يکي بود...
راهنمایی میتونه بهترین دوران زندگی باشه...
آدم کلی وقت داره که میتونه باعث پیشرفت فوق العاده ی آدم بشه...
گرچه برای من بدترین دوران بود چون خیلی وقت تلف کردم.
برای من به شخصه اینطور بود که بعد از ورود به راهنمایی جو علمی و درسی مطلق رو در سمپاد دیدم.
چون مغرور بودم نشستم دیوانه وار خوندن و خوندن...
سال اول راهنمایی تمام شد و من فقط می خوندم...
توی این سال اصلا نتونستم مثل بقیه با سایرین رابطه برقرار کنم!!!
انسانی بسیار غد(=قد) و مغرور بودم.
سال دوم راهنمایی مساوی شد با افت درسها و دلزدگی از درس خوندن...
کسل کننده ترین سال تحصیلی در عمرم تا الان!
سال سوم راهنمایی با عزم و اراده جدی شروع شد!
می خوندم و می خوندم و در ضمن رفتارم رو تا حد زیادی تغییر دادم!
بزرگترین اتفاق عمرم هم در همین سال رخ داد که البته خصوصیه!!!
استرس شدید آزمون رو هم داشتم که حذفش کردن!
این بود دوران مزخرف راهنمایی!
نه فقط راهنمایی،که هم راهنمایی و هم دبیرستان از بدترین دورانهای زندگین...کلا نوجوونی بدترین دورانیه که یه آدم میتونه داشته باشه...چون درگیر یه سری چیزا میشه...اووووووووه...بعدش افسردگی،ناراحتی،افت تحصیلی،فشار خونواده....تازه بازم راهنمایی....خیلی از دبیرستان بهتره...بیاین دبیرستان،میفهمین آدم هرچقدر بچه تر و بی خیال تر باشه،راحت تره...
من که دبیرستان نرفتم ولی خیلی ازش میترسم ...
ینی فکر سال بعد واقعا منُ میترسونه .
به نظرم اونجا یهو همه بزرگ میشنُ همه فقط به درس فک میکننهُ اینکه رتبشون چند بشهُ اینا ...
حس میکنم همش رقابته نه دوستی !
آدمائم پیچیده میشن چون بزرگتر میشن .
واسه همینه که به نظرم حتی اگه به نظر یه سریتون راهنمایی بده دبیرستان بدتره !
واقعا تو دبیرستان این اتفاقا میفته یا فکر من اشتباهه ؟
:-s
من که دبیرستان نرفتم ولی خیلی ازش میترسم ...
ینی فکر سال بعد واقعا منُ میترسونه .
به نظرم اونجا یهو همه بزرگ میشنُ همه فقط به درس فک میکننهُ اینکه رتبشون چند بشهُ اینا ...
حس میکنم همش رقابته نه دوستی !
آدمائم پیچیده میشن چون بزرگتر میشن .
واسه همینه که به نظرم حتی اگه به نظر یه سریتون راهنمایی بده دبیرستان بدتره !
واقعا تو دبیرستان این اتفاقا میفته یا فکر من اشتباهه ؟
:-s
اتفاقا تو دبیرستان دوستی قوی تر میشه
هر چی بیشتر باهم باشی بیشتر صمیمی میشی
خود من این اتفاق برام افتاده
پس باید بگم که دبیرستان این کابوسی که فکر میکنید نیست
دوم دبیرستان بهترین سال بود، صمیمیت موج میزد اصلن : دی
بین ما و بچه های ریاضی فاصله زیادی نبود و تقریبن هنوز هم دوستی ها خیلی قوی بود! درس هم مجبور نبودیم زیاد بخونیم مثلن اونموقع 15ساعت در هفته واقعن نرمال بود درس خوندن!
حتی من مشکلاتی برام پیش اومد و 3ماه نرفتم مدرسه پارسال اما بازم بهترین دوران تحصیلم بود.
واقعن خوبه ادم یه 5سالی دوم دبیرستان باشه : دی
راهنمایی هم بدترین دوران بود مخصوصن دوم راهنمایی برخلاف دوم دبیرستان! یادم نمیره یه معلم ریاضی قپی داشتیم یه معلم ادبیات بچه! اصلن اعصابم کل هفته درگیر اینا بود!
مسئول چک کردن تکالیف ریاضی بودم خودم هیچوقت نمینوشتم اینم نگاه نمیکرد! یه بار نگاه کرد پدرمو اورد جلوی چشمم! واقعن اصلن نمیبخشمش! هیچوقت! کاری که اون کرد باعث شد از ریاضی زده بشم و سوم و اول و دوم دبیرستان نمره های ریاضیم روی 14 اینا باشه!
اما سوم به خودم اومدم ترم اول 19 شدم امتحان نهایی هم خیلی خوب دادم از نظر خودم!
اينک آدم تو اين سن شخصيت خودش رو پيدا مي کنه واقعا بده؟؟؟اين موضوع بحران شخصيت و بلوغ بستگي ب شخص داره...
برعکس شما بهترين دوران کل زندگيم راهنماييم بوده،ب شخصه از دبيرستان و جو مزخرفش بشدت بدم مياد...لاقل تو راهنمايي2نفر بودن ک بدوني وقتي بهشون ميگي دوست واقعا يني دوست،لاقل يکي بود مثل خودت هم رنگت باشه...لاقل يکي بود ک بدوني ميتوني بهش اعتماد کني
لااقل يکي بود ک دنياش بادنيات يکي بود...
کاملن با نظرت موافقم کلوز جان!!!!!!راهنمایی بهترین سال زندگی ام بود....حاظرم باز به اون دوران برگردم!!!!!!! :)اما دبیرستان...........!!!!!!!!!! لبته ابتدایی هم جالب نبود...!!!!!! تو راهنمایی خیلی میدرسیدم...ولی حالا...!!!!!!!!!!
در مورد اول دوم راهنمايي.....زياد جالب نبودن
اما سوم خيلي خخوب بود الان وضعيت دبيرستان ما افتضاحه اون موقع ما هممون با هم متحد بوديم يه كاريو هممون با هم ميكرديم مديرمون هم حرف حاليش بود شعور داشت.
مثل الان حرف حرف خودشون نبود كه حتي حاضر نباشن پيشنهاد ادمو گوش كنن
یه سری مشکلات هست که آدم توی راهنمایی داره و خدا رو شکر با آدم نمیان دبیرستان . مثلا یه سری احساسات بچه گونه تر ، از این نظر که نگاه می کنم راهنمایی واقعا بد بود ، بد که نه ، خیلی بچه تر بودیم . یعنی آدم از راهنمایی به دبیرستان واقعا یهو بزرگ میشه ، بعضیا دوس ندارن و دلشون واسه خاطرات ِ یه کم بچه تر بودنشون کم میشه ، بعضیا دلشون میخواد زود تر بزرگ شن ، راهنمایی ُ می بوسن میزارن کنار و هی میگن دوران بدی بود و اینا
دقیقاً ساینا.
هرچیزی رو باید توی زمان خودش نگاه کرد. اون موقع که راهنمایی بودیم، راضی بودیم، ولی الان که اومدیم دبیرستان و عوض شدیم دیگه حاضر نیستیم به اون دوران برگردیم. چرا؟ چون دغدغه ها و اخلاقا و ... به نظرمون بچگانه (و گاه احمقانه حتّی)میان.
ولی مهم هرچیزی موقع خودشه. مهم اینه که از همون دوران لذّت ببریم. شاید منم اگه 2-3 سال دیگه برم دانشگاه، بعضی کارایی که تو دبیرستان میکردیم یا بعضی مسائل به نظرم بچگونه باشه.
راهنمایی و جوّش و همه چیزش دقیقاً یه درد همون 13-14 سالگی میخوره و نه بیشتر.
(حداقل راهنمایی ما که اینطوری بود)
محیط و کادر مدر3 راهنماییمو خیلی بیشتر دوس داشتم....
ولی اینجا بیشتر میخندیمُ بمون خوش میگذره.اولا که اومده بودم دبیرستان میگفتم راهنمایی خیلی بهتره.اما خواهرم میگهیه مدت بگذره میفهمی بهترین دوران زندگیت میشه.تازه کم کم دارم به این حرف میرسم.
دوران راهنمایی مخصوصا سال اول که هنوز با کسی آشنا نبودی خیلی برای من بد بود ولی از سال دوم سال به سال داره بهتر میشه الان که سال سومم تا الان از همه سالا بهتر بوده امیدوارم دبیرستان هم همینطوری باشه
کی گفنه بده!
خیلی هم خوبه
هنو بچه ای و عاشق زنگای ورزش!
خیلی از کارایی ک تو بزرگیات میکنی هنو نمیدونی چیه!
با رفیاقات میگین میخندین
ن کنکوری ن المپیادی
عالمی داره ئاسه خودش!