خب میگی عربستان پایین تر. درسته قبول
انگلیس که فک کنم از نظر شما خیلی اون بالا بالاهاس دیگه..اوهوم؟
دولت انگلستان با 8/4 میلیون دستگاه دوربین، حتی داخل خانه های مردم و حتی در سطلهای زباله؛ دارنده بیشترین دوربین های جاسوسی در جهان است.
و
در حال حاضر تعداد دوربین های امنیتی به نسبت هر نفر در انگلستان از هر کشور دیگری در دنیا بیشتر است. کار به جایی رسیده است که اگر شما یک عدد چیپس را روی زمین بیاندازید و یا در رستوران حرفهای سیاسی نامربوط بزنید ، شانس اول کشیده شدن به اداره پلیس را دارید. دروغ بزرگی که در انگلستان به مردم گفته می شود این است که جامعه ای بهترین است که به شدت کنترل شود ، اما نتیجه این همه کنترل چه شده است ؟ به جای پیشرفت جامعه، ما با جامعه ای روبرو هستیم که در وحشت و ترس امنیتی به نمونه کامل "کتاب 1984" "جرج اورول" تبدیل شده است.
+
اگر شما در خیابان و مجامع عمومی مردم را به دور از گناهان تشویق و موعظه کنید، به نفرت افکنی متهم شده و دستگیر می شوید.
+
انگلستان اگر به موقع سطل آشغال تان را تخلیه نکنید جریمه می شوید . تنها جایی که در دنیا در سطل آشغال مردم ردیاب کار گذاشته اند تا محتویان آن را بفهمند ، انگلستان است.
دولت انگلستان تو خونه های مردم سیستم جاسوسی گذاشته

آزادی دارن مردمش نه؟
شما به این میگین آزادی؟
+
آمارهای پلیس انگلیس نشان می دهد در سال گذشته میلادی هر ۲۰ دقیقه یک کودک در انگلیس مورد تجاوز جـنسی قرار گرفته است.