- شروع کننده موضوع
yas21173
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- عمران
سلام! :)
یک دور انجمن رو گشتم ، اما چیزی رو که مد نظرم بود ، پیدا نکردم!
این انجمن حتما یک تاپیک در رابطه با سوالات و نکات بهداشتی و سلامتی به عنوان مثال تغذیه و ورزش و غیره رو احتیاج داره!
هرکسی که سوالی داره یا نکته ای رو میخواد به دوستانش گوشزد کنه میتونه همینجا همه ی این کار ها رو انجام بده
و از ارسال تعداد بیشماری تاپیک زیر مجموعه ی این تاپیک جلوگیری میکنه!
من خودم سوالی داشتم که اگر دوستان لطف کنن و اگر اطلاعاتی دارند ، با بقیه هم به اشتراک بذارن ، خیلی عالی میشه :)
متشکر از همه
حالا از سوال خودم شروع میکنم که شاید کمتر کسی توجه کرده باشه و اینکه سوال بقیه هم باشه! :-[
میخواستم بدونم فواید و مضرات تن ماهی در مقایسه با ماهی تازه چه چیز هاییه؟
به هر حال تغذیه موضوع مهمیه! و از اونجا که من مطمئنم تعداد زیادی هستند که حـــــــــــــــــالشــــــــــــــــون از ماهی تازه به هم میخوره
میخوام ببینم چه فرقی میتونه بین این دو باشه!؟ #-o
اگر search میکنید و لطف میکنید جوابی برای سوال من پیدا میکنید ، در صورت امکان لینک منبع رو هم قرار بدید
ممنون مجددا
در آخر یک چیزیو میخواستم از مدیران محترم انجمن بپرسم که آیا موافقید این موضوع مهم بشه؟
به نظر من که برای حداقل اطلاعات کسایی که سوال دارن مفیده! B-)
یک دور انجمن رو گشتم ، اما چیزی رو که مد نظرم بود ، پیدا نکردم!
این انجمن حتما یک تاپیک در رابطه با سوالات و نکات بهداشتی و سلامتی به عنوان مثال تغذیه و ورزش و غیره رو احتیاج داره!
هرکسی که سوالی داره یا نکته ای رو میخواد به دوستانش گوشزد کنه میتونه همینجا همه ی این کار ها رو انجام بده
و از ارسال تعداد بیشماری تاپیک زیر مجموعه ی این تاپیک جلوگیری میکنه!
من خودم سوالی داشتم که اگر دوستان لطف کنن و اگر اطلاعاتی دارند ، با بقیه هم به اشتراک بذارن ، خیلی عالی میشه :)
متشکر از همه
حالا از سوال خودم شروع میکنم که شاید کمتر کسی توجه کرده باشه و اینکه سوال بقیه هم باشه! :-[
میخواستم بدونم فواید و مضرات تن ماهی در مقایسه با ماهی تازه چه چیز هاییه؟
به هر حال تغذیه موضوع مهمیه! و از اونجا که من مطمئنم تعداد زیادی هستند که حـــــــــــــــــالشــــــــــــــــون از ماهی تازه به هم میخوره
میخوام ببینم چه فرقی میتونه بین این دو باشه!؟ #-o
اگر search میکنید و لطف میکنید جوابی برای سوال من پیدا میکنید ، در صورت امکان لینک منبع رو هم قرار بدید
ممنون مجددا
در آخر یک چیزیو میخواستم از مدیران محترم انجمن بپرسم که آیا موافقید این موضوع مهم بشه؟
به نظر من که برای حداقل اطلاعات کسایی که سوال دارن مفیده! B-)