• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من امروز می‌خواستم یه قرص ویتامین د ساده بگیرم و دیدم کلی برند مختلف هست با کلی قیمتای مختلف که درک میکنم یه بخشی از اختلاف قیمت مربوط به برند باشه ولی آیا همه ی اختلاف قیمت مربوط به همونه یا کیفیتشون فرق داره؟
آیا کلیشه ی اونی که گرون تره احتمالاً بهتره اینجا هم جواب میده یا نه؟ :-"

من امروز می‌خواستم یه قرص ویتامین د ساده بگیرم و دیدم کلی برند مختلف هست با کلی قیمتای مختلف که درک میکنم یه بخشی از اختلاف قیمت مربوط به برند باشه ولی آیا همه ی اختلاف قیمت مربوط به همونه یا کیفیتشون فرق داره؟
آیا کلیشه ی اونی که گرون تره احتمالاً بهتره اینجا هم جواب میده یا نه؟ :-"
اختلاف قیمت‌ها مربوط به برند و نحوه ساخت هست (حالا ویتامین د اختلاف قیمت چندانی نداره بین برندها)
انواع مختلف شرکت‌ها ممکنه قرص بسازن یا سافت ژل. بیشتر سلیقه‌ایه بین بیماران
مهمه که صحیح و در زمان مناسب مصرف بشه

پوست پوست شدن انگشتای پا نشان از کمبود خاصیه؟
یا صرفا زیاد پا توی کفش بودن و راه رفتن و این چیزا
پوسته پوسته شدن طیف وسیعی از تشخیص افتراقی هارو ( از موارد خفیف و کم اهمیت تا موارد بسیار جدی) در بر میگیره...تا جایی که ذهنم یاری میکنه از دسته کمبودها,کمبود ریبوفلاوین و نیاسین،بیوتین و روی,از دسته اگزماها درماتیت تماسی تحریکی یا درماتیت تماسی آلرژیک،پسوریازیس و از دسته عفونت ها عفونت های قارچی و موارد جدی تر مثل سندرم شوک توکسیک و سندرم ورقه ورقه شدن استافیلوکوکی باشه....
خیلی کلی و بدون معاینه دارم میگم که خیلیم درست نیست ولی به تجربه در مورد تو فکر میکنم اگه کفشتو عوض کنی+ پماد هیدروکورتیرون+ کرم مرطوب کننده استفاده کنی در کنارشم مکمل زینک بخوری بهتر میشه

دکترای گل
من پامو گچ گرفتم امروز
به محض اینکه از سطح بالاتر از حالت دراز کشیده ورش میدارم و میشینم یا با عصا راه میرم پام سیاه میشه و خون انگاری همونجا میمونه توش
این چیز طبیعی ایه یا مشکله و اگه مشکله چجور‌ حلش کنم

دکترای گل
من پامو گچ گرفتم امروز
به محض اینکه از سطح بالاتر از حالت دراز کشیده ورش میدارم و میشینم یا با عصا راه میرم پام سیاه میشه و خون انگاری همونجا میمونه توش
این چیز طبیعی ایه یا مشکله و اگه مشکله چجور‌ حلش کنم
مشکلی نیس...مساله اینه که نبض های قسمت های دیستال پا( نبض های اطراف مچ پات) لمس بشن و یه جا بی حرکت نمونی که لخته تو وریدهای عمقی پات بوجود بیاد...بقیش اختلال در سیستم وریدی سطحیه که درست میشه به مرور..

• لایک
امتیازات: Sep
مشکلی نیس...مساله اینه که نبض های قسمت های دیستال پا( نبض های اطراف مچ پات) لمس بشن و یه جا بی حرکت نمونی که لخته تو وریدهای عمقی پات بوجود بیاد...بقیش اختلال در سیستم وریدی سطحیه که درست میشه به مرور..
چیکار کنم دقیقا که لخته ایجاد نشه دکتر؟
انگشت پام رو تکون بدم مثلا ؟

یه سوال ببخشید میدونید مشکلات بلع علت و درمانش چیه؟ جوری که آب هم به سختی پایین میره و برای خوردن قرص باید قرص های بزرگ رو چهار تیکه کنن تا بتونن قورت بدن، ظاهراً هم ارثیه ،بیمار ۸۰ ساله

من یه سوالی داشتم آیا به همه کسایی که میخوان طبیعی زایمان کنند آمپول فشار میزنن؟
اقا شاید الان عوض شده باشه ولی مامانم، من و خواهرم رو بدون امپول فشار به دنیا اورده دکترش گفته بوده نیاز نیست

من یه سوالی داشتم آیا به همه کسایی که میخوان طبیعی زایمان کنند آمپول فشار میزنن؟
سلام عزیزدلم،
اولا که داخل اصفهان بستگی داره کجا بری واسه زایمان! اگه خودت انقباضات خوبی داشته باشی ، و مدت زمان و شدت انقباضاتت خوب باشه، بهت سنتو (اکسی توسین) نمیزنن، ولی اگر انقباضات به حد کافی نباشه یا قرار باشه سیر زایمان بیش از حد طولانی بشه سنتو می‌زنن، با یه دستگاه کوچیک، و میزان قطراتش رو به نفر فیکس بالاسر مادر میشینه و مراقب deceleration یا همون افت های ضربان قلب جنین میمونه، حتما حتما باید حینش ورزش کرد، چیزای شیرین مثل خرما و ابمیوه خورد، و اگه نینی کوچولو بخوابه و همکاری نکنه اکسیژن هم با ماسک میذارن که نی‌نی بیدار شه.

سلام عزیزدلم،
اولا که داخل اصفهان بستگی داره کجا بری واسه زایمان! اگه خودت انقباضات خوبی داشته باشی ، و مدت زمان و شدت انقباضاتت خوب باشه، بهت سنتو (اکسی توسین) نمیزنن، ولی اگر انقباضات به حد کافی نباشه یا قرار باشه سیر زایمان بیش از حد طولانی بشه سنتو می‌زنن، با یه دستگاه کوچیک، و میزان قطراتش رو به نفر فیکس بالاسر مادر میشینه و مراقب deceleration یا همون افت های ضربان قلب جنین میمونه، حتما حتما باید حینش ورزش کرد، چیزای شیرین مثل خرما و ابمیوه خورد، و اگه نینی کوچولو بخوابه و همکاری نکنه اکسیژن هم با ماسک میذارن که نی‌نی بیدار شه.
خیلی ممنونم❤️❤️❤️😍😘
بیمارستان سینای اصفهان رو نمیدونین چطوریه؟

خیلی ممنونم❤️❤️❤️😍😘
بیمارستان سینای اصفهان رو نمیدونین چطوریه؟
قربونت ❤️❤️😘
خوبه عزیزم،اگه فکر میکنی پروسه‌ی نسبتاً ناشناخته و عجیبیه برات یا استرس داری،مامایِ همراه هم بگیر، که بیشتر مراقبت باشه و پروسه رو برات ارامش بخش‌تر کنه

یه سوال ببخشید میدونید مشکلات بلع علت و درمانش چیه؟ جوری که آب هم به سختی پایین میره و برای خوردن قرص باید قرص های بزرگ رو چهار تیکه کنن تا بتونن قورت بدن، ظاهراً هم ارثیه ،بیمار ۸۰ ساله
ببین اختلالات بلع که سردستشون شامل مشکل در بلع( دیسفاژی) هستش بستگی به این داره که این اشکال در بلع از اول همزمان نسبت به جامدات و مایعات بوده،یا ابتدا به جامدات بوده و بعدا به مایعات هم ایجاد شده....پیشرفت کردنش خیلی مهمه...حتما یه شرح حال دقیق میخواد و اینکه آیا علائم کمک کننده ( از قبیل اختلات حرکتی،بیماری های مغزی،کاهش وزن و سوهاضمه) داشته یا نه...اپروچ به هرکدوم از این ها متفاوته...

Back
بالا