سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بچه ها تو کمپبل گفته HIV از طریق رابطه آنال هم منتقل میشه...(یعنی اینو مطمئنم)
ساکم بزنی منتقل میشه؟

بچه ها تو کمپبل گفته HIV از طریق رابطه آنال هم منتقل میشه...(یعنی اینو مطمئنم)
ساکم بزنی منتقل میشه؟
از لحاظ امکان بله امکانش هست ولی یک روش بعیده. باید زخم‌های دهانی در فرد باشه تا راه انتقال فراهم باشه و همینطور لود ویروسی بالا در طرف دیگه.
دقت هم داشته باشید که ایدز تنها بیماری STD نیست و فهرست طولانی‌ای از این بیماری‌ها وجود داره.

بچه ها مسکن تاریخ گذشته رو بخوری، خیلی از دردات کم میشه میمیری؟ مسموم میشی میمیری یا صرفا اثر نمیکنه بهت؟

عزیزان کوریزان روزی یه دونه کافیه دماغمو جم کنه؟
نه کمه
هر ۸_۶ ساعت یه دونه باید مصرف کنی
گرفتگی بینی داری ، قطره بینی نرمال سالین 0.65% هر ۴_۶ ساعت یکی دو قطره بریز تو بینیت
آبریزش بینی داری آنتی هیستامین خوبه فقط ممکنه یه کوچولو خواب‌الود شی

گاها به خودم میام و متوجه میشم که ۴ ۵ دیقس به یه چیز خیره شدم و نمیتونم دست و پامو تکون بدم
بعد یهو سرم شدیدا درد میگیره تو ۵ ثانیه تموم میشه و درست میشم
دو روز اخیر ۵ ۶ بار اتفاق افتاده برام

نه کمه
هر ۸_۶ ساعت یه دونه باید مصرف کنی
گرفتگی بینی داری ، قطره بینی نرمال سالین 0.65% هر ۴_۶ ساعت یکی دو قطره بریز تو بینیت
آبریزش بینی داری آنتی هیستامین خوبه فقط ممکنه یه کوچولو خواب‌الود شی
این چه زندگی سختیه :((

وقت ندارم بخابم

گاها به خودم میام و متوجه میشم که ۴ ۵ دیقس به یه چیز خیره شدم و نمیتونم دست و پامو تکون بدم
بعد یهو سرم شدیدا درد میگیره تو ۵ ثانیه تموم میشه و درست میشم
دو روز اخیر ۵ ۶ بار اتفاق افتاده برام
اون موقعا که میگی خیره میشی چجوریه ؟ مثلا اطرافیان صدات کنند جواب میدی؟ به چیز خاصی فکر میکنی؟ یا فقط وقتی سرت درد میگیره متوجه درد میشی؟

اون موقعا که میگی خیره میشی چجوریه ؟ مثلا اطرافیان صدات کنند جواب میدی؟ به چیز خاصی فکر میکنی؟ یا فقط وقتی سرت درد میگیره متوجه درد میشی؟
جواب هم بدم خیلی با تاخیر میتونم جواب بدم

جواب هم بدم خیلی با تاخیر میتونم جواب بدم
علائمی که میگی خیلی غیراختصاصیه و بیشتر به نظر میرسه عصبی باشه ، یه آزمایش چک آپ برا تیروئیدت بدی شاید بد نباشه
اگه احیانا انقدری تکرار شد که برات آزاردهنده بود ، هوشیاریت تو اون مقطع زمانی یا بعدش کم شد ، علائم جدیدی مثل حرکات غیرارادی یا بی حسی دست و پا اضافه شد ، پیش متخصص مغز و اعصاب برو.

دوستان چند روز پیش صحبتی بود ک میشه برای مصرف هورمون رشد(نمیدونم قرص یا تزریق دقیقا) میشه رفت دکتر...
اول اینکه درسته؟ اطلاعی دارین از خطر یا همچین چیزی؟
بعد دکتر مربوطه اش چی میشه دقیقا؟😅🤝🤣

دوستان چند روز پیش صحبتی بود ک میشه برای مصرف هورمون رشد(نمیدونم قرص یا تزریق دقیقا) میشه رفت دکتر...
دستکاری نکن بدنتو مومن.

توی سن اش باید باشی
مگه شما سن رشدت تموم نشده؟
فکر میکنم ارتوپد و غدد باید بری
خطراتش هم میشه اگه بعضی جاهات صفحات رشد بسته شده باشه و بعضی جاها نشده باشه و تحت درمان اصولی قرار نگرفته باشی
شکل بدنت ار حالت طبیعی درمیاد و یه جات رشد میکنه یه جات نه

البته اطلاعات من خیلی سطحی و عمومی هست

علائمی که میگی خیلی غیراختصاصیه و بیشتر به نظر میرسه عصبی باشه ، یه آزمایش چک آپ برا تیروئیدت بدی شاید بد نباشه
اگه احیانا انقدری تکرار شد که برات آزاردهنده بود ، هوشیاریت تو اون مقطع زمانی یا بعدش کم شد ، علائم جدیدی مثل حرکات غیرارادی یا بی حسی دست و پا اضافه شد ، پیش متخصص مغز و اعصاب برو.
ببخشید محض کنجکاوی میپرسم چه ربطی به تیروئید داره دکتر؟

ببخشید محض کنجکاوی میپرسم چه ربطی به تیروئید داره دکتر؟
ربطی نداره ، فقط خیلی وقتا علائم غیراختصاصی ، شک مارو سمت اختلالات عصبی میبره. (اضطراب، افسردگی، تحریک پذیری) زمینه ساز علائم بیمار میشن، که گاهی تو اختلالات تیروئیدی وجود داره

فوق تخصص غدد اطفال
برای دختر یا پسر ؟ چند سالشه ؟ قد فعلیش چقدره؟ قد پدر مادرش چقدره؟ سابقه تاخیر رشدی یا تاخیر بلوع تو والدین داره؟ نمودار رشد قدی چجوری بوده؟
اول مرحله بلوغش بررسی میشه بعد اگه لازم بود یه سری آزمایش و گرافی مچ دست باید بگیره ، متخصص بگه تا چقدر جای رشد داره
چیزی که من از درمانگاه غدد یادمه ، در ۹۹٪ مواقع تو بچه ای که سندرومیک نیست تزریق هورمون رشد لزومی نداره
صرفا توصیه به درزش و خواب کافی شبانه

خوردن بیش از حد(بالفرض یک بسته،به نیتی احمقانه)قرص پتاسیم کلراید ۶۰۰،همین هایی که در داروخانه ها فروخته میشه،میتونه برای یک شخص سالم(بدون ناراحتی قلبی)کشنده باشه؟
چون شنیدم در مقادیر بالا میتونه در زمانی کوتاه باعث ایست قلبی بشه.

Back
بالا