سوالات پزشکی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yas21173
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وقتایی که خیلی نگران می شم و استرس می گیرم شبش به شدت دست چپم درد می گیره و به زور می تونم بخوابم
ممکنه مشکل جدیی باشه؟
به پزشک مراجعه کنم آیا؟
اطلاعات دقیق ندارم ولی میتونه گرفتگی رگ باشه ، بهتره که بری دکتر متخصص:)

وقتایی که خیلی نگران می شم و استرس می گیرم شبش به شدت دست چپم درد می گیره و به زور می تونم بخوابم
ممکنه مشکل جدیی باشه؟
به پزشک مراجعه کنم آیا؟
ميتونه مشكل اعصاب هم باشه. تا جاي امكان مراجعه كن

ممکنه مشکل جدیی باشه؟
به پزشک مراجعه کنم آیا؟
منم همین مشکل رو داشتم
رفتم متخصص قلب و اکو و نوار قلب و تست ورزش و اینا رو نوشت و در آخر معلوم شد مشکلی نیست و از استرس بوده. خودشم گفت معمولا تو این سن بیشتر از استرسه. ولی خب حداقل خیالم راحت شد که مشکل خاصی ندارم. به نظرم بری چک کنی بهتره

صبح عملا فلج میشم وحتی نمیتونم انگشتامو تکون بدم یا حس کنم و این معمولا نیم ساعت طول میکشه تا رفع بشه وباید نیم ساعت به سقف زل زنم..بعضی اوقات هم کلا نمیتونم از دستام یا پاهام استفاده کنم مثلا وقتی برای مدت طولانی میشینم نمیتونم وایسم اگه بلند بشم با سر میام رو زمین ...

صبح عملا فلج میشم وحتی نمیتونم انگشتامو تکون بدم یا حس کنم و این معمولا نیم ساعت طول میکشه تا رفع بشه وباید نیم ساعت به سقف زل زنم..بعضی اوقات هم کلا نمیتونم از دستام یا پاهام استفاده کنم مثلا وقتی برای مدت طولانی میشینم نمیتونم وایسم اگه بلند بشم با سر میام رو زمین ...
فلج خواب شدیده‌. شبا خیلی عمیق میخوابی؟

تقریبا وقتی خوابم میشه گفت مردم ..گه شب با یه حالتی بخوابم صبح با همون حالم بلند میشم
روز ها فعالیت ورزشی نداری؟
فعالیت ورزشی کیفیت خواب رو درست میکنه. ورزش روزانه داشته باش حتما. مواظب کم خونی هم باش.

پاشگاه میرم .تنها قرص مورد استفادم منیزیم ..کمبود اهن و خون یا ویتامین دی ندارم
البته در کنارش حس میکنم دستی که لمس میشه باد میکنه البته شاید احساس منه شاید اصلا بادی در کار نیست

کسی دوقطبی داشته؟قرص هایی که میخورده رو بگه

تاریخ مصرف قرص ملاتونین چقدره؟ یه قرصی دارم قدیما خریدمش، نمی‌دونم بازم میتونم مصرف کنم یا نه.

یه سوال اینکه یکی توی سن من موهاش سفید بشه و از کلاس هفتم شروع شده باشه و الان زیاد شده باشه دلیلش چیه؟ حدودا ۱۰ تا موی سفید دارم و دسته ای هم حدود ۴ تا کنار هم پیدا کردم

درود
دوز مصرفیتون چقدر هست روزانه؟
دچار سردرد تهوع گیجی تغییر در ضربان قلب شدید؟
یا اینکه بی قرار شده باشید عرق بکنید؟
در عضلاتتون احساس درد خفیف کنید؟

راستش این سوال مربوط به دندان پزشکی میشه تا پزشکی، ولی به هر حال با توجه به موضوع تاپیک، میپرسم
چند وقت پیش روی جعبه نخ دندانم یه محتوایی با این مضمون دیدم که نوشته: قبل از مسواک، از نخ دندان استفاده کنید و بعد دندون هاتون رو بشورید!
راستش من تا حالا هیچوقت اینکارو نکردم ؛ اول دندون هام رو میشورم و بعد نخ دندان میکشم... آیا نخ دندان کشیدن قبل از مسواک زدن، دلیل علمی داره؟ شما چطور انجامش میدید؟ قبل یا بعد؟
راستش، این موضوع مهمی نیست ولی چون تا حالا بهش فکر نکرده بودم برام سوال ایجاد کرد!
من یه ویدیویی توی یوتیوب میدیدم که دو تا دکتر دندون پزشک میومدن و باورهای نادرست رو در موردش حرف میزدن،
در مورد این میگفتن که دلیل علمی انگار وجود نداره، ولی صرفا بیشتر میک سنس میکنه که اول نخ بکشی و بعد مسواک بزنی
که خورده‌های غذا بیان بیرون اول و بعد با مسواک تمیز شن و اینا

• لایک
امتیازات: ROSEE
سلام
دوستان من یه دو سه روزه یه مشکلی دارم اما دلیلیشو خودم نفهیمیدم.
یه جورایی میشه گفت گردنم میگیره رگ گردنم انگار میگیره و اذیت میکنه.تا حالام همچین مشکلی نداشتم و درگیرش نبودم گردنمم بخوام کج و راست کنم یه مقداری میگیره
اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه ممنون

سلام
دوستان من یه دو سه روزه یه مشکلی دارم اما دلیلیشو خودم نفهیمیدم.
یه جورایی میشه گفت گردنم میگیره رگ گردنم انگار میگیره و اذیت میکنه.تا حالام همچین مشکلی نداشتم و درگیرش نبودم گردنمم بخوام کج و راست کنم یه مقداری میگیره
اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه ممنون
برا منم زیاد پیش اومده: خیره شدن زیاد به یکجا،بی حرکت موندن سر و گذاشتن اشتباه سر در هرحالی و واردشدن یک تنش عصبی ناگهانی عواملشه

با تکون دادن سر یا اینکه چیزی بنوشی(ولرم) هنگامیکه به یجا خیره میشی مثل مانیتور(عجیبه ولی جواب داده) یا گذاشتن بالش یا چیز نرم زیر سر موقع نشستن خوددرمانی های پیش پاافتاده منه

• دابل‌لایک
امتیازات: eTa
سلام
دارویی که تاریخ انقضاش رو زده سپتامبر یعنی تا اول سپتامبر یا تا آخر سپتامبر ؟ (فقط ماه و سال داره روز نداره )
سوال بعدی هم این که تا کی اشکالی نداره استفاده اش کنم ؟‌‌:)) همون موقعی که تاریخش رسید باید بریزمش دور ؟

من هر چقدر بخوابم بازم خوابم میاد یه بار گفتم بزار تا جایی که کلافه میشم بخوابم ۱۶ ساعت خوابیدم که دیگه کلافه شدم و بیدار شدم ولی بازم خوابم میومد البته این کارو دوسال پیش انجام دادم ولی خب همیشه خوابم میاد از لحاظ ویتامین یا ... و اینا چیزی کم ندارم و از تقریبا بچگی همینجوری بودم هیچ راه حلی نداره ؟
میتونم کنترلش کنم ولی خوشم نمیاد
الان خیلی ورزش نمیکنم ولی یه سال خیلی ورزش میکردم ولی اونموقع هم همین بودم

سلام
دارویی که تاریخ انقضاش رو زده سپتامبر یعنی تا اول سپتامبر یا تا آخر سپتامبر ؟ (فقط ماه و سال داره روز نداره )
سوال بعدی هم این که تا کی اشکالی نداره استفاده اش کنم ؟‌‌:)) همون موقعی که تاریخش رسید باید بریزمش دور ؟
تاریخ انقضای دارویی که تاریخ انقضای آن به صورت "سپتامبر" مشخص شده، به معنای انقضای آخرین روز سپتامبر می‌باشد. به عبارت دیگر، تا آخرین روز سپتامبر می‌توانید از این دارو استفاده کنید. از اول سپتامبر تا آخرین روز این ماه و سال مشخص شده، دارو به حالت معتبری قرار دارد.

در مورد دوم، بهترین راهنمایی این است که داروهایی که تاریخ انقضایشان گذشته را دور بریزید و استفاده نکنید. تاریخ انقضا نشان‌دهنده زمانی است که دارو ممکن است اثربخشی خود را از دست بدهد یا حتی ممکن است ضرری به سلامتی شما وارد کند. به عنوان مثال، دارویی که تاریخ انقضایش گذشته ممکن است نتایج معکوس داشته باشد یا منجر به عوارض جانبی شود. بنابراین، بهتر است هرگز از داروهای منقضی شده استفاده نکنید و آن‌ها را دور بریزید.

( حالا چیزیتون شد گردن من نندازین از لحنش معلومه من نگفتم اینوو ;)) )

• خنده
امتیازات: nils
Back
بالا