به نقل از par.b :آخه یه بار تو تلویزیون شنیدم اکثر بیماری های گوارشی (نه همشون)برمیگرده به عصبی بودن و استرس و اینجور چیزا
سرطان بر اثر پرخوری؟؟؟به نقل از شوکوهــ :خب عامل مهمیه استرس و عصبی بودن ، اما تنها دلیل نیست .
عصبی بودن واسترس داشتن ،توی گوارش تاثیر میذاره ، از جنبه های مختلفی ـم می شه بررسیش کرد .
وقتی عصبی هستی ، غذای بیشتری می خوری ، چاق می شی ، و مشکلات چاقی . چربی خون ، فشار خون و ...!
غذایی که می خوری ، اگه غذای سالمی نباشه ( با توجه به اینکه حجمش هم زیاده ) که خب سرطان و مشکلات دیگه .
استرس که داشته باشی ، قلب که تند تر بزنه ، بدن توان زیادی ُ جمع می کنه برای خون رسانی و اکسیژن رسانی .
فرآیند هضمت دیر تر انجام می شه ، یا دچار مشکل می شه .
بله درسته. یکی از عواملی که برای بعضی از سرطان ها ذکر میشه غذای نامناسبه.به نقل از eglantine :سرطان بر اثر پرخوری؟؟؟
منبع علمی داره؟
به نقل از eglantine :رزیم غذایی آره
اما پرخوری به طور مستقیم نه
آره فست فود ها یکی از عوامل مشکل های گوارشی است چون یه سری میکروب هایی توی گوشتشون ممکنه باشه که باعث بشه بیماری های گوارشی. به وجودبیاید و به خاطر همین میگن تا جایی که می تونید فست فود کمتر بخورید این چیزی بود که من شنیدمبه نقل از شوکوهــ :منم خود پرخوری رو نمی گم باعث سرطان می شه! به متن دقت کنید .
می گم این پرخوری به صورت های مختلف می تونه به بدن آسیب بزنه ،
به فرض اگه من صد گرم فست فود می خوردم و روش یک لیوان آب سرد و سفت شدن چربیش در دستگاه گوارش و
مشکلاتی که بر سر دستگاه گوارشم می اومده
حالا که پرخوری می کنم از اون غذای ناسالم سیصد گرم می خورم و چربیش هم بیشتره و اون روند ابتلا به اون بیماری تسریع می شه .
به نقل از par.b :آره فست فود ها یکی از عوامل مشکل های گوارشی است چون یه سری میکروب هایی توی گوشتشون ممکنه باشه که باعث بشه بیماری های گوارشی. به وجودبیاید و به خاطر همین میگن تا جایی که می تونید فست فود کمتر بخورید این چیزی بود که من شنیدم
انقدر رژیم غذایی نامناسب عوارض داره که ابتلا به سرطان اون آخر آخراسبه نقل از شوکوهــ :منم خود پرخوری رو نمی گم باعث سرطان می شه! به متن دقت کنید .
می گم این پرخوری به صورت های مختلف می تونه به بدن آسیب بزنه ،
به فرض اگه من صد گرم فست فود می خوردم و روش یک لیوان آب سرد و سفت شدن چربیش در دستگاه گوارش و
مشکلاتی که بر سر دستگاه گوارشم می اومده
حالا که پرخوری می کنم از اون غذای ناسالم سیصد گرم می خورم و چربیش هم بیشتره و اون روند ابتلا به اون بیماری تسریع می شه .
به نقل از eglantine :انقدر رژیم غذایی نامناسب عوارض داره که ابتلا به سرطان اون آخر آخراس
و سرطانم انقدر ریسک فاکتور های مهمتری داره که پرخوری و رژیم غذایی بعد از انا قرار میگیره
به نقل از eglantine :نه ابدا
اما همیشه برای بیان اثرات مضر یک عامل از اونایی که مهمتره نام میبرند
مثلا در این مورد
فشار خون مزمن , آترواسکلروز , انفارکتوس , حمله عروقی مغزی ,دیابت
نمیشهبه نقل از Fatemeh Mohammadkhani :ببخشید کسی میدونه چه جوری میشه با استفاده از نگاه کردن به عقربه، فشارخون گرفت؟(یعنی نه نبض بگیریم نه از گوشی استفاده کنیم)
والا در هیچ تکستی همچین چیزی ندیدمبه نقل از Fatemeh Mohammadkhani :@eglantine: منم این طور فکر میکردم اما تو یه درمانگاه دیدم که یه پرستار داشت اینطوری فشار میگرفت
منم تعجب کردم گفتم شاید بلد نیست!
امروز صبح از یه دکتر پرسیدم گفت عقربه یه لحظه تیک میزنه
البته اگه فشار زیاد باشه
که اونم دقیق نیست
به نقل از eglantine :والا در هیچ تکستی همچین چیزی ندیدم
با اصول فیزیکیشم مغایرت داره
اولین باره میشنوم![]()