- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- البرز-کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 89
- دانشگاه
- خوارزمی (کرج)
- رشته دانشگاه
- زبان و ادبیات انگلیسی
پاسخ : سوالات پزشکی و سلامت !
هوالشافی
پماد ویتامین A
هوالشافی
پماد ویتامین A
خوراکی هایی که فیبر دارن مثل سبزی و میوهبه نقل از shnk :دوستان کسی ک کبد چرب داره چیا باید بخوره؟
پ.ن:داشتن ک نه!در معرض داشتنش باشه همون اولش
برای کبد چرب ویتامینEمفیده که به صورت قرص های مکمل تجویز میشه البته در صورتی که عامل کبد چرب مصرف زیاد الکل نباشه چون در اینصورت ضرر هم دارهبه نقل از shnk :ویتامین CیاE؟
دکتر قرص ویتامینEگفته
اره تخم مرغ خوب نیست گفتم بیشتر موادی که این ویتامینو دارن جز غذاهای پرچرب حساب میشن مثلا تخم افتاب گردون که اصلا واسه کبد خوب نیست بهترینش سبزی و میوه هستبه نقل از shnk :چی؟تخم مرغ؟
تخم مرغ ک برا کبد خوب نیس اصن
اشتباه میکنم؟
جایگزینی روغن زیتون که چربی غیر اشباع داره با چربی های اشباع رو توصیه میکنن.به نقل از shnk :روغن زیتونم بده واسه اونایی ک کبد چرب دارن؟
به نقل از shnk :ویتامین CیاE؟
دکتر قرص ویتامینEگفته
کسی در مورد این سوال جوابی نداشت خیلی مهمه برامبه نقل از ایلیا :آقا کسی اینجا پاهاش ضربدری هست
من پاهام ضربدریه رفتم دکتر گفت باید عمل کنی :-s ولی گفت فعلا کفش طبی بپوشم و کفی کف کتونی بزارم تا عمل ولی یه جایه دیگه برای فیزیوتوراپی پدرم رفته بودیم گفت که به عمل نیازی نیست و با همین کفه طبی درست میشه و این پایه ضربدری مشکل رایجیه و جای نگرانی نیست چند نفر دیگه هم (مثلا همون جایی که رفتم کفش طبی سفارش بدم) گفتن به عمل نیازی نیست حالا شما اطلاعاتی از این پایه ضربدری دارین،عمل نیازه عایا ضرر های عمل چیه
راستش من زیاد در این مورد نمیدونم اما الان تو یه سایتی خوندم این که بخوای با کفش طبی این مشکلو اصلاح کنی بالای 10 سال این روش شانس کمتری داره نوشته بوداگر تا سن ۱۰ سالگی فاصله دو مچ پا کمتر از ۱۰ سانتی متر نباشد، جراحی ضرورت می یابد.که این مشکل خودش زمینه ساز ارتروز تو اینده هست.به نقل از ایلیا :کسی در مورد این سوال جوابی نداشت خیلی مهمه برام
اطلاعات كامل ندارم اما يه شبكه از مويرگ هست كه تو لثه ايجاد ميشه باعث ميشه سطح اون قسمت نازك بشه خون ريزي كنه :-&اما عملش چيز مهمي نيس و بعضياش با ليزر حل ميشه !!!البته بايد بگم انواع مختلفم داره كه هر كدوم يه جور درمان ميشن!!!!نفر بعدبه نقل از عقل کل :بعد از ماه ها دکترا کشف کردن خواهرم کلاف عروقی لثه داره و باید بیمارستان فوق تخصصی جراحی بشه. کسی اصلا راجع به این بیماری اطلاعی داره؟ درمانش چجوریه؟
جواب بده یکی در مورد این دیگه لطفابه نقل از ایلیا :آقا کسی اینجا پاهاش ضربدری هست
من پاهام ضربدریه رفتم دکتر گفت باید عمل کنی :-s ولی گفت فعلا کفش طبی بپوشم و کفی کف کتونی بزارم تا عمل ولی یه جایه دیگه برای فیزیوتوراپی پدرم رفته بودیم گفت که به عمل نیازی نیست و با همین کفه طبی درست میشه و این پایه ضربدری مشکل رایجیه و جای نگرانی نیست چند نفر دیگه هم (مثلا همون جایی که رفتم کفش طبی سفارش بدم) گفتن به عمل نیازی نیست حالا شما اطلاعاتی از این پایه ضربدری دارین،عمل نیازه عایا ضرر های عمل چیه
خوب وقتی اطلاعات ندارند نمیتونند جواب بدنبه نقل از ایلیا :جواب بده یکی در مورد این دیگه لطفا
بعد یه سوال دیگه اگه دکترای دیگه هم تشخیص بدن عمل نیازه ولی من عمل نکنم چی میشه؟
آخه میگن اگه عمل کنی این پا دیگه برات پا نمیشه در ضمن حداقل 3 ماه از بالای کمر به پایینم باید بعد عمل تو گچ باشه خب خیلی سخته