- شروع کننده موضوع
shahnaz
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بندرعباس
کسی اینجا هست که رشته اش انسانی باشه؟
من قراره باشه! به نظرم همه باید انسانی رو بخونن! ما یه معلم تاریخ داریم خداااس!! ریاضی خونده اما بعد پشیمون شده رفته انسانی! کل بچه های کلاسمونو از تجربی و ریاضی زده! خیلی توپ حرف میزنه! اگه رئیس جمهور شه ایران به آمریکا هم میرسه!! خیلی چیزا میگه مثلن میگه مردم حق خودشونو نمی دونن و مدنی خیلی مهمه! تو زندگی و جامعه ی مردم! مثلن شما می دونین حقتون در برابر پلیسا چیه؟ پلیس باید 2 قدم عقب تر از شما وایسته و اول از همه باید کارتشو نشون بده و حق برخورد با شما رو نداره! بدون حکم جعل نمی تونه جایی ببره شما رو!! من واقعن نمی دونستم! اگه سوالی داری شمارشو بهت میدم!کسی اینجا هست که رشته اش انسانی باشه؟
من رشتم انسانی و به نظرم عالیهبه نقل از f@T :منم انسانی دوستدارم اما میترسم....
عربی عربی
از عربی خیلی میترسم
اما عاشق تاریخم
به نظر شما با عربی چه کننم که تنها مانع من از امدن به انسانی است
ولی ما الان تو تبریز داریم کلاسی که انسانی بودن و سمپادیم بودن و حتی کنکورم دادن.به نقل از ARS :سلام.
حقیقتش از همون دوره راهنمایی،بحث انتخاب رشته خیلی ذهنمو در گیر خودش کرده بود.
سال دوم راهنمایی بود که فهمیدم سمپاد فقط رشته های ریاضی فیزیک و علوم تجربی رو داره.
و سال سوم که یکم شناختم بیشتر شده بود فهمیدم که علاقه من به رشته علوم انسانیه و به همین دلیل در پایان سال سوم سمپاد رو ترک کردم.
میخواستم بدونم تصمیم درست بوده؟
یکم در مورد رشته علوم انسانی و رشته های دانشگاهیش و نقش هر کدوم در جامعه برام بگید.
البته توی پرانتز اینم اضافه کنم که سمپاد قراره،امسال این رشته رو بیاره و آزمون ورودی برگذار میشه!
سلام بچه ها
لطفا اگه میشه برای یازدهم انسانی کتاب کمک درسی در سطح متوسط و متوسط به بالا معرفی کنید .
خیلی ممنون