• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

رشته های تخصصی جدید در سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : رشته های تخصصی جدید در سمپاد

بابا رشته انسانی رو برا ما راه بندازند بقیه اش پیش کش!
الان کلی ازاستعداد های شعرو ادبیات و فقه ما داره همین جوری هدرمیره!

حیف که از ما گذشت :((

به نقل از blaugrana :
بابا رشته انسانی رو برا ما راه بندازند بقیه اش پیش کش!
الان کلی ازاستعداد های شعرو ادبیات و فقه ما داره همین جوری هدرمیره!
اره والا...میدونین تاحالا چند نفر از مدرسه ما،مرکز رو ترک کردن و رفتن یه مدرسه ی معمولی که زشته انسانی هم داره؟ :| :|

اگه بشه خوبه! (:|

من که گول خوردم و خر شدم
ولی هر چی دارم بیشتر فکر میکنم، میبینم این قومی که بر ما حاکمن(آموزش و پرورش) کاری نکردن که به نفعمون باشه که این بخواد دومیش باشه.

اصن خود همین وزیر تو رادیو گفت که میخوان سمپاد انسانی راه بندازن اینو خودم شنیدم مطمئنم

و گفت که زمان برگزاری امتحانشم تو اسفند با بقیه ی رشته هاست ;)

به نقل از محمّد :
بنا به گفته یکی از دوستان سمپادی ، آموزشگاه فنی حرفه ای سمپاد در یکی از شهرستان های شمال کشور (لاهیجان گویا) در شرف تاسیس است. لطفا اگر کسی اطلاعات دقیق تری مارو هم در جریان بزارید.
بله من هم شنیدم و اگه اشتباه نکنم خبر تاسیسش راهم شنیدم
اقا اموزش وپرورش بیاد این کتابای درسی را درس کنه اموزش پیشرفتش پیش کش تو دوره راهنمایی کتابا به دی مزخرفن که من سال پنجم همش را میفهمیدم باز خدا بابای معلمای زیست و فیزیک وشیمی راهنماییمون را بیامرزه که به ما جزوه می گفتن به جای خوندن کتاب که واقعا هم بدرد بخوره خودشون کتاب چاپ می کنن بعد تو ازموناشون از کتابای خودشون سوال نمیدن باید کتب کمک اموزشی بخونی واین یعنی عدالت اموزشی! ;D

واقعا اگه فنی حرفه ای سمپاد کلید بخوره عالیه دیگه نخبه ها فقط تئوری کار نمیکنن در عمل هم وارد میشن این خیلی خوبه.

به ما که تو بهمن بود یه نظر خواهی کردن که به نظرتون رشته ی انسانی هم بزاریم یا نه...
مدیرمون گفت اگه کسایی بخوان با اون یکی مرکز هماهنگ میکنیم که اگه شد یه کلاس داشته باشیم...
حالا ببینیم چی میشه...

واقعا ایول داره ... امیدوارم که اجرا شه

Back
بالا