trustme
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کاشان
- سال فارغ التحصیلی
- 1387
- دانشگاه
- دانشگاه خواجه نصیر طوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : کمک برای تغییر صفحه اول سایت
دقیقا نیاز داریم همچین طرحی که تو پیش گرفتی رو درست کنیم. با استفاده از SSI محیط رو میشه مثه قالب همینجا کرد؛ فکر میکنم بهتره ادامه بدی
فقط اینکه توی کار اصلی به جای اینکه با iframe کار کنیم، بهتره با کد php اطلاعات رو وارد کنی؛ تووی سمپل های SSI هست
سلام؛ ممنون از زحمتی که کشیدیبه نقل از پویا م :سلام.
اینی که اپلود کردم خیلی ناقصه. یعنی اسکلت کلیه. از slide show برای معرفی صفحاتی مانند فروم و گروه نوشته استفاده می کنه.
برای اخرین پست های انجمن هم از SSI.php خود smf که بسیار موجود خوبیه استفاده میکنه. باز می گم. فقط اسکلته. اگه خوب بود بگید که کاملش کنم.
البته همشو خودم طراحی نکردم. بیشترش رو از اینترنت استفاده کردم.
دقیقا نیاز داریم همچین طرحی که تو پیش گرفتی رو درست کنیم. با استفاده از SSI محیط رو میشه مثه قالب همینجا کرد؛ فکر میکنم بهتره ادامه بدی
فقط اینکه توی کار اصلی به جای اینکه با iframe کار کنیم، بهتره با کد php اطلاعات رو وارد کنی؛ تووی سمپل های SSI هست
سلام؛ من شخصا حال میکنم حال کنم؛ باهم چت هم کردیم :) چیزی که من فهمیدم، اینه که تو میتونی یک صفحه اولی درست کنی که فقط خوشگل باشه و شاید اصلا کاربردی نباشه. تا درست نکنی نمیشه نظری دادبه نقل از αℓιяєzα χχ :سلام دوستان
خواهش می کنم برای طراحی دست نگه دارید چون من تا چند روز دیگه کل طراحی های سایت رو طراحی می کنم
ولی یه چیزی می گم قول بدید که ناراحت نشید
هیچ کدوم از طراحی هاتون به درد نمیخوره
اینو جدی می گم
فقط بزارید طراحیمو تموم شه
حال می کنید