zahra-E
کاربر حرفهای
پاسخ : اعلام مدالهای المپیاد شیمی(1391)
یعنی میشه اسم ماهم بزنن
یعنی میشه اسم ماهم بزنن
به نقل از shakiba.n :واقعا حیف شدی سزار...
حيف اونايين كه خيلي از ماها جاشونو تنگ كرديمبه نقل از هیربد :با تشکر از همگان! و تبریک به تمامی دوستان بابت مدال هایی که کسب کردند
و اینکه بگم سزار خیلی حیف شدی
چقدر اعتماد به نفس...به نقل از César :حيف اونايين كه خيلي از ماها جاشونو تنگ كرديم
آقاجانی طلا جهانب شده!خیلی ایول داره...معلم خوبی هم هست...به نقل از Werner Karl Heisenberg :آقاجانی طلای جهانی آورده
دل پرستان نقره جهان
آرش کشاورزی برنز جهانی
آرش فیروزبخت طلای جهانی
دوتای آخر مال امسالن
همه از حلی1 تهران
× پست فینگلیش ندین لطفا.
هههههبه نقل از icho man :امسالم ما پسرا هر چی مدال هست به لطف خدا درو میکنیم چون هوش برتریم!
به نقل از icho man :امسالم ما پسرا هر چی مدال هست به لطف خدا درو میکنیم چون هوش برتریم!
خب ببینید همین قضیه نشون میده که این دخترایی که میگید هوش تصمیم گیری جدی رو ندارن و اینقدر حرف مردم براشون مهمه که تلاششون رو رو کارنامه و درس مدرسه متمرکز میکنن. (تکیه بر احساس به جای منطق). ولی.mya 1376:
اصلا هم اینطوری نیست من طی تحقیقات ویژه فهمیدم چرا پسرا تو المپیاد بهترن و مطمینم که دلیلش اینه
خب نگاه کنید اونقدری که نمره مدرسه و معدل واسه دخترا مهمه واسه پسرا نیست .واسه همینم اونا همه وقتشونو میذارن پایه المپیاد اما دخترا هم مدرسه میخونن هم المپیاد پس وقت کمتری و درنتیجه تمرکز کمتری میره سمت المپیاد ....
به نقل از Iman.Mage :من به شدت معتقدم که فرد با فرد کاملا متفاوته و نمیتونیم بگیم پسرا از دخترا باهوش ترن یا برعکسش.
ولی اگه بخوایم اکثریت رو در نظر بگیریم،خب ببینید همین قضیه نشون میده که این دخترایی که میگید هوش تصمیم گیری جدی رو ندارن و اینقدر حرف مردم براشون مهمه که تلاششون رو رو کارنامه و درس مدرسه متمرکز میکنن. (تکیه بر احساس به جای منطق). ولی.
البته منظور من از جملهی بالا فقط اون عدهای هست که تکلیفشون با خودشون روشن نیست و به جای اینکه با خودشون دو دوتا چهارتا بکنن و ببینن چکار به دردشون میخوره ...
البته باز هم میگم، افراد با هم متفاوتن و دخترای زیادی هستن که برخلاف اکثریت، خودشون تصمیم میگیرن و با منطق راهشون رو انتخاب میکنن.
به نقل از mya1376 :من اصلا همچین حرفی زدم؟
گفتم دخترا واسه حرف مردم میرن درسای مدرسه رو میخونن؟؟؟؟
این کار دخترا واسه اینه که میخوان تو همه چیز خوب باشن
یعنی تحمل نمره 18 رو ندارن....
ولی پسرا براشون فرق نمیکنه 20 بشن یا 15 واسه همینم میانگین معدل دخترا تو کشور بهتره....
پسرا معمولا تک بعدین چون ارتباط بین نیمکره راست و چپ مغزشون کمتر از خانماست (بععععله )
واسه همینم تو المپیادا بهترن
وگرنه تو کنکور بازم دخترا درخشیدن..حتی تو مهندسیش.. \/
کدومشون دقیقا ایول ندارن ؟به نقل از Iman.Rage :جدا آقای خاوران ایول دارن بهشون تبریک میگم.