- شروع کننده موضوع
saeid01
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی کاشان
- شهر
- کاشان
سلام بچه ها
من دیدم چند وقته این انجمن خوابیده ، گفتم یه حالی دوره هم بکنیم و 4 تا چیز هم یاد بگیریم
از اونجایی که اکثرن بچه ها دیگه یه دوربین دیجیتال کنار دستشون هست ، سعی می کنم که
نحوه ی گرفتن بعضی عکس ها که اکثرن میبینیم و لذت می بریم رو براتون بگم .
اگه دقت کنید ، عکس ِ بالایی بیشتر شبیه یه رویاست تا عکس ؛ حالا می خوایم بگیم چطوری
یه عکس اینطوری بگیرین
برای اینکار ، اولن یه فضایی می خواین که یه رود یا جوی ، جریان داشته باشه ؛ بعد اون هم یه
سه پایه لازم دارین . دوربین رو روی 3پایه میزارین و کادری که دوست دارین رو می بندین . حالا
می رسیم اونجایی که باید خلاقیت به خرج بدین. اول از همه دوربین رو روی حالت TV میزاریم
حالا میرسیم به قسمت دوم ، توی دوربین یه چیزی هست ، به اسم ِ شاتر ، شاتر ؛
مدت زمانی که تصویر به سنسور میرسه رو بیان می کنه . برای اونکه بخوایم یه همچین
صحنه ای رو درست کنیم ، با توجه به سرعت حرکت آب ؛ سرعت شاتر رو از 1/30 ثانیه تا 4
ثانیه کم و زیاد میکنیم , اینجا توجه داشته باشین که برای اینکه دوبین تکون نخوره ، حتمن باید
3پایه داشته باشین .
بعد از اینکه سرعت شاتر رو روی عدد دلخواه گذاشتیم ، حالا فقط باید کلید دوربین رو فشار
بدیم ! به همین راحتی میشه یه همچین صحنه ی بکری رو خلق کرد .
میمونه یه سری ویرایش ، که اون رو با سلیقه ی خودتون توی فتوشاپ انجام میدین.
چند تا عکس میزارم از نمونه های این روش ؛ که اون شهرایی که آبشار ، دریا ، یا رودخونه دارن
می تونن استفاده کنن .
من دیدم چند وقته این انجمن خوابیده ، گفتم یه حالی دوره هم بکنیم و 4 تا چیز هم یاد بگیریم
از اونجایی که اکثرن بچه ها دیگه یه دوربین دیجیتال کنار دستشون هست ، سعی می کنم که
نحوه ی گرفتن بعضی عکس ها که اکثرن میبینیم و لذت می بریم رو براتون بگم .
اگه دقت کنید ، عکس ِ بالایی بیشتر شبیه یه رویاست تا عکس ؛ حالا می خوایم بگیم چطوری
یه عکس اینطوری بگیرین
برای اینکار ، اولن یه فضایی می خواین که یه رود یا جوی ، جریان داشته باشه ؛ بعد اون هم یه
سه پایه لازم دارین . دوربین رو روی 3پایه میزارین و کادری که دوست دارین رو می بندین . حالا
می رسیم اونجایی که باید خلاقیت به خرج بدین. اول از همه دوربین رو روی حالت TV میزاریم
حالا میرسیم به قسمت دوم ، توی دوربین یه چیزی هست ، به اسم ِ شاتر ، شاتر ؛
مدت زمانی که تصویر به سنسور میرسه رو بیان می کنه . برای اونکه بخوایم یه همچین
صحنه ای رو درست کنیم ، با توجه به سرعت حرکت آب ؛ سرعت شاتر رو از 1/30 ثانیه تا 4
ثانیه کم و زیاد میکنیم , اینجا توجه داشته باشین که برای اینکه دوبین تکون نخوره ، حتمن باید
3پایه داشته باشین .
بعد از اینکه سرعت شاتر رو روی عدد دلخواه گذاشتیم ، حالا فقط باید کلید دوربین رو فشار
بدیم ! به همین راحتی میشه یه همچین صحنه ی بکری رو خلق کرد .
میمونه یه سری ویرایش ، که اون رو با سلیقه ی خودتون توی فتوشاپ انجام میدین.
چند تا عکس میزارم از نمونه های این روش ؛ که اون شهرایی که آبشار ، دریا ، یا رودخونه دارن
می تونن استفاده کنن .