اینو قبول دارم ، تابستون امسال خیلی بیکار بودیم و حال نمی دادبه نقل از lollipop :هر چی باشه از بیکاریه تو تابستون بهتره...
بچه ها کسی تغییر رشته نداده؟؟![]()
اره داریم !به نقل از sahere-handsome :دکی مطمئنی کنکور داریم؟![]()
به نقل از !SaDeGh! :اینو قبول دارم ، تابستون امسال خیلی بیکار بودیم و حال نمی داد
اینجا رو که نمی دونم ، اما یکی از بچه های مدرسه ما که تغییر رشته داده ، مخم رو خورد از بس گفت دفتر زیستت بده ، کتاب زیستت بده ...اره داریم !
![]()
شما که تلاش می کردی و داشتی زیست می خوندی ، پس چی شد؟به نقل از sRina :بیخیال کنکور و تغییر رشته!دلم خونه از دست این دومورد(البته من امسال تغییر رشته ندادم)
یه سوال:کسی هست که رفته باشه/بخواد بره انسانی؟
اگه خدا بخواد میشیم :) فعلا که فقط به منظور تمسخر میگن اق دکتربه نقل از Dr.Stansfield :شما هم دکتر شدی؟![]()
به نظرم اصلا شما سعی نکن بری ریاضیبه نقل از Dr.Stansfield :یه سوال....من الان تجربیم اگه پیش برم ریاضی چقد ضربه میخورم؟
البته دلیل داره این کارم ها!
به نقل از Dr.Stansfield :یه سوال....من الان تجربیم اگه پیش برم ریاضی چقد ضربه میخورم؟
البته دلیل داره این کارم ها!
یه حسابانه و یه جبر و احتمال که جبر و احتمالشو خوندم!به نقل از lollipop :سخته, آخه درسای سوم سختن!!!
به نقل از Dr.Stansfield :یه حسابانه و یه جبر و احتمال که جبر و احتمالشو خوندم!اوه اوه هندسه
![]()
نه بابا !ما سر این هندسه 1پیر شدیمبه نقل از lollipop :نمی دونم آخه تابستون سوم به پیش درسای پیشم شرو میشه, تو باید قبلش حسابان و هندسه رو بخونی دیگه
باو هندسه که خوفه![]()
مدارس سمپاد انسانی هاش کمه ، حالا بخوان همون تعداد اندک هم بیان سمپادیا که نمیشه؟به نقل از sRina :×کسی انسانی نبود؟!×
به نقل از sahere_handsome :هه
امیدوارم فردا روز خوبی باشه و تا آخرین روز امسال همه روز بهتر از دیروز :)
من نمیدونم فردا برناممون چیه
بچه ها شنیدم 5 تعطیل میشه؟شما تعطیل میشین؟
من از اول راهنمایی پنجشنبه هام تعطیل بوده اما امسال نا مردا تعطیلش نکردنبه نقل از sahere_handsome :بچه ها شنیدم 5 تعطیل میشه؟شما تعطیل میشین؟