پارسال 25% بود برای پیشای امسال که پارسال امتحان نهایی دادن همین چند روز پیش اعلام شد که میزان تاثیر 40% شده. در کل سیستم اینجوریه که میزان تاثیر امتحان نهایی هر سال رو ساله بعدش اعلام میکنن! پس اگه امسال 25% شده 40% حتما ساله بعد برا ما کمه کمش میشه 50%!به نقل از برانول :كي ميگه 35 40 درصد بوده؟؟
فقط25 درصد اونم تو بعضي زيرگروهاي خاص فقط تاثير مثبت
به نقل از ania :منتظر بودم شما امر بفرمائید!
آنیا خانوم 2تا پست رو پشت سر هم نمیدن. کی میخوای یادبگیری آخه؟؟؟!!!به نقل از ania :ممنون! :)
بابا دلسرد شدم !به نقل از hoda.m :بچه ها من یادمه یکی میخواست سوال بذاره... چی شد؟!!!
به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :این جا کسی پیدا نمیشه که رشتش ریاضی باشه؟!
هی...
به نقل از !SaDeGh! :بابا دلسرد شدم !
اگه هم سوال زمین شناسی واسه مهرناز خانم میگین کهاونم خودش گفت اگه تستیه لازم نیست !
به نقل از lollipop :منم هستم... منم هستم..
بیاین مام راجع به درسامون بحرفیم
حسابان تا کجا خوندین؟؟ هندسه؟؟ جبر؟؟ کامپیوتر؟؟
به نقل از The Bug :ما تا اول ميدان مغناطيسي خونديم فك كنم
به نقل از ImanHD :میدان مغناطیسی فک کنم فصل 4 یا 5ه !
این میدان الکتریکیه!
امتحانای ترم اول رو حرفشو میزنن ولی هنوز قطعی نشده!به نقل از hoda.m :مگه من گفتم بچم صادق قرار بود سوال بذاره؟! چرا من هرچی میگم شما به خودتون میگیرین؟!!!
.
راستی بچه ها یه سوال:
امتحان های ترم اولمونم نهایی شد؟
.
مهرناز، چی کار کردی با المپیاد؟
.
راستی آقا صادق...
(ولش کن!)
میشه بگین از کجا شنیدین که ممکنه امتحان ترم اول هم نهایی بشه!به نقل از Dr.Stansfield :امتحانای ترم اول رو حرفشو میزنن ولی هنوز قطعی نشده!
من که خیلی وقته بیخیال المپیاد شدم
بچت صادق
بچه ها بچه ها ...زیست بهتون جزوه میگن؟
من از پارسال شنیده بودم بچه ها میگفتن...امسالم بچه ها و معلما میگن نمیدونم!به نقل از HIM :میشه بگین از کجا شنیدین که ممکنه امتحان ترم اول هم نهایی بشه!
جزوه ی زیست بهمون میگن اونم چه جزوه ای!
واقعا چه منبع معتبری!!!به نقل از Dr.Stansfield :من از پارسال شنیده بودم بچه ها میگفتن...امسالم بچه ها و معلما میگن نمیدونم!
چه جزوه ای؟
به ما نمیگه جزوه ولی کتابو محشر درس میده!به نقل از Dr.Stansfield :بچه ها بچه ها ...زیست بهتون جزوه میگن؟