پارسال 25% بود برای پیشای امسال که پارسال امتحان نهایی دادن همین چند روز پیش اعلام شد که میزان تاثیر 40% شده. در کل سیستم اینجوریه که میزان تاثیر امتحان نهایی هر سال رو ساله بعدش اعلام میکنن! پس اگه امسال 25% شده 40% حتما ساله بعد برا ما کمه کمش میشه 50%!به نقل از برانول :كي ميگه 35 40 درصد بوده؟؟
فقط25 درصد اونم تو بعضي زيرگروهاي خاص فقط تاثير مثبت
به نقل از ania :منتظر بودم شما امر بفرمائید!![]()
آنیا خانوم 2تا پست رو پشت سر هم نمیدن. کی میخوای یادبگیری آخه؟؟؟!!!به نقل از ania :ممنون! :)
بابا دلسرد شدم !به نقل از hoda.m :بچه ها من یادمه یکی میخواست سوال بذاره... چی شد؟!!!
به نقل از i!i!iVAHIDi!i!i :این جا کسی پیدا نمیشه که رشتش ریاضی باشه؟!
هی...
به نقل از !SaDeGh! :بابا دلسرد شدم !
اگه هم سوال زمین شناسی واسه مهرناز خانم میگین کهاونم خودش گفت اگه تستیه لازم نیست !![]()
به نقل از lollipop :منم هستم... منم هستم..
بیاین مام راجع به درسامون بحرفیم
حسابان تا کجا خوندین؟؟ هندسه؟؟ جبر؟؟ کامپیوتر؟؟
![]()
![]()
به نقل از The Bug :ما تا اول ميدان مغناطيسي خونديم فك كنم
به نقل از ImanHD :میدان مغناطیسی فک کنم فصل 4 یا 5ه !
این میدان الکتریکیه!
امتحانای ترم اول رو حرفشو میزنن ولی هنوز قطعی نشده!به نقل از hoda.m :مگه من گفتم بچم صادق قرار بود سوال بذاره؟! چرا من هرچی میگم شما به خودتون میگیرین؟!!!
.
راستی بچه ها یه سوال:
امتحان های ترم اولمونم نهایی شد؟
.
مهرناز، چی کار کردی با المپیاد؟
.
راستی آقا صادق...
(ولش کن!)
میشه بگین از کجا شنیدین که ممکنه امتحان ترم اول هم نهایی بشه!به نقل از Dr.Stansfield :امتحانای ترم اول رو حرفشو میزنن ولی هنوز قطعی نشده!
من که خیلی وقته بیخیال المپیاد شدم
بچت صادق
بچه ها بچه ها ...زیست بهتون جزوه میگن؟![]()
من از پارسال شنیده بودم بچه ها میگفتن...امسالم بچه ها و معلما میگن نمیدونم!به نقل از HIM :میشه بگین از کجا شنیدین که ممکنه امتحان ترم اول هم نهایی بشه!
جزوه ی زیست بهمون میگن اونم چه جزوه ای!![]()
واقعا چه منبع معتبری!!!به نقل از Dr.Stansfield :من از پارسال شنیده بودم بچه ها میگفتن...امسالم بچه ها و معلما میگن نمیدونم!
چه جزوه ای؟![]()
به ما نمیگه جزوه ولی کتابو محشر درس میده!به نقل از Dr.Stansfield :بچه ها بچه ها ...زیست بهتون جزوه میگن؟![]()