به نقل از BUG :ینی خیلی چرت بود اون همه درس خوندم (یعنی 45 دقه مثلا ) بعد کل امتحان 5دقه بود
کلا خوندن لازم نداشت اونایی که بلد بودم رو بدون خوندن هم بلد بودم اونایی هم که بلد نبودم رو با خوندنم یاد نمیگرفتم
آفرینبه نقل از BUG :بنده به ××× خوردن افتادم. این امتحانرو 11 و نیم شدم افتادم
به نقل از hoda.m :من برگشتم!!!
چقدر اين جا خلوت شده ها...
اول به بچه هاي تازه وارد بايد بگم «خيلي خوش اومديد!»
نينا خانوم خوش اومدي!
بعدش هم از بچه هاي ديگه بپرسم:
چرا ساكتين؟
چرا ديگه كسي پستي نميذاره؟
چرا يه سري كلا از سايت رفتن؟!
اینجا بچه های ورودی 85 اول خودشونو معرفی میکنن بعد اگه سوالی از هم سن و سالای خودشون داشتن اینجا راجبش بحث میکنن! :)البته چیزی که ربط داشته باشه به درس و مدرسه و اینابه نقل از NESA :این جا بحث سر چیه؟!
منم ورودی 85 هستم، اسم تاپیک جالب بود، اومدم ببینم چه خبره!
ولی راستش نفهمیدم! :-[
به نقل از MonasOUsCk :اینجا بچه های ورودی 85 اول خودشونو معرفی میکنن بعد اگه سوالی از هم سن و سالای خودشون داشتن اینجا راجبش بحث میکنن! :)البته چیزی که ربط داشته باشه به درس و مدرسه و اینا
الان فلا بحث خاصی نیست
آره ما زیستمونو که همیشه امتحانامون تستیه برا همون باید تستارو بخونیم حتما"...بعد فیزیکم که تست کنکور کار میکنیم...زبان فارسیم که دیگه ترکیدیم بس که امتحان تستی گرفتن ما کار کردیم...واسه ادبیاتم جدیدا" تستهای آرایه رو کارمیکنیم...دین و زندگیم هر درس رو که میخونیم بعدش باید تستاشو دربیاریم...دیگه شیمی هم که خودمون میزنیم چون تو امتحانامون تست داریم!ولی اینکه معلم بخواد از یه کتاب خاص یه صفحه هایی رو معین کنه که تستاشو بزنیم نه...البته یه زمانی قرار بود قرابت معنایی هامون سبطی با کلاس پیش بریم بخونیم که در حد فرضیه بودبه نقل از hoda.m :بچه ها شما امسال تست هم ميزنين؟
تو برنامه ي مدرستون جايي براش گذاشتن؟
ماشالله!به نقل از Dr.Stansfield :آره ما زیستمونو که همیشه امتحانامون تستیه برا همون باید تستارو بخونیم حتما"...بعد فیزیکم که تست کنکور کار میکنیم...زبان فارسیم که دیگه ترکیدیم بس که امتحان تستی گرفتن ما کار کردیم...واسه ادبیاتم جدیدا" تستهای آرایه رو کارمیکنیم...دین و زندگیم هر درس رو که میخونیم بعدش باید تستاشو دربیاریم...دیگه شیمی هم که خودمون میزنیم چون تو امتحانامون تست داریم!ولی اینکه معلم بخواد از یه کتاب خاص یه صفحه هایی رو معین کنه که تستاشو بزنیم نه...البته یه زمانی قرار بود قرابت معنایی هامون سبطی با کلاس پیش بریم بخونیم که در حد فرضیه بود
به ما گفتن بعد از عید کلا" نهایی کار کنینبه نقل از hoda.m :ماشالله!
( اكثر درسا) به ما گفتن بعد از عيد كلا تست!
شيمي الانم تست ميزنيم!
خودمون فيزيك و زيستم تست ميزنيم!
من هم هستم.........به نقل از ▓ پـ ــوریـ ـا ▓ :ما حسابان که فقطو فقطو کتاب ، ولی فیزیک گاهی سوالات تستی رو میگه حل کنیم مثلا مثال میگه تو جزوه بنویسیم بعد که حل میشه میگه این مال کنکور سال فلان بود
ولی بعد عید اکثرا میگن امتحان نهایی کار میکنیم
میخواستم ببینم کشوری بوده یا استانیبه نقل از F@temeh :آره خب همه داشتن
به نقل از لولیع² :میخواستم ببینم کشوری بوده یا استانی
البته فک کنم سوالاش کشوری نبود