N!na کاربر نیمهحرفهای ارسالها 203 امتیاز 624 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان شهر تهران مدال المپیاد منم بايد بنويسم "فعلا قبولي در مرحله 2 پانزدهمين دوره ي المپياد زيست شناسي" ؟! 2012/4/1 #1,031 پاسخ : شماها برای پیش چه کتابایی میخرید؟ چند وقت دیگه نمایشگاه کتابه ها...
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/4/1 #1,032 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 يه كتاب هس يكي بم گفته حتمن يخر ! كتاب گاج ـه . هر سه سال فيزيكو داره . من نديدمش تاحالا كسي داره؟
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 يه كتاب هس يكي بم گفته حتمن يخر ! كتاب گاج ـه . هر سه سال فيزيكو داره . من نديدمش تاحالا كسي داره؟
death کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,023 امتیاز 408 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شیراز شهر شیراز 2012/4/2 #1,033 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 فقط یکم احساس میکنم موضوعتون به مشاوره تحصیلی ربط داره ، بحث رو اونجا ادامه بدین لطفا
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 فقط یکم احساس میکنم موضوعتون به مشاوره تحصیلی ربط داره ، بحث رو اونجا ادامه بدین لطفا
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/4/2 #1,034 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 یعنی الان من بپرسم کتاب خوب برا جبر چیه چون معلممون خیلی گاوه هم مربوط به اینجا نیست؟ بیتا : اونی که قانون ها رو گذاشته میگه نیست من نذاشتم والا
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 یعنی الان من بپرسم کتاب خوب برا جبر چیه چون معلممون خیلی گاوه هم مربوط به اینجا نیست؟ بیتا : اونی که قانون ها رو گذاشته میگه نیست من نذاشتم والا
LOLLIPOP کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,186 امتیاز 11,412 نام مرکز سمپاد فـرزانگان یک شهر تبـریـز دانشگاه پلیتکنیک رشته دانشگاه مهندسی پلیمر/رنگ 2012/4/4 #1,035 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 برنامه ی امتحان نهایی رو دادن بهتون؟؟ میدونین که واسه زبان 6 روز وقت دادن
Hamid.s Bug ارسالها 1,688 امتیاز 16,727 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد1 شهر مشهد دانشگاه فردوسی رشته دانشگاه نرمافزار 2012/4/4 #1,036 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 معلم زبان ما گفت چون پارسال میانگین نمره زبان کشوری 6 بوده بعد بعد زبان حسابانه. میشه برا حسابان خوند.
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 معلم زبان ما گفت چون پارسال میانگین نمره زبان کشوری 6 بوده بعد بعد زبان حسابانه. میشه برا حسابان خوند.
Amir Hossein کاربر فوقحرفهای ارسالها 581 امتیاز 861 نام مرکز سمپاد شهیدهاشمی نژاد2 شهر مشهد 2012/4/4 #1,037 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 بله بله بسیارمسخره حسابان3روز فیزیک و شیمی1روز زبان6روز
sahere کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,829 امتیاز 11,818 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2012/4/4 #1,038 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 نکته جالب اینه که واسه درسی مثه زمین که همه ی همه ش حفظیه یه روز وقت گذاشتن! حداقل میذاشتنش بعد زبان تو اون شیش روز اینو بخونیم خب
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 نکته جالب اینه که واسه درسی مثه زمین که همه ی همه ش حفظیه یه روز وقت گذاشتن! حداقل میذاشتنش بعد زبان تو اون شیش روز اینو بخونیم خب
F@temeh کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,877 امتیاز 15,504 نام مرکز سمپاد فرزانگـــان شهر کاشـــان مدال المپیاد مرحله اول ریاضی دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه سخت افزار 2012/4/4 #1,039 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 ماكه قراره دسته جمعي با يجه ها بريم اردو تو اون شيش روز ولي شيمي :-s من شيمي حاليم نيس هيجي!از تجربيامون شنيدم كه انكار براي زيست هم كم وقت كداشتن ما كه قراره كنسل كنيم نهايي رو شما برا نهايي فقط كتابو ميخونيد ديكه؟ :-s من درسايي مثه فيزيكو يه بار هم كتابو نخوندم . شما الان براتون ازاين امتحاناي شبه نهايي كذاشتن؟
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 ماكه قراره دسته جمعي با يجه ها بريم اردو تو اون شيش روز ولي شيمي :-s من شيمي حاليم نيس هيجي!از تجربيامون شنيدم كه انكار براي زيست هم كم وقت كداشتن ما كه قراره كنسل كنيم نهايي رو شما برا نهايي فقط كتابو ميخونيد ديكه؟ :-s من درسايي مثه فيزيكو يه بار هم كتابو نخوندم . شما الان براتون ازاين امتحاناي شبه نهايي كذاشتن؟
مهرناز کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,051 امتیاز 3,246 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر NeYshaBerliN دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2012/4/4 #1,040 پاسخ : سمپادی های ورودی 85 آره برا ما یه عالمه گذاشتن امتاحان نهایی شبیه امتحان شدیم... انقدم برامون جوش میزنن معلما! زیست بعد از زبانه برا ما و سه روز وقت داره...وقتش کافیه فک کنم ولی زبان اصن کافی نیس برا شیمی و زبان فارسی و فیزیک و ریاضی و زمین خیلی کم وقت گذاشتن
پاسخ : سمپادی های ورودی 85 آره برا ما یه عالمه گذاشتن امتاحان نهایی شبیه امتحان شدیم... انقدم برامون جوش میزنن معلما! زیست بعد از زبانه برا ما و سه روز وقت داره...وقتش کافیه فک کنم ولی زبان اصن کافی نیس برا شیمی و زبان فارسی و فیزیک و ریاضی و زمین خیلی کم وقت گذاشتن